کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه
-
@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی🙂😉❤️❤️
@sadaf-a چطور این همه درس میا۱ن . احسنتتت .👏👏👏👌
-
atena saghi دوساعت به زور✌️✌️✌️😐😐😐😂😂😂
Fatemeh Sadat Kheradmand برای استارت زدن افزایش مطالعه باید سریع باشی 😐😂 ما فقط تا قبل اسفند فرصت داریم که عادت های خوب کنکوری برای خودمون بسازیم .چون بعدش عملا کنکوری ایم . فردا بالاتر از ۳ ساعت می بینیمت ... 😉✌
-
سلامممم من دهممم ولی هستم، 📿😂
Sara Golbahari سلاام اشکال نداره تو هم بیا به ما بپیوند📚📚📚
-
Fazal Laghari
خیلی بده کهDr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره👌(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی😉 ) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه👏👏 معلومه خیلی صبوری😜😁
-
mahla bpz سلام وضعیت من هم الآن دقیقا مثل شماست
کاری که الآن دارم انجام میدم اینه که الآن دارم پایه یازدهم رو میخونم و تقویتش میکنم هرجا که مبحثی مربوط به پایه دهم در یازدهم هست و در این مبحث مشکلی دارم برمیگردم و فقط اون مبحث رو در پایه دهم دوباره میخونمش راستش بخاطر مشکلاتی من پایه یازدهم رو تو ماه آبان شروع کردم به خوندن و بخاطر همین یک ماه کلا عقبم دارم سعی میکنم که عقب موندگیم رو جبران کنم و بعدش اگه وقت داشتم کناره یازدهم، دهم رو هم کلا دوباره از اول بخونم و اگه هم وقت نشد تو تابستان دهم رو تقویت کنمFazal Laghari بههترینن کار رو میکنی 👌 الان درست ترین کار تقویت پایه یازدهممونه و تست و تسلط روی همین پایه , دهم رو بالاخره باید برای کنکور بخونیم , ۱۲ هم که یادمونه برای کنکور , پس باید حتما روی ۱۱ الان مسلط بشیم تا بمونیم...✌
-
سلام من دیروز ۸ساعت فیلم آموزشی دیدم و جزوه نوشتم
تست هم هیچی حل نکردم🙁Fazal Laghari اشکال نداره , همگی تازه کاریم هنووز ... بهت پیشنهاد میکنم حتما برنامه ریزی داشته باش برای روزت که به همه ی , فیلم درسی و تست و تکالیفت برسی . با برنامه آدم حس میکنه مفیدههههه😄البته منم باید عادت کنم که به حرف برنامه ریزی که نوشتم بکنم😐😂
-
بچه های یازدهمی سلااام . بیاین باهم اینجا ساعت مطالعه هامون رو اعلام کنیم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: هم انگیزه بالاتری خواهیم داشت و هم فضا رقابتی میشه :beaming_face_with_smiling_eyes: تازه می تونیم همدیگرو پیدا کنیم و ایراد های درسی مون رو برطرف کنیم , روش درس خوندن درست رو باهم پیش بگیریم ... ماها همگی حتما دکتر های آینده ایم ✌
یازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاatena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم
ریاضی + فیزیک+ زبان
-
Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره👌(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی😉 ) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه👏👏 معلومه خیلی صبوری😜😁
atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
بخاطره همین میتوانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینم -
به ناااام خداوند دد عشق و تلاش 😍
امروز 8.5 با 100 تست 🤗
خاستن توانستن است!
