تاریخ ادبیات
-
سلام
تو کنکور فکر کنم 3 تا سوال از تاریخ ادبیات میاد درسته؟
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟ -
سلام
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟ -
Mohamad56 یک سوال میاد! باید اثار نویسنده و نثر کتاب ها رو بلد باشین و تو کنکور 99 هم که خیلی سختش کردن!
Mohammad Javad Mo Ja ممنون
یعنی پس باید فراتر از کتاب آثار و نویسنده و نوع نوشته اش را بلد باشیم درسته؟
و اینکه گونه شناسی های که کتاب دهم آورده هم میاد یا نه؟ مثلا ادبیات تعلیمی و... -
Mohammad Javad Mo Ja ممنون
یعنی پس باید فراتر از کتاب آثار و نویسنده و نوع نوشته اش را بلد باشیم درسته؟
و اینکه گونه شناسی های که کتاب دهم آورده هم میاد یا نه؟ مثلا ادبیات تعلیمی و... -
Mohamad56 من بهت کتاب تاریخ ادبیات نشر الگو را پیشنهاد میدم
Mohammad Javad Mo Ja سپاس
-
سلام
سلام
سلام
اونوقت کتاب فارسی دبیرستان مثل سال های راهنمایی در آخر کتاب تاریخ ادبیات رو نیاورده آیا فقط باید اسم اثر و نام نویسنده ی آخر درس را فقط حفظ کنیم یا چیز دیگه ای هم هست؟Mohamad56 دوست عزیز شما بنا به سختترین حالت بگیر چون وقتی امسال ما رفتیم کنکور بدیم واقعا با اون تست تاریخ ادبیات کنکور تا چند لحظه هنگ کردیم چون اصلا تابه حال تو تاریخ کنکور سابقه نداشت، به این علت که سوالا فراتر از کتاب نمیره و نمیخواد شما هم بیشتر بخونی، همون مطالب کتاب یعنی متون و اشعاری که داره با اسم پدید اورنده ها بلد باشی کافیه