ازمون مناسب
-
الان من ضعیفم چیکارکنم ینی
خواهشا کمکم کنید کدوم ازمون بلاخره بدردم میخوره
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته... -
fatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...Vezra
سوالات سنجشوخودم توخونه میگیرم حل میکنم اما دنبال برنامم -
fatemeh007 به نظر من سنجش از همش بهتره....سوالاش به کنکور نزدیکتره وبودجه بندیشم خوبه....
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...Vezra در ازمون مناسب گفته است:
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...امسال هر 3 گزینه که گفتید کاملا برعکس شده
بودجه بندی افتضاح,سوال های یا خیلی آسون یا خیلی پرت و دور از کنکور,لو رفتن شدید سوالات -
link text
این نظر من رو بخونید اینجا کامل تر نظرمو گفتم
بازم میگم نظر و تجربه منه ....باز خودت باید یه جمع بندی داشته باشی از نظر بقیه و البته از همه مهمتر توانایی های خودتاخه بیشتراونایی که رتبه خوب اوردن قلم چی بودن همشون
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برم -
@دانش-آموزان-آلاءfatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءوقت تلف کردنی بیش نیست,کتاب تست هارو تموم کن اگه خواستی تو جو آزمون قرار بگیری فقط آزمون های جامع سنجش رو بنویس
یکیش وسط یا آخر دی میوفته,واسه جمعبندی ترم اول
4 تاش هم بعد عید -
Vezra در ازمون مناسب گفته است:
من الان پشیمونم چرا ازاول سنجش نرفتم....بازم نظر خودته...امسال هر 3 گزینه که گفتید کاملا برعکس شده
بودجه بندی افتضاح,سوال های یا خیلی آسون یا خیلی پرت و دور از کنکور,لو رفتن شدید سوالات -
fatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءوقت تلف کردنی بیش نیست,کتاب تست هارو تموم کن اگه خواستی تو جو آزمون قرار بگیری فقط آزمون های جامع سنجش رو بنویس
یکیش وسط یا آخر دی میوفته,واسه جمعبندی ترم اول
4 تاش هم بعد عیدReza.Tah
یعنی ازمون شرکت نکنم
خب از برنامه کدوم ازمونا واسه برنامه ریزی خودم استفاده کنم حالا -
Reza.Tah خب قلمچی هم سوالاش لو رفت....قلمچی سوالاش خیلی بالاتر از سطح کنکوره.و....و.....
من امسال سنجش نرفتم ...ولی یکی دوتا از دوستام گفتن مثل سالهای پیش خوب بوده.....
نظر شما هم محترمه...Vezra
اگه به لو رفتن باشه خود سوالای کنکورم که هرساله لو میره خودم دیدم اونایی که خردین -
اخه بیشتراونایی که رتبه خوب اوردن قلم چی بودن همشون
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمfatemeh007 در ازمون مناسب گفته است:
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمچرت و پرته اونی که رتبه خوب آورده تلاش کرده چه ربطی به آزمون داره اصلا؟کنکور اصلا این ریختی نیست اینا یه سری باند بازی هستن برای ترویج کباس های کنکور,اینم که هر سال یه لیست بلند بالا میدن که آره اینا که رتبه خوب آوردن قلمچی ثبت نام کرده بودن همش شر و وره,واسه تبلیغه فقط وگرنه به دانش آموز ها به چشم اسکناس نگاه میکنن فقط,سوال های آزمون ها هم سوال تالیفی هستن دیگه معمولا هم به درد نمیخورن,اگه خیلی حساسی رو آزمون یه سرچ کن آزمون هارو دانلود کن سوال هاشو خودت حل کن خودت
5 تا آزمونی هم که پیشنهاد دادم کافیه واسه اینکه آدم مدیریت زمان یاد بگیره و استرسش بریزه -
بی برنامگی باعث پشت کنکورموندنم شد دیگه نمیخام تکرار بشه
