تاریخ ادبیات
-
سلام
تو کنکور فکر کنم 3 تا سوال از تاریخ ادبیات میاد درسته؟
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟ -
سلام
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟Mohamad56 یک سوال میاد! باید اثار نویسنده و نثر کتاب ها رو بلد باشین و تو کنکور 99 هم که خیلی سختش کردن!
-
Mohamad56 یک سوال میاد! باید اثار نویسنده و نثر کتاب ها رو بلد باشین و تو کنکور 99 هم که خیلی سختش کردن!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط Mohamad56 انجام شدهMohammad Javad Mo Ja ممنون
یعنی پس باید فراتر از کتاب آثار و نویسنده و نوع نوشته اش را بلد باشیم درسته؟
و اینکه گونه شناسی های که کتاب دهم آورده هم میاد یا نه؟ مثلا ادبیات تعلیمی و... -
Mohammad Javad Mo Ja ممنون
یعنی پس باید فراتر از کتاب آثار و نویسنده و نوع نوشته اش را بلد باشیم درسته؟
و اینکه گونه شناسی های که کتاب دهم آورده هم میاد یا نه؟ مثلا ادبیات تعلیمی و...Mohamad56 من بهت کتاب تاریخ ادبیات نشر الگو را پیشنهاد میدم
-
Mohamad56 من بهت کتاب تاریخ ادبیات نشر الگو را پیشنهاد میدم
Mohammad Javad Mo Ja سپاس
-
سلام
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟ -
سلام
سلام
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۹، ۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohamad56 دوست عزیز شما بنا به سختترین حالت بگیر چون وقتی امسال ما رفتیم کنکور بدیم واقعا با اون تست تاریخ ادبیات کنکور تا چند لحظه هنگ کردیم چون اصلا تابه حال تو تاریخ کنکور سابقه نداشت، به این علت که سوالا فراتر از کتاب نمیره و نمیخواد شما هم بیشتر بخونی، همون مطالب کتاب یعنی متون و اشعاری که داره با اسم پدید اورنده ها بلد باشی کافیه