Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
برنامه ریزیگروهییازدهماتجربی
100 دیدگاه‌ها 27 کاربران 1.8k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mahla bpzM mahla bpz

@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی🙂😉❤️❤️

atena saghiA آفلاین
    atena saghiA آفلاین
    atena saghi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@sadaf-a چطور این همه درس میا۱ن . احسنتتت .👏👏👏👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Fatemeh Sadat KheradmandF Fatemeh Sadat Kheradmand

atena saghi دوساعت به زور✌️✌️✌️😐😐😐😂😂😂

atena saghiA آفلاین
      atena saghiA آفلاین
      atena saghi

Fatemeh Sadat Kheradmand برای استارت زدن افزایش مطالعه باید سریع باشی 😐😂 ما فقط تا قبل اسفند فرصت داریم که عادت های خوب کنکوری برای خودمون بسازیم .چون بعدش عملا کنکوری ایم . فردا بالاتر از ۳ ساعت می بینیمت ... 😉✌

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Sara GolbahariS Sara Golbahari

سلامممم من دهممم ولی هستم، 📿😂

atena saghiA آفلاین
        atena saghiA آفلاین
        atena saghi

Sara Golbahari سلاام اشکال نداره تو هم بیا به ما بپیوند📚📚📚

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Dr Aryan 0D Dr Aryan 0

Fazal Laghari
          خیلی بده که

atena saghiA آفلاین
          atena saghiA آفلاین
          atena saghi

Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره👌(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی😉 ) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه👏👏 معلومه خیلی صبوری😜😁

Fazal LaghariF atena saghiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Fazal LaghariF Fazal Laghari

mahla bpz سلام وضعیت من هم الآن دقیقا مثل شماست
            کاری که الآن دارم انجام میدم اینه که الآن دارم پایه یازدهم رو میخونم و تقویتش می‌کنم هرجا که مبحثی مربوط به پایه دهم در یازدهم هست و در این مبحث مشکلی دارم برمیگردم و فقط اون مبحث رو در پایه دهم دوباره میخونمش راستش بخاطر مشکلاتی من پایه یازدهم رو تو ماه آبان شروع کردم به خوندن و بخاطر همین یک ماه کلا عقبم دارم سعی می‌کنم که عقب موندگیم رو جبران کنم و بعدش اگه وقت داشتم کناره یازدهم، دهم رو هم کلا دوباره از اول بخونم و اگه هم وقت نشد تو تابستان دهم رو تقویت کنم

atena saghiA آفلاین
            atena saghiA آفلاین
            atena saghi

Fazal Laghari بههترینن کار رو میکنی 👌 الان درست ترین کار تقویت پایه یازدهممونه و تست و تسلط روی همین پایه , دهم رو بالاخره باید برای کنکور بخونیم , ۱۲ هم که یادمونه برای کنکور , پس باید حتما روی ۱۱ الان مسلط بشیم تا بمونیم...✌

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

سلام من دیروز ۸ساعت فیلم آموزشی دیدم و جزوه نوشتم
              تست هم هیچی حل نکردم🙁

atena saghiA آفلاین
              atena saghiA آفلاین
              atena saghi

Fazal Laghari اشکال نداره , همگی تازه کاریم هنووز ... بهت پیشنهاد میکنم حتما برنامه ریزی داشته باش برای روزت که به همه ی , فیلم درسی و تست و تکالیفت برسی . با برنامه آدم حس میکنه مفیدههههه😄البته منم باید عادت کنم که به حرف برنامه ریزی که نوشتم بکنم😐😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • atena saghiA atena saghi

بچه های یازدهمی سلااام . بیاین باهم اینجا ساعت مطالعه هامون رو اعلام کنیم😍 😎 هم انگیزه بالاتری خواهیم داشت و هم فضا رقابتی میشه 😁 تازه می تونیم همدیگرو پیدا کنیم و ایراد های درسی مون رو برطرف کنیم , روش درس خوندن درست رو باهم پیش بگیریم ... ماها همگی حتما دکتر های آینده ایم ✌
                @یازدهم
                @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                @دانش-آموزان-آلاء
                @تجربیا

Soheil Mo200S آفلاین
                Soheil Mo200S آفلاین
                Soheil Mo200
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده

atena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم

ریاضی + فیزیک+ زبان

atena saghiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره👌(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی😉 ) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه👏👏 معلومه خیلی صبوری😜😁

Fazal LaghariF آفلاین
                  Fazal LaghariF آفلاین
                  Fazal Laghari
                  یازدهم تجربی دانش آموزان آلاء
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Fazal Laghari انجام شده

atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                  بخاطره همین می‌توانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینم

Fazal LaghariF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • T آفلاین
                    T آفلاین
                    Tragic Girl

به ناااام خداوند دد عشق و تلاش 😍

امروز 8.5 با 100 تست 🤗

خاستن توانستن است!

