b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
وضع ادامه ضبط فیلم های استاد عزیزمون
-
سلام
وقتتون بخیر
ایا استاد عزیزمون قسط ادامه ضبط فیلم ها رو دارن به خصوص شیمی پیش 2
لطفا بی خبرمون نزارید تا در ایام باقی مانده به بقیه مطالب برسونن مارو
با تشکر
tnx badasses of Alla -
من این حرفمو میزنم و دیگه هیچی نمیگم و هیچوقت هم تو انجمن نمیام چون حوصله شنیدن مزخرفات ندارم.. آقای آقاجانی اگه این پیام منو میبینی اینو یادت باشه.. من به شما تکیه کردم شما نصف بیشتر شیمی رو تدریس نکردی.. اون چیزایی هم که درس دادی اگه نمیدادی چیزی نمیشد چون اکثر مشکلات و سختی های شیمی کنکور بخاطر محلول اسید و باز و الکتروشیمیه .. شما معروف شدی آلا رو فراموش کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوبه آلا کشیدت بالا.. واقعا متاسفم .. شما منو بدبخت کردی پس خدا بدبختت کنه .. یا علی
-
rezabarca در وضع ادامه ضبط فیلم های استاد عزیزمون گفته است:
من این حرفمو میزنم و دیگه هیچی نمیگم و هیچوقت هم تو انجمن نمیام چون حوصله شنیدن مزخرفات ندارم.. آقای آقاجانی اگه این پیام منو میبینی اینو یادت باشه.. من به شما تکیه کردم شما نصف بیشتر شیمی رو تدریس نکردی.. اون چیزایی هم که درس دادی اگه نمیدادی چیزی نمیشد چون اکثر مشکلات و سختی های شیمی کنکور بخاطر محلول اسید و باز و الکتروشیمیه .. شما معروف شدی آلا رو فراموش کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوبه آلا کشیدت بالا.. واقعا متاسفم .. شما منو بدبخت کردی پس خدا بدبختت کنه .. یا علی
کار همیشگیش همینه سال پیشم جم بندی رو نصفه گذاشت رفت
من قبل عید به بچه ها هشدار داده بودم
متاسفانه تنها دلیل ضبط فیلم لااقل برا این اقا تبلیغاته همین -
اگه این طوری که شما دوستان میگین باشه واقعا از الان با یه چشم دیگه به اقای اقا جانی نگاه میکنم
و الا هم درسته که یه گروه مستقل هست و توقعات رو بالا برده ولی با اینکار اعتماد مخاطبین رو از دست داد
دوستان از فیلم های بقیه استادا و یا کلاس های سال قبل استفاده کنید
من قرار این کارو انجام بدم
ببینیم چی میشه -
abolfazlalishahi2gmail.com واقعا از الا یه همچین انتظاری نمی رفت...
-
abolfazlalishahi2gmail.com در وضع ادامه ضبط فیلم های استاد عزیزمون گفته است:
اگه این طوری که شما دوستان میگین باشه واقعا از الان با یه چشم دیگه به اقای اقا جانی نگاه میکنم
و الا هم درسته که یه گروه مستقل هست و توقعات رو بالا برده ولی با اینکار اعتماد مخاطبین رو از دست داد
دوستان از فیلم های بقیه استادا و یا کلاس های سال قبل استفاده کنید
من قرار این کارو انجام بدم
ببینیم چی میشهما خیلی وقته که میگیم سالای قبل رو ببینین خیلی هم خوبن اونا خصوصا شیمی که استادش تغییری نکرده
آلا همواره در تلاشِ و بهترینِ خودشو میزاره ما در جریان نیستیم شاید واقعا شرایط جور نیست
خوبیش اینه که فیلمای سالای قبل هست میتونین ببین تو اونا هم تیپ تستا حل میشه و اسید و باز و الکترو کتابخونی هم میشه^_^ -
از یه مجموعه رایگان بی برنامه چ انتظاری دارین
-
این پست پاک شده!
-
اووووووون شات گان منو بددید
-
JAVADM328.G یا حررررضت عباس
-
این پست پاک شده!
-
ARTHUR
فرزند عزیزم لازم دیدم جواب شما رو بدم
ایشون قول 0 تا 100 شیمی رو دادن برای امسال اگه قرار بود بچه ها رو سر کار بزارن از اول برنامه شون رو میگفتن یا حداقل عید به ما میگفتن یا یه بهانه ای جور میکردن که اینجور ما هم برنامه ی خودمونو بدونیم
نه اینکه سو استفاده کنن از الا
و دل این همه ادمو بشکنن
نمیدونم نمیفهمید یا خودتونو زدید به نفهمی -
abolfazlalishahi2gmail.com خیرین کوچک دریا دلreplied to banoo on آخرین ویرایش توسط abolfazlalishahi2gmail.com انجام شده
banoo
درست میفرمایید
من که دارم همین کارو میکننم
امید وارم بقیه بعد از این اتفاق به برنامه هاشون سروسامون داده باشن -
abolfazlalishahi2gmail.com در وضع ادامه ضبط فیلم های استاد عزیزمون گفته است:
ARTHUR
حداقل عید به ما میگفتن یا یه بهانه ای جور میکردن که اینجور %(#ff0000)[ما هم برنامه ی خودمونو بدونیم]اگه واقعاً به فکر شیمی بودید مثل خیلی از بچه های اینجا وقتی می دیدید که سرعت فیلم ها پایینه و نمیتونه شما رو به آزمون ها برسونه یا باید خودتون دست به کار میشدید یا از فیلم های پارسال استفاده می کردید نه این که بشینید و زمان رو از دست بدید و دنبال بهانه باشید.
همین فیلم های شیمی امسال (کنکور96) حدود یک سوم سوالات شیمی کنکور رو پوشش میده !
شما چقدر برای همین مقدار تدریس شده تمرین کردید ؟
انصافاً خودتون برید این صفحه و ببینید چند تا پک برای شیمی هست : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/abolfazlalishahi2gmail.com در وضع ادامه ضبط فیلم های استاد عزیزمون گفته است:
ARTHUR
نمیدونم نمیفهمید یا خودتونو زدید به نفهمیدیگه نتیجه گیری و قضاوت این جمله ی شما باشه به عهده ی خواننده های این پست
پ.ن 1: لطفاً دیگه این بحث رو ادامه ندید. ممنون.
پ.ن2: @ادمین تاپیک کاملاً بی هدفه . اگه صلاح می دونید قفل کنید.