کنکوری های قلم چی
-
@haniehno
اخی
اشکال نداره
دفعه بعد انشاالله بهتر میزنینFateme Sh 0 مرسی انشاءالله
-
Alireza K 1
سلام . چشم ، من دیگه تکرار نمیکنمAbolfazl Mousavi دوست عزیز من تند رفتم یکم ولی شمام نباید بگی هی بیای به نوعی ترازت رو پز بدی به بچه ها بچه ها استرس دارند و با حرف های شما هم هی نا امید میشن و باعث میشه خودشون رو با بقیه بسنجن و بگن ای وای من چقدر محدوده علمیم پایینه و...
شما اگه ترازات بالاس و میخوای روش های مطالعتو به بقیه بگی قضیش جداست ولی خب یکی اینطوری خیلی راجع به خودش بد فکر میکنه من خودم هم همش پارسال میگفتم چقد ترازم پایینه اما وقتی خودمو با خودم سنجیدم پیشرفت کردم و فقط رقابت با خودم بود البته نه که ترازم الان هم خیلی بالا باشه و برا رشته ریاضی نرمال هست ولی قطعا باید تلاش بیشتر کنم واین رو همه رفقای گل بدونید که الان فقط باید یاد بگیرید وازمون هاتون خوب تحلیل کنین و بعد عید که میبینین ترازاتون و درصداتون قفل شده رو درصد دلخواه و دارید کیف میکنید و اصلا تا اونموقعی که به شرایط ایده آل برسید ناامید نشوید چون هنوز محتواها کامل نشدن و خوب به درسا نرسیدین و مسلط نشدین انشالله آزمون های جامع که دیگه رسیدین خوب یاد گرفتین یاد این حرفم میفتین#یه_دوست_خوب
-
قلم چی شورش دراورده ترازمونداده
-
Alireza K 1
سلام . چشم ، من دیگه تکرار نمیکنم -
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
مهشید منم یکی از ازمونام رو ثبت نکرده من ۴ تا ازمون دادم ولی زده ۳ تا
چیکار کنم؟
ینی همون ازمون بهم تراز داده نمره داده نمودار داده
اما الان زده ۳ تا -
Abolfazl Mousavi سلام
میتونید توضیح بدید که چطور متوجه دام سوال ها میشید?FaMi
سلام .سوالات دامدار معمولا با هر روشی به جواب سوال نمیرسیم ،و یا جواب ها به نظر میاد همشون صحیح هستن ،به اینجور سوالات ،سوال دامدار میگویند
-
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
مهشید منم یکی از ازمونام رو ثبت نکرده من ۴ تا ازمون دادم ولی زده ۳ تا
چیکار کنم؟
ینی همون ازمون بهم تراز داده نمره داده نمودار داده
اما الان زده ۳ تاFateme Sh 0
سلام .تا فردا صبح صبر کن ،مشکلت حل میشه
-
میگم کم کم دارم به خودم یا شماها شک میکنم
بعد هر آزمون میاین میگید آزمون آسون بود اِله بود بِله بود
بعد من میرم آزمون میدم اصلا بعضی دروس وحشتناک سختن بعد این هیچ از دوستای کنکوریمم که دارن میخونن هم میپرسم میگن آزمون سخت بوده!
شماها چطوری میگید آزمون ساده بود!؟
حس میکنم به یه تغییر جدی تو برنامه ام نیاز دارم! -
میگم کم کم دارم به خودم یا شماها شک میکنم
بعد هر آزمون میاین میگید آزمون آسون بود اِله بود بِله بود
بعد من میرم آزمون میدم اصلا بعضی دروس وحشتناک سختن بعد این هیچ از دوستای کنکوریمم که دارن میخونن هم میپرسم میگن آزمون سخت بوده!
شماها چطوری میگید آزمون ساده بود!؟
حس میکنم به یه تغییر جدی تو برنامه ام نیاز دارم! -
@infinitie-a انصافاکیگفتهآزمونآسونبوده؟
اصنکیقلمچیآزمونآسونداده؟
زیادبهترازاهمیتندهدرشرایطکنونیدرصدمهمهMhd A اصلا من ثبت نام نکردم و تو خونه آزمون میدم
منتهی هر وقت میام اینجا میبینم بچه ها کبکشون داشته خروس میخونده:/
نمیدونم چرا کبک من حتی نمیتونه حرف بزنه:/
پ.ن:البته هنوز تحلیل آزمون نکردم -
FaMi
سلام .سوالات دامدار معمولا با هر روشی به جواب سوال نمیرسیم ،و یا جواب ها به نظر میاد همشون صحیح هستن ،به اینجور سوالات ،سوال دامدار میگویند
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
FaMi
چطور میشه در دام نیوفتاد?
میتونید بیشتر راهنمایی کنید -
FaMi
میتونید بیشتر راهنمایی کنیدFaMi
سوال کشنده ای بود !
-
سلام
-
تایپیک خوبیع ولی نیای اینجا ترازتو بکوبی رو سر اینو اون!!
-
یه پیشنهاد برا تایپیک! هرهفته ترازامونو اینجا گزارش بدیم!
خوب نیس ؟! -
یه پیشنهاد برا تایپیک! هرهفته ترازامونو اینجا گزارش بدیم!
خوب نیس ؟!@hassan-kh
ما میدیم خوش اومدین شما هم از این به بعد منشن میشین شما هم -
@hassan-kh
ما میدیم خوش اومدین شما هم از این به بعد منشن میشین شما همFateme Sh 0 من ک ندیدم
-
Fateme Sh 0 من ک ندیدم
-
FaMi
میتونید بیشتر راهنمایی کنیدFaMi
باید حواستون به اطراف باشه که اگه یه وقت شکارچی یا دام رو دیدید، سریع پا به فرار بزارید#شوخی
ولی دور از شوخی
دام های تستی یه سری چیزای تکرارین که اگه ازش خبر داشته باشید توی دام نمیوفتید(چه جمله ایی گفتم:/)
برای مثال:
من تو بودجه بندی این آزمونم فصل ۳ شمیی دهم بود
و یه گزاره از فصل این بود که ۷۵ درصد از سطح کره زمین از اب پوشیده شده
و دامِ تستیش اینه که یه وقت تست نیاد بگه که ۷۵ درصد از جرم یا کلا کره زمین از اب تشکیل شده
و تعدادشون توی مباحث مختلف خیلییییی نمیشه گفت زیادن ولی آزمون ها معمولا از همشون استفاده میکنن
تنها راهه تشخیص دادنشون هم زدن تست های دام دار و جَوییدنِ متنِ کتابه -
یه پیشنهاد دیگ. گزارش ازمون با اسکرین باشع تا بعضیا نیان بگن من این شدم من اون شدم!!! پاینم باشع اشکال نداره !!ا اینطوری درصدامونم معلوم میشه اونایی ک درصدایی خوبی دارن ازشون کمک میگیریم!