کنکوری های تجربی ۱۴۰۱.اعلام ساعت مطالعه
-
من امروز ۴ ساعت و نیم خوندم و ۱۰ تا تست زیستو ۸ تا فیزیک زدم . مشکل همیشگی من متاسفانه تست کمه ...ولی فعلا تاپایان امتحانات ترم تمرکز روی رفع اشکالات توی مباحث باشه بهتره . (بعدا جبرانش خیلی سخت میشه)
شما ها امروز رو چه کار کردین ؟از خودتون راضی بودین؟ تست میزنین؟ روی برنامه بودین؟ منتظر تجربه هاتونیم ... -
Soheil Mo200replied to atena saghi on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده
atena saghi سلام ۷ ساعت امروز
-
سلام دیشب 8 ساعت و 86 تست
افتضاح بود فراموش کردم بیام گزارشم بدم
-
4 ساعت و 37 دقیقه
-
@sadaf-a اینکه خییلی خوبههه . البته اگر تایم مطالعه رو به جز مدرسه حساب کنی تعداد تست ها که حرف نداشت, منم باید بیشترش کنم
-
Soheil Mo200 چقدر شماها خوب تایم مطالعه درمیارین از روز
-
atena saghi ن به جز مدرس... تعداد تستا خیلی کمه برا 8 ساعت مشاور میگه باید حداقل 100 تا بزنی
-
۲۷ تا تست و ۳۳ تا سوال تشریحی
۴ساعت و ربع -
atena saghi قربانت واقعا من کلاس نهم و... دوران راهنمایی اصلا به درس خوندن هیچ علاقه ایی نداشتم البته معدلم ۲۰ شد ها ولی علاقه نداشتم وباعشق درس نخوندم وهمین طور سال دهم تو حال هوای راهنمایی بودم که ضربه خوردم ولی از امسال با برنامه شروع کردم وعشق به درس خوندن رو مدرس های خوب آلا بهم دادن.
-
سلام بچه ها
من هم هستم انشالله -
سلام منم هستم مطالعه ام حدود ۷ ساعت بود ولی تازگیا کردم ۸ ساعت البته با این حجم زیاد بودجه بندی ازمون بازم نمیرسم و هم اینکه دهم رو افتضاح خوندم و وقت هم نمیکنم بخونم به نظرتون چی کار کنم؟ مخصوصا زیست که اصلا روش خوندنشو دهم بلد نبودم️
-
Fatemeh Sadat Kheradmand دانش آموزان آلاءreplied to atena saghi on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena saghi دوساعت به زور️️️
-
@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی️️
-
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من دیروز ۸ساعت فیلم آموزشی دیدم و جزوه نوشتم
تست هم هیچی حل نکردم -
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to mahla bpz on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط Fazal Laghari انجام شده
mahla bpz سلام وضعیت من هم الآن دقیقا مثل شماست
کاری که الآن دارم انجام میدم اینه که الآن دارم پایه یازدهم رو میخونم و تقویتش میکنم هرجا که مبحثی مربوط به پایه دهم در یازدهم هست و در این مبحث مشکلی دارم برمیگردم و فقط اون مبحث رو در پایه دهم دوباره میخونمش راستش بخاطر مشکلاتی من پایه یازدهم رو تو ماه آبان شروع کردم به خوندن و بخاطر همین یک ماه کلا عقبم دارم سعی میکنم که عقب موندگیم رو جبران کنم و بعدش اگه وقت داشتم کناره یازدهم، دهم رو هم کلا دوباره از اول بخونم و اگه هم وقت نشد تو تابستان دهم رو تقویت کنم -
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Fazal Laghari on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fazal Laghari ببخشید این پیامم در پاسخ به @Zahra-Hamrang است
-
Fazal Laghari
خیلی بده که -
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 چرا؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید -
سلامی دوباره به گروه درس خون ها من امروز ۵ساعت و ربع درس خوندم + ۱۰ تا تست زیست, ۵ تا تست فیزیک , ۷ تا تست زبان ... دیدین به هوای شماهاا ساعت مطالعه و تست هام رو بیشتر کردم نسبت به دفعه پیش بچه ها من امروز یک تجربه جالب کسب کردم ....اینکه امرووز, ۱ساعت قبل طلوع آفتاب فقط تست هامو زدم و چک کردم. نمییدوونییین چقدددر جلو افتاااادم ....... حتی با اینکه بعد از ظهر ۱ساعت و ربع خواب موندم , تایم درسی و تست های بیشتری هم داشتم خیلی عجیب بود برام
-
سلامممم من دهممم ولی هستم،
21/100