درس بخونید 😂... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر 😂
شبتون بخیر 😴
-
Dr Aryan 0 داشتم حساب میکرد از ۲۴ ساعت , ۸یا ۷ ساعت خواب ,۶ساعت و نیم مدرسه , ۳ساعت غذا و یک کمک کوچیک و استراحت بین تایم درسی . ۸ساعت درس واقعا نیاز به صبر و خودداری زیادی داره👌(البته بازدهی هم خوب هست احتمالا ولی با تکنیک های مطالعه اگر بخوای می تونی کمترش کنی هااا , اینجوری از سال ۱۱ ام خیلی تحت فشاری . برای کنکوری شدن هم در روز شاید وقت کم بیاری ... کلا میگم که اگر دوست داشته باشی می تونی درکمال بازدهی بالا , ساعتت رو یکم کمتر کنی😉 ) ولی واقعا مقدار ساعت درس ات تحسین برانگیزه👏👏 معلومه خیلی صبوری😜😁
atena saghi در کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه گفته است:
منظورم این بود می تونی تایم درسیت رو کم کنی ولی بازهم مثل قبل بازدهی خوبی داشته باشی , بازدهیی رو نمیگم کم کنی هااا . اشتباه نشه😅
-
atena saghi راستش تو یه روز کلا کمتر از ۲ ساعت درس مدرسه رو دارم اونم ۴ روز در هفته
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
بخاطره همین میتوانم ۸ ساعت فیلم با آلا میبینمFazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
۲-۳ ساعت درسه مدرسه
بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارت -
راهنمایی امشب📝💡 .... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین📺 , آهنگ🎵 , گوشی📵 . اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید..😍✌🙌🎆💹 -
۲۷ تا تست و ۳۳ تا سوال تشریحی
۴ساعت و ربعMohammad Lotfi 0 👌 منم دیروز ۴ ساعت خوندم....
-
راهنمایی امشب📝💡 .... هر تایم مطالعاتی باید بین۷۵ تا۹۰ دقیقه باشه ...... بین هر باکس درسی باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقع استراحت باشه(بدون تلویزین📺 , آهنگ🎵 , گوشی📵 . اعضایی که در هنگام مطالعه مشغول کارن باید در تایم استراحت , آروم و کم فعالیت باشن )
با این کار بازدهی درس خوندن رو افزایش میدید..😍✌🙌🎆💹 -
سلامی دوباره به گروه درس خون ها 😏 من امروز ۵ساعت و ربع درس خوندم + ۱۰ تا تست زیست, ۵ تا تست فیزیک , ۷ تا تست زبان ... دیدین به هوای شماهاا ساعت مطالعه و تست هام رو بیشتر کردم نسبت به دفعه پیش😁😝 بچه ها من امروز یک تجربه جالب کسب کردم ....💡اینکه امرووز, ۱ساعت قبل طلوع آفتاب فقط تست هامو زدم و چک کردم. 😍 نمییدوونییین چقدددر جلو افتاااادم ....... 😍 حتی با اینکه بعد از ظهر ۱ساعت و ربع خواب موندم💤 , تایم درسی و تست های بیشتری هم داشتم 😍😍 خیلی عجیب بود برام😁
atena saghi خیلی عالیی😍موفق باشی✌
-
به ناااام خداوند دد عشق و تلاش 😍
امروز 8.5 با 100 تست 🤗
خاستن توانستن است!
درس بخونید 😂... همین حرفو یه نفر به خدم میگف یادش بخیر 😂
شبتون بخیر 😴
@sadaf-a وااای👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍💪💪💪💪 البته که مارو هم درک کن که از ۷ تا ۱ونیم مدرسه داریم , فششردههه💪💪
-
Fazal Laghari هر روز همون طور که گفتم حدود ۷-۸ ساعت درس می خونم
۲-۳ ساعت درسه مدرسه
بین ۸ تا ۱۰ ساعت خواب
۱ ساعت هم میرم بیرون برای زیارتFazal Laghari اهل مشهدی؟😍
اگه مشهدی التماس دعا داریم🙇♀️🙇♀️ -
atena saghi سلام امروز ۶ساعت ونیم
ریاضی + فیزیک+ زبان
Soheil Mo200 آفرین💪 , حالا فقط خوندی یا تست هم زدی؟
-
@zahra-hamrang عموما بچه ها کلا تو دهم کنکوری بلد نیستن بخونن و واسه همین دهمشون رو خیلی خوب نمیتونن جمع کنن مگه اینکه از قبل از دهم شروع کرده باشن کنکوری خوندن .و اینکه منم خودم مثل تو خیلی فکر میکردم عقبم و اینا ولی واقعیت اینه که خیلی ها مثل من و تو هستن حتی خیلیا از تابستون دوازدهم شروع کردن و کنکوری خوندن با تست زیاد و موفق بودن و همون سال اول قبول شدن!پس شروع کن بدون هیچ استرسی🙂😉❤️❤️
mahla bpz دقیقاا👌 یک پا مشاوری هاا
-
Fazal Laghari اهل مشهدی؟😍
اگه مشهدی التماس دعا داریم🙇♀️🙇♀️مهدیس فیروزی منم که مشهدی ام زیارت امام رضا نمیتونم برم متاسفانه . ولی فکر کنم منظورشون زیارت خانواده بود😅