رمزهای دین و زندگی 100%
-
@alireza-yousefi75yahoo-com
خیلی عالین، با اینا تستای گاج رو کامل جواب دادم
اگه بقیشو هم بذازین ممنون میشم.
میذارن به نظرتون؟
آخ تو کامنتای دینی نوشته بود رمزای دینی دوم. یعنی فقط مال دوم رو میذارن؟farbod
اگر داشته باشه حتما قرار میده مطمین باشید
خوبه که تستارو میزنی !
موفق باشی -
farbod
اگر داشته باشه حتما قرار میده مطمین باشید
خوبه که تستارو میزنی !
موفق باشی -
درس 13 دینی دوم ( پوشش )
نکات خطی :
1- پوشش مناسب از نشانه های عفاف و عزت نفس است به گونه ای که از پوشش هر کس می توان به میزان توجه وی به این دو
ارزش انسانی مهم پی برد ( زبان 91 )
2- استفاده از زیور آلات زنان نباید به گونه ای باشد که توجه نامحرمان را جلب کند
3- چگونگی و نوع پوشش تا حد زیادی به آداب و رسوم ملت ها و اقوام بستگی دارد ( زبان 91)
4- زنان باید تمام بدن خود به جز صورت و دست ها تا مچ را از نا محرم بپوشانند و پوشش آنها نباید چسبان و تحریک کننده باشد
5-محارم نسبی برای مرد : مادر و مادر بزرگ - خواهر و بچه های خواهر و نوه های خواهر - دختر و نوه های دختر - دختر برادر و نوه
های او - عمه و عمه پدر و مادر- خاله و خاله پدر و مادر ( انسانی 92- تجربی 86-انسانی 86 )
6- محارم سببی برای مرد : زن- مادر زن - مادر بزرگ زن -زن پسر ( عروس ) - دختر زن ( دختر خود مرده )- نامادری ( انسانی 92)
7- محارم نسبی برای زن : پدر و پدر بزرگ-برادر - بچه و نوه برادر -پسر و نوه های پسر - پسر خواهر - عمو و عموی پدر و مادر ---
دایی و دایی پدر و مادر
8- محارم سببی برای زن : شوهر و پدر شوهر - پدر بزرگ شوهر - شوهر دختر ( داماد )- پسر شوهر- ناپدری
9- محارم رضاعی : محارمی که به واسطه شیر دادن محرم می شوند
10- خداوند زنان را بیشتر از مردان از نعمت زیبایی بهرمند کرده است. لذا بیش از مردان مامور به حفظ حجاب و عفاف شده اند
(سنجش90 )
11- مسئولیت های زن در قبال نعمت زیبایی... باعث تفاوت پوشش مردان از زنان شده است ( سنجش 87 )
12- پیامبر : نگاه به نامحرم تیری زهر آلود از ناحیه شیطان است . هر کس به پاس حرمت الهی آن را ترک کند خدا ایمانی به اون می دهد
که شیرینی آن را دل حس کند (زبان 91-ریاضی 86- هنر 86 )
آیات و نکات :
1- آیه : یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء >>> به اصل و علت پوشش اشاره دارد ( سنجش 90-انسانی 88) همچنین اشاره به
رعایت حجاب از سوی زنان که باعث تعرض افراد بی بند و بار نشود ( ریاضی 92 ) و همچنین اشاره به اینکه زنان مسلمان حدود رعایت
حجاب را نمی دانستند ( خارج 86-سنجش 90 )
2- عبارت : و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها >>> پوشاندن چهر و دست تا مچ برای زنان لازم نیست ( هنر 92 )
3- آیه : قل للمومنین یغضوا.... قل للمومنات یغضضن ....>>> اولین قدم اساسی و عملی در کنترل میل به هوس در مردان مراقبت
از چشم است ( ریاضی 84 )
4- کیفیت رعایت حجاب >>> رمز :لیضربن
5- قل للمونات .... :زنان نیز مانند مردان وظیفه دارند از نگاه به نامحرم خودداری کنند و دامان خود را از گناه حفظ کنند (سنجش92-90)
و همچنین استفاده از زیور آلات نباید به گونه ای باشد که توجه نامحرمان را جلب کند ( سنجش 90 ) و همچنین اینکه زنان مسلمان
از همان ابتدا مو های سر خود را می پوشاندند ولی با حدود آن اشنا نبودند ( سنجش 91 )
-
خانم پگاه کاشکی منبع رو می نوشتید
کپی پیست کردن که کاری نداره
کارتون از نظر اخلاقی درست نیست
پ.ن:الان بعضیاتون نیاین علیه من جبهه بگیرید من فقط از ایشون خواستم که بگه از کجا کپی کردن
نویسنده این خلاصه ها هم آقای سامان سامی هستن از سایت کنکور -
خانم پگاه کاشکی منبع رو می نوشتید
کپی پیست کردن که کاری نداره
کارتون از نظر اخلاقی درست نیست
پ.ن:الان بعضیاتون نیاین علیه من جبهه بگیرید من فقط از ایشون خواستم که بگه از کجا کپی کردن
نویسنده این خلاصه ها هم آقای سامان سامی هستن از سایت کنکور -
دست گلت درد نکنه دمت گرم..خیییییلی ممنون
-
چه جوری دانلود کنم؟
-
دانلود نمیشه که
-
دانلود نمیشه که
Faeze Baghri
مثل اینکه لینک ها مشکل پیدا کردن چون مال چند سال پیشه!