حضوری بودن امتحانات
-
حضوری باشه یا نباشه مهم نیست باید بخونیم ولی فکر نکنم حضوری باشه تازه آمار داره پایین میاد (هرهفته چند هزار نفر دارن میمیرن )
-
سلام دوستان .
مطمئن باشید پایه دوازدهم حضوریه .
یا علی
-
سلام دوستان .
یا علی
Abolfazl Mousavi
نوبت اول؟ -
Abolfazl Mousavi
نوبت اول؟Hhh Hh
سلام هم نوبت اول و هم نوبت دوم ،چون امتحان شما ۶۰ درصد آن و ۴۰ درصد کنکور در انتخاب رشته شما موثر است ،پس فکر غیر حضوری رو از سرتون بیرون کنید .موفق باشید ،یا علی مدد
-
Hhh Hh
سلام هم نوبت اول و هم نوبت دوم ،چون امتحان شما ۶۰ درصد آن و ۴۰ درصد کنکور در انتخاب رشته شما موثر است ،پس فکر غیر حضوری رو از سرتون بیرون کنید .موفق باشید ،یا علی مدد
Abolfazl Mousavi
ممنون -
Hhh Hh
Abolfazl Mousavi سلام..این قضیه 60 درصد مال کنکور 1400 ای ها نیست...خودشون گفتن حتی برای 1401 هم معلوم نیست...
-
Abolfazl Mousavi سلام..این قضیه 60 درصد مال کنکور 1400 ای ها نیست...خودشون گفتن حتی برای 1401 هم معلوم نیست...
mohammadhosien mazaheri
برای امسال گفتن فقط 40% تاثیر داره -
سلام دوستان .
یا علی
Abolfazl Mousavi
سال بعد هم خودت دوازدهمی میشی حال ما رو میفهمی -
Hhh Hh
Abolfazl Mousavi
اولا این قانون برای کنکور ۱۴۰۰ نیست
دوما نمره ی نهاییه که تویه کنکور تاثیر مثبت داره نه امتحاناتی که دبیرا و مدرسه طرح میکنه
اصلا حق ندارن همچین کاریو کنن اینطوری تقلب در حد وحشتناک زیاد میشه بعدشم اینطور من میتونم بیام اعتراض کنم که دبیر من سخت گرفته و نمره نداده و دبیر یه مدرسه دیگه راحت همه رو بیست داده
اینطور من از این تاثیر مثبت توی کنکور بی نصیب میمونم -
mohammadhosien mazaheri
برای امسال گفتن فقط 40% تاثیر دارهHhh Hh دقیق نمیدونم اما اگه مثل سال های قبل باشه تاثیرش همون 30 درصده
-
Abolfazl Mousavi
سال بعد هم خودت دوازدهمی میشی حال ما رو میفهمیDr Aryan 0
سلام .اخه من چیزی نگفتم
-
سلام بچه ها امتحانات نوبت اول حضوری ان؟
Dr Aryan 0 من شنیدم هست
-
سلام بچه ها امتحانات نوبت اول حضوری ان؟
Dr Aryan 0 والا اوایل هم مدارس حضوری بود چون منطقه ما قرمزه ولی باز بود ولی چون نرفتیم بسته شد به نظرم پس امتحان هم میتونه حضوری باشه