ازمون مناسب
-
پاسخ: مشاوره _برنامه ریزی قسمت 2
سلام بچه ها تویکی از فایلای صوتی اقای اسماعیلی گفتن ازمون مناسب هر سطحیو معرفی میکنن من هرچی گشتم پیدا نکردم میشه اگه کسی مبدونه کمکم کنه رشتم تجربیه سطح تقریبا ضعیفم وفارق التحصیلم برای کنکور97میخام شرکت کنم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها تویکی از فایلای صوتی اقای اسماعیلی گفتن ازمون مناسب هر سطحیو معرفی میکنن من هرچی گشتم پیدا نکردم میشه اگه کسی مبدونه کمکم کنه رشتم تجربیه سطح تقریبا ضعیفم وفارق التحصیلم برای کنکور97میخام شرکت کنم
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007
اگه برنامه ریزی عالی میخاین قلمچی...
اگه سطح استاندار تست میخان گزینه دو...
اگه هردوشون با هم نمیخاین سنجش -
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءسلام، ببینید به برنامه راهبردی هم بستگی داره. الان قلمچی برنامش هر 2 هفته یک باره . اگه شما نتونید به برنامه برسید و عقب بیفتید آزمون چیزی جزء تضعیف روحیه برای شما نخواهد داشت. برعکس گزینه 2 هر 3 هفته یک بار آزمونه. برنامه راهبردی رو هم در نظر بگیرید ببینید با کدوم آزمون بیشتر راحت هستید.
-
fatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءسلام، ببینید به برنامه راهبردی هم بستگی داره. الان قلمچی برنامش هر 2 هفته یک باره . اگه شما نتونید به برنامه برسید و عقب بیفتید آزمون چیزی جزء تضعیف روحیه برای شما نخواهد داشت. برعکس گزینه 2 هر 3 هفته یک بار آزمونه. برنامه راهبردی رو هم در نظر بگیرید ببینید با کدوم آزمون بیشتر راحت هستید.
mohammadhassan
میشه درمورد دروس انتخابیه کانونم بگید هیچی سردرنمیارم چجوریه -
mohammadhassan
میشه درمورد دروس انتخابیه کانونم بگید هیچی سردرنمیارم چجوریهfatemeh007
من از نیمسال دوم شرکت کردم
همه دروس پیش اصلی بود و باید جواب میدادی...ولی تو دروس تخصصی یا باید دوم یا سوم جواب میدادی
تو عمومی هم همه رو باید ج میدادی -
یعنی تو دوهفته هم باید پیش میخوندی وهم یکی ازپایه هارو
چجوری باید خوند اونوقت خیلی سنگینه که
برنامه گزینه دو چجوریه؟ -
یعنی تو دوهفته هم باید پیش میخوندی وهم یکی ازپایه هارو
چجوری باید خوند اونوقت خیلی سنگینه که
برنامه گزینه دو چجوریه؟fatemeh007 گزینه رو من نمیدونم ولی فک کنم سه هفته یه بار هستش...بودجه بندیش هم مثلن کانونه ینی دروس پایه رو هم داره...
