چجوری فیزیک بخونم؟!
-
سلام آلایی های گل
میشه منو راهنمایی کنید چجور فیزیک بخونم تا درصدم زیاد بشه
فارغالتحصیل تجربیم و معلمون در حد مدرسه هم خوب یادمون نداده و من خودم و نمرم خوب شد 17، 18 بودم اما تو تست فیزیک مشکل دارم مخصوصا فصل 1 و 3 دوازدهم فهمش واسم سخته، چیکار باید بکنم؟؟! -
این پست پاک شده!
-
-
سلام زهرا جانم Zahra bagherzadeh 0
من چند جلسه از تدریس استاد یاری رو دیدم برا پایه دهم واقعا عالی بودن -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Zahra bagherzadeh 0 on ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra bagherzadeh 0 سلام عزیزم
من خودم تست فیزیک خیلی سریع و حرفه ای نیستم ولی اول به تشریحی ها کامل مسلط میشم و بعد تست میزنم تا تست راحت تر و سریع تر باشه چون تشریحی مسلطم واس خودم خلاصه می نویسم و سریع می نویسم و من دوازدهم نیستم خب نمیدونم اون درس چجوریه ولی حتما مفهومیه به نظرم مفهومی یاد بگیر -
Zahra bagherzadeh 0 دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting مرسی گلم از راهنماییت
-
Zahra bagherzadeh 0 دانش آموزان آلاءreplied to chichak am on ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am مرسی گلم از راهنماییت
-
Zahra bagherzadeh 0 راه ابریشم فیزیک ریاضی استاد طلوعی رو تهیه کن صد درصد نتیجه میگیری
-
آقایِ همسادهreplied to Zahra bagherzadeh 0 on ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra bagherzadeh 0 سلام دوست عزیز فصول ۱و۳ جز فصلهای سنگین هستن و طبیعیه که شما نتونی خوب تست بزنی پیشنهاد میکنم از تدریسهای استاد طلوعی یا سایر اساتید استفاده کنی اول مفاهیم رو خوب یادبگیر بعد برو سراغ تستها و بعدش پاسخنامه رو خیلی خوب بررسی کن بعد مدتی روند حل تست و تیپ تستها دستت میاد و خود به خود سرعت حل تستها میره بالا فقط باید پیوسته درس بخونی قدم قدم بری جلو بعدش تغییر رو احساس میکنی.
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Zahra bagherzadeh 0 on ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra bagherzadeh 0 خواهش میکنم عزیزم️
1/10