-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani چون دو جمله ارکان یکسان دارن .. هر دو برون می آید دارن و شاعر داره هر دو جمله رو به یک چیز نسبت می ده ..
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani پیشنهاد می دم اسلوب معادله رو دوباره از یه درسنامه معتبر بخونید یا فیلم آموزشی ببینید ..!!
-
@mitra-ism-rahmani پیشنهاد می دم اسلوب معادله رو دوباره از یه درسنامه معتبر بخونید یا فیلم آموزشی ببینید ..!!
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
من از سه درسنامه مطالعه کردم
-
@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
من از سه درسنامه مطالعه کردم
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani خب همینه دیگه قاطی کردی .. اسلوب معادله زمانی اتفاق می افته که دو جمله هیچ ربطی از نظر معنی و رکن به هم نداشته باشن و دو جمله همدیگرو کامل نکنن و به یک چیز نسبت داده نشن .. تنها چیزی که باید درش مشترک باشن بار مفهومیه جملاته .. مثل یک کیلو پنبه و یک کیلو آهن که هیچ اشتراکی جز وزنشون با هم ندارن ..
-
@mitra-ism-rahmani چون دو جمله ارکان یکسان دارن .. هر دو برون می آید دارن و شاعر داره هر دو جمله رو به یک چیز نسبت می ده ..
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
خب این یعنی داره
-
خب این یعنی داره
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani می گم قاطی کردی می گی نه ! آقا برو درسنامه بخون !-_-
-
@mitra-ism-rahmani می گم قاطی کردی می گی نه ! آقا برو درسنامه بخون !-_-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
-
درسنامه این را میگهنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani دیدی؟ دیدی سوتی دادی ؟
-
@mitra-ism-rahmani دیدی؟ دیدی سوتی دادی ؟
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani کجای درسنامه گفته ارکان یکسان باشن !؟
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
من چیکار به ارکان دارم
شما شماره ۳ را بخونید -
من چیکار به ارکان دارم
شما شماره ۳ را بخونیدنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani خب ؟ کدوم حرف من این جمله رو نقض کرده ؟
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میگم بر اساس همانطور گذاشتن و مثال آوردن درسته و اسلوب داره
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani غلطه همیشه نمی شه همانطور که گذاشت
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در ثانی گفته می تونی همانطور که بیاری نگفته هر جمله ای که وسطش همانطور که بیاد اسلوب داره ..
-
@mitra-ism-rahmani خب ؟ کدوم حرف من این جمله رو نقض کرده ؟
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani خب ؟ کدوم حرف من این جمله رو نقض کرده ؟
من چنین حرفی نزدم
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
منم نگفتم همیشه
اصلا یه لحظه شما الان دارید کدوم شعر را میگید اسلوب نداره ؟؟؟؟ -
@Infinitie-A به نظرتون این اسلوب معادله داره ؟؟؟
حرف صدق از لب دیوانه برون می آید
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیدنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیداین نداره
-
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیدنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
زین صدف گوهر یکدانه برون می آید.
-
@mitra-ism-rahmani در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیداین نداره
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf خب من همچنان قانع نشدم
ممنون از اینکه وقتتون را گذاشتید