ولی کانون سنگین نیستا...فقط سخته...دانش اموز سطح بالا رو میبره بالاتر و سطح پایین رو هم میبره پایین -
الان من ضعیفم چیکارکنم ینی
خواهشا کمکم کنید کدوم ازمون بلاخره بدردم میخوره
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته... -
fatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...Vezra
سوالات سنجشوخودم توخونه میگیرم حل میکنم اما دنبال برنامم -
fatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...Vezra در ازمون مناسب گفته است:
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...امسال هر 3 گزینه که گفتید کاملا برعکس شده
بودجه بندی افتضاح,سوال های یا خیلی آسون یا خیلی پرت و دور از کنکور,لو رفتن شدید سوالات -
link text
این نظر من رو بخونید اینجا کامل تر نظرمو گفتم
بازم میگم نظر و تجربه منه ....باز خودت باید یه جمع بندی داشته باشی از نظر بقیه و البته از همه مهمتر توانایی های خودتاخه بیشتراونایی که رتبه خوب اوردن قلم چی بودن همشون
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برم -
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءوقت تلف کردنی بیش نیست,کتاب تست هارو تموم کن اگه خواستی تو جو آزمون قرار بگیری فقط آزمون های جامع سنجش رو بنویس
یکیش وسط یا آخر دی میوفته,واسه جمعبندی ترم اول
4 تاش هم بعد عید -
Vezra در ازمون مناسب گفته است:
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...امسال هر 3 گزینه که گفتید کاملا برعکس شده
بودجه بندی افتضاح,سوال های یا خیلی آسون یا خیلی پرت و دور از کنکور,لو رفتن شدید سوالات -
@دانش-آموزان-آلاءوقت تلف کردنی بیش نیست,کتاب تست هارو تموم کن اگه خواستی تو جو آزمون قرار بگیری فقط آزمون های جامع سنجش رو بنویس
یکیش وسط یا آخر دی میوفته,واسه جمعبندی ترم اول
4 تاش هم بعد عیدReza.Tah
یعنی ازمون شرکت نکنم
خب از برنامه کدوم ازمونا واسه برنامه ریزی خودم استفاده کنم حالا -
Reza.Tah خب قلمچی هم سوالاش لو رفت....قلمچی سوالاش خیلی بالاتر از سطح کنکوره.و....و.....
من امسال سنجش نرفتم ...ولی یکی دوتا از دوستام گفتن مثل سالهای پیش خوب بوده.....
نظر شما هم محترمه...Vezra
اگه به لو رفتن باشه خود سوالای کنکورم که هرساله لو میره خودم دیدم اونایی که خردین -
اخه بیشتراونایی که رتبه خوب اوردن قلم چی بودن همشون
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمfatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمچرت و پرته اونی که رتبه خوب آورده تلاش کرده چه ربطی به آزمون داره اصلا؟کنکور اصلا این ریختی نیست اینا یه سری باند بازی هستن برای ترویج کباس های کنکور,اینم که هر سال یه لیست بلند بالا میدن که آره اینا که رتبه خوب آوردن قلمچی ثبت نام کرده بودن همش شر و وره,واسه تبلیغه فقط وگرنه به دانش آموز ها به چشم اسکناس نگاه میکنن فقط,سوال های آزمون ها هم سوال تالیفی هستن دیگه معمولا هم به درد نمیخورن,اگه خیلی حساسی رو آزمون یه سرچ کن آزمون هارو دانلود کن سوال هاشو خودت حل کن خودت
5 تا آزمونی هم که پیشنهاد دادم کافیه واسه اینکه آدم مدیریت زمان یاد بگیره و استرسش بریزه -
بی برنامگی باعث پشت کنکورموندنم شد دیگه نمیخام تکرار بشه
-
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمچرت و پرته اونی که رتبه خوب آورده تلاش کرده چه ربطی به آزمون داره اصلا؟کنکور اصلا این ریختی نیست اینا یه سری باند بازی هستن برای ترویج کباس های کنکور,اینم که هر سال یه لیست بلند بالا میدن که آره اینا که رتبه خوب آوردن قلمچی ثبت نام کرده بودن همش شر و وره,واسه تبلیغه فقط وگرنه به دانش آموز ها به چشم اسکناس نگاه میکنن فقط,سوال های آزمون ها هم سوال تالیفی هستن دیگه معمولا هم به درد نمیخورن,اگه خیلی حساسی رو آزمون یه سرچ کن آزمون هارو دانلود کن سوال هاشو خودت حل کن خودت
5 تا آزمونی هم که پیشنهاد دادم کافیه واسه اینکه آدم مدیریت زمان یاد بگیره و استرسش بریزهReza.Tah
درسته خب پس ازمون نمیرم فقط همون جامع سنجش حالا برنامه چی