Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. صدری سیر تا پیاز
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

صدری سیر تا پیاز

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
18 دیدگاه‌ها 6 کاربران 323 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Soheil Mo200S آفلاین
    Soheil Mo200S آفلاین
    Soheil Mo200
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

سلام من یازدهمم سیرتا پیاز دارم ولی تدریس آقای صدری در حد کتابه

ولی من وقتی تدریسشونو میبینم بعد میرم تمام سوالات کتاب درسی رو تو اون مبحث درس داده شده حل میکنم ولی نمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟

راه حل چیه لطفا بگید😊

Soheil Mo200S Fatemeh Sadat KheradmandF ابوالفضل ریسیا aaa bbbA Mhd AM 6 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Soheil Mo200S Soheil Mo200

ولی من وقتی تدریسشونو میبینم بعد میرم تمام سوالات کتاب درسی رو تو اون مبحث درس داده شده حل میکنم ولی نمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟

راه حل چیه لطفا بگید😊

Soheil Mo200S آفلاین
      Soheil Mo200S آفلاین
      Soheil Mo200
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Soheil Mo200 دانش-آموزان-آلاء

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

تجربیا

ریاضیا

یازدهم

دوازدهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0

راه حل چیه لطفا بگید😊

Fatemeh Sadat KheradmandF آفلاین
        Fatemeh Sadat Kheradmand
        دانش آموزان آلاء

Soheil Mo200 کدوم سری از فیلم های آقای صدری رو میبینین؟ یعنی رشته تون چیه ؟

Soheil Mo200S 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

راه حل چیه لطفا بگید😊

ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسی

Soheil Mo200 در راه حل چیه لطفا بگید😊 گفته است:

Soheil Mo200 دلیلش اینه مبنای استاد بر کتاب هست
          میتونید از صفرتاصد های استاد ثابتی یا امینی راد به صورت موضوعی استفاده کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Fatemeh Sadat KheradmandF Fatemeh Sadat Kheradmand

Soheil Mo200 کدوم سری از فیلم های آقای صدری رو میبینین؟ یعنی رشته تون چیه ؟

Soheil Mo200S آفلاین
            Soheil Mo200S آفلاین
            Soheil Mo200

Fatemeh Sadat Kheradmand یازدهمم تجربی

Fatemeh Sadat KheradmandF 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

راه حل چیه لطفا بگید😊

aaa bbbA آفلاین
              aaa bbbA آفلاین
              aaa bbb
              یازدهم تجربی دانش آموزان آلاء

Soheil Mo200
              سلام توی اون تاپیک هم گفتم،درسنامه ی سیرتاپیاز خیلی کامل و مفیده و اگر شما درسنامش رو بادقت بخونید و مثال هاش رو هم اول خودتون حل کنید و بعدش برید سراغ پاسخش،حتما نتیجه میگیرید.

1

راه حل چیه لطفا بگید😊

Soheil Mo200S آفلاین
                Soheil Mo200S آفلاین
                Soheil Mo200

Soheil Mo200 منظورم کتاب سیرتاپیاز
                گاج هستش نه ازمون گاج

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • aaa bbbA aaa bbb

Soheil Mo200
                  سلام توی اون تاپیک هم گفتم،درسنامه