درس بخونید 😂... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر 😂

شبتون بخیر 😴

0

atena saghiA آفلاین
                      atena saghiA آفلاین
                      atena saghi

atena saghi در کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه گفته است:

منظورم این بود می تونی تایم درسیت رو کم کنی ولی بازهم مثل قبل بازدهی خوبی داشته باشی , بازدهیی رو نمیگم کم کنی هااا . اشتباه نشه😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
                        😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                        بخاطره همین می‌توانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینم

Fazal LaghariF آفلاین
                        Fazal LaghariF آفلاین
                        Fazal Laghari

Fazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
                        ۲-۳ ساعت درسه مدرسه
                        بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
                        ۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارت

مهدیس فیروزیم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • atena saghiA آفلاین
                          atena saghiA آفلاین
                          atena saghi

راهنمایی امشب📝💡 .... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین📺 , آهنگ🎵 , گوشی📵 . اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
                          با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید..😍✌🙌🎆💹

Fazal LaghariF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Mohammad Lotfi 0M Mohammad Lotfi 0

۲۷ تا تست و ۳۳ تا سوال تشریحی
                            ۴ساعت و ربع

atena saghiA آفلاین
                            atena saghiA آفلاین
                            atena saghi

Mohammad Lotfi 0 👌 منم دیروز ۴ ساعت خوندم....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

راهنمایی امشب📝💡 .... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین📺 , آهنگ🎵 , گوشی📵 . اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
                              با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید..😍✌🙌🎆💹

Fazal LaghariF آفلاین
                              Fazal LaghariF آفلاین
                              Fazal Laghari

atena saghi 👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

سلامی دوباره به گروه درس خون ها 😏 من امروز ۵ساعت و ربع درس خوندم + ۱۰ تا تست زیست, ۵ تا تست فیزیک , ۷ تا تست زبان ... دیدین به هوای شماهاا ساعت مطالعه و تست هام رو بیشتر کردم نسبت به دفعه پیش😁😝 بچه ها من امروز یک تجربه جالب کسب کردم ....💡اینکه امرووز, ۱ساعت قبل طلوع آفتاب فقط تست هامو زدم و چک کردم. 😍 نمییدوونییین چقدددر جلو افتاااادم ....... 😍 حتی با اینکه بعد از ظهر ۱ساعت و ربع خواب موندم💤 , تایم درسی و تست های بیشتری هم داشتم 😍😍 خیلی عجیب بود برام😁

مهدیس فیروزیم آفلاین
                                مهدیس فیروزیم آفلاین
                                مهدیس فیروزی

atena saghi خیلی عالیی😍موفق باشی✌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • T Tragic Girl

به ناااام خداوند دد عشق و تلاش 😍

امروز 8.5 با 100 تست 🤗

خاستن توانستن است!

درس بخونید 😂... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر 😂

شبتون بخیر 😴

atena saghiA آفلاین
                                  atena saghiA آفلاین
                                  atena saghi

@sadaf-a وااای👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍💪💪💪💪 البته که مارو هم درک کن که از ۷ تا ۱ونیم مدرسه داریم , فششردههه💪💪

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

Fazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
                                    ۲-۳ ساعت درسه مدرسه
                                    بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
                                    ۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارت

مهدیس فیروزیم آفلاین
                                    مهدیس فیروزیم آفلاین
                                    مهدیس فیروزی

Fazal Laghari اهل مشهدی؟😍
                                    اگه مشهدی التماس دعا داریم🙇‍♀️🙇‍♀️

0
                                    • Soheil Mo200S Soheil Mo200

atena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم

ریاضی + فیزیک+ زبان

atena saghiA آفلاین
                                      atena saghiA آفلاین
                                      atena saghi

Soheil Mo200 آفرین💪 , حالا فقط خوندی یا تست هم زدی؟

Soheil Mo200S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • mahla bpzM mahla bpz

@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی🙂😉❤️❤️

atena saghiA آفلاین
                                        atena saghiA آفلاین
                                        atena saghi

mahla bpz دقیقاا👌 یک پا مشاوری هاا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • مهدیس فیروزیم مهدیس فیروزی

Fazal Laghari اهل مشهدی؟😍
                                          اگه مشهدی التماس دعا داریم🙇‍♀️🙇‍♀️

atena saghiA آفلاین
                                          atena saghiA آفلاین
                                          atena saghi

مهدیس فیروزی منم که مشهدی ام زیارت امام رضا نمیتونم برم متاسفانه . ولی فکر کنم منظورشون زیارت خانواده بود😅

مهدیس فیروزیم Fazal LaghariF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه