کنکوری های تجربی ۱۴۰۱
.اعلام ساعت مطالعه
-
سلامممم من دهممم ولی هستم،
-
@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی
️
️
@sadaf-a چطور این همه درس میا۱ن . احسنتتت .
-
atena saghi دوساعت به زور
️
️
️
Fatemeh Sadat Kheradmand برای استارت زدن افزایش مطالعه باید سریع باشی
ما فقط تا قبل اسفند فرصت داریم که عادت های خوب کنکوری برای خودمون بسازیم .چون بعدش عملا کنکوری ایم . فردا بالاتر از ۳ ساعت می بینیمت ...
-
سلامممم من دهممم ولی هستم،
Sara Golbahari سلاام اشکال نداره تو هم بیا به ما بپیوند
-
Fazal Laghari
خیلی بده کهDr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره
(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی
) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه
معلومه خیلی صبوری
-
mahla bpz سلام وضعیت من هم الآن دقیقا مثل شماست
کاری که الآن دارم انجام میدم اینه که الآن دارم پایه یازدهم رو میخونم و تقویتش میکنم هرجا که مبحثی مربوط به پایه دهم در یازدهم هست و در این مبحث مشکلی دارم برمیگردم و فقط اون مبحث رو در پایه دهم دوباره میخونمش راستش بخاطر مشکلاتی من پایه یازدهم رو تو ماه آبان شروع کردم به خوندن و بخاطر همین یک ماه کلا عقبم دارم سعی میکنم که عقب موندگیم رو جبران کنم و بعدش اگه وقت داشتم کناره یازدهم، دهم رو هم کلا دوباره از اول بخونم و اگه هم وقت نشد تو تابستان دهم رو تقویت کنمFazal Laghari بههترینن کار رو میکنی
الان درست ترین کار تقویت پایه یازدهممونه و تست و تسلط روی همین پایه , دهم رو بالاخره باید برای کنکور بخونیم , ۱۲ هم که یادمونه برای کنکور , پس باید حتما روی ۱۱ الان مسلط بشیم تا بمونیم...
-
سلام من دیروز ۸ساعت فیلم آموزشی دیدم و جزوه نوشتم
تست هم هیچی حل نکردمFazal Laghari اشکال نداره , همگی تازه کاریم هنووز ... بهت پیشنهاد میکنم حتما برنامه ریزی داشته باش برای روزت که به همه ی , فیلم درسی و تست و تکالیفت برسی . با برنامه آدم حس میکنه مفیدههههه
البته منم باید عادت کنم که به حرف برنامه ریزی که نوشتم بکنم
-
بچه های یازدهمی سلااام . بیاین باهم اینجا ساعت مطالعه هامون رو اعلام کنیم
هم انگیزه بالاتری خواهیم داشت و هم فضا رقابتی میشه
تازه می تونیم همدیگرو پیدا کنیم و ایراد های درسی مون رو برطرف کنیم , روش درس خوندن درست رو باهم پیش بگیریم ... ماها همگی حتما دکتر های آینده ایم
@یازدهم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاatena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم
ریاضی + فیزیک+ زبان
-
Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره
(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی
معلومه خیلی صبوری
atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
بخاطره همین میتوانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینم -
به ناااام خداوند دد عشق و تلاش
امروز 8.5 با 100 تست
خاستن توانستن است!
درس بخونید
... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر
شبتون بخیر
-
Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره
معلومه خیلی صبوری
atena saghi در کنکوری های تجربی ۱۴۰۱
.اعلام ساعت مطالعه گفته است:
معلومه خیلی صبوری
منظورم این بود می تونی تایم درسیت رو کم کنی ولی بازهم مثل قبل بازدهی خوبی داشته باشی , بازدهیی رو نمیگم کم کنی هااا . اشتباه نشه
-
atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
بخاطره همین میتوانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینمFazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
۲-۳ ساعت درسه مدرسه
بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارت -
راهنمایی امشب
.... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین
, آهنگ
, گوشی
. اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید.. -
۲۷ تا تست و ۳۳ تا سوال تشریحی
۴ساعت و ربعMohammad Lotfi 0
منم دیروز ۴ ساعت خوندم....
-
راهنمایی امشب
.... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین
, آهنگ
, گوشی
. اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید.. -
سلامی دوباره به گروه درس خون ها
من امروز ۵ساعت و ربع درس خوندم + ۱۰ تا تست زیست, ۵ تا تست فیزیک , ۷ تا تست زبان ... دیدین به هوای شماهاا ساعت مطالعه و تست هام رو بیشتر کردم نسبت به دفعه پیش
بچه ها من امروز یک تجربه جالب کسب کردم ....
اینکه امرووز, ۱ساعت قبل طلوع آفتاب فقط تست هامو زدم و چک کردم.
نمییدوونییین چقدددر جلو افتاااادم .......
حتی با اینکه بعد از ظهر ۱ساعت و ربع خواب موندم
, تایم درسی و تست های بیشتری هم داشتم
خیلی عجیب بود برام
atena saghi خیلی عالیی
موفق باشی
-
به ناااام خداوند دد عشق و تلاش
امروز 8.5 با 100 تست
خاستن توانستن است!
درس بخونید
... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر
شبتون بخیر
@sadaf-a وااای
البته که مارو هم درک کن که از ۷ تا ۱ونیم مدرسه داریم , فششردههه
-
Fazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
۲-۳ ساعت درسه مدرسه
بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارتFazal Laghari اهل مشهدی؟
اگه مشهدی التماس دعا داریم
️
️
-
atena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم
ریاضی + فیزیک+ زبان
Soheil Mo200 آفرین
, حالا فقط خوندی یا تست هم زدی؟
-
@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی
️
️
mahla bpz دقیقاا
یک پا مشاوری هاا