-
من دنبال برنامه خوب هستم باکدوم ازمون پیش برمچرت و پرته اونی که رتبه خوب آورده تلاش کرده چه ربطی به آزمون داره اصلا؟کنکور اصلا این ریختی نیست اینا یه سری باند بازی هستن برای ترویج کباس های کنکور,اینم که هر سال یه لیست بلند بالا میدن که آره اینا که رتبه خوب آوردن قلمچی ثبت نام کرده بودن همش شر و وره,واسه تبلیغه فقط وگرنه به دانش آموز ها به چشم اسکناس نگاه میکنن فقط,سوال های آزمون ها هم سوال تالیفی هستن دیگه معمولا هم به درد نمیخورن,اگه خیلی حساسی رو آزمون یه سرچ کن آزمون هارو دانلود کن سوال هاشو خودت حل کن خودت
5 تا آزمونی هم که پیشنهاد دادم کافیه واسه اینکه آدم مدیریت زمان یاد بگیره و استرسش بریزهReza.Tah
درسته خب پس ازمون نمیرم فقط همون جامع سنجش حالا برنامه چی -
Vezra
اگه به لو رفتن باشه خود سوالای کنکورم که هرساله لو میره خودم دیدم اونایی که خردینfatemeh007 ببین عزیزم
یکی برای جو ازمون میره سرجلسه
یکی برای برنامه درس خوندن
یکی برای محک زدن خودش و دیدن رتبش بین بقیه
اگه جزو دسته اول هستی جامع شرکت کن فقط....هر ازمونی بود به نظرم فرقی نداره
اگه جزو دسته دوم هستی...اول ببین توانایی پیش رفتن با برنامه ازمون هارو داری یا نه ؟یعنی اگر به یه ازمون نرسیدی یه وقت بقیه ازمون ها هم خراب نشه...امیدت رو از دست بدی و این حرفا....ولی اگر میتونی پیش بری با برنامه و البته با کیفیت ....خب به نظرم هر ازمونی رفتی فرقی نداره
اگر جزو دسته سوم هستی....هیچ ازمونی شرکت نکنی بهتره .....چون به قول خودت سوالای کنکورم ممکنه لو بره.. -
برنامه رو خودت باید بریزی واسه خودت و باهاش پیش بری,شما میخوای کنکور بدی باید مدیریت کنی وقتت رو اونوقت یکی دیگه برات برنامه بریزه؟
این رتبه های خوبی هم که میگی خیلی هاشون اصلا با برنامه آزمون پیش نمیرن -
fatemeh007 ببین عزیزم
یکی برای جو ازمون میره سرجلسه
یکی برای برنامه درس خوندن
یکی برای محک زدن خودش و دیدن رتبش بین بقیه
اگه جزو دسته اول هستی جامع شرکت کن فقط....هر ازمونی بود به نظرم فرقی نداره
اگه جزو دسته دوم هستی...اول ببین توانایی پیش رفتن با برنامه ازمون هارو داری یا نه ؟یعنی اگر به یه ازمون نرسیدی یه وقت بقیه ازمون ها هم خراب نشه...امیدت رو از دست بدی و این حرفا....ولی اگر میتونی پیش بری با برنامه و البته با کیفیت ....خب به نظرم هر ازمونی رفتی فرقی نداره
اگر جزو دسته سوم هستی....هیچ ازمونی شرکت نکنی بهتره .....چون به قول خودت سوالای کنکورم ممکنه لو بره..Vezra
نه من جزو دسته دومم واول -
برنامه رو خودت باید بریزی واسه خودت و باهاش پیش بری,شما میخوای کنکور بدی باید مدیریت کنی وقتت رو اونوقت یکی دیگه برات برنامه بریزه؟
این رتبه های خوبی هم که میگی خیلی هاشون اصلا با برنامه آزمون پیش نمیرنReza.Tah
پس چرا همه میگن ما بابرنامه راهبردی قلم چی بودیم -
این رتبه های خوبی هم که میگی خیلی هاشون اصلا با برنامه آزمون پیش نمیرنReza.Tah
میترسم ازمون نرم بازم بمونم پشت کنکور -
Reza.Tah
پس چرا همه میگن ما بابرنامه راهبردی قلم چی بودیمfatemeh007 همه یه چیزی میگن تو نباید باور کنی که
شاید راست بگن شایدم خالی ببندن..... -
fatemeh007 همه یه چیزی میگن تو نباید باور کنی که
شاید راست بگن شایدم خالی ببندن.....Vezra
اقای اسماعیلی نذاشتن اون فهرستو که گفتن تو کانال؟؟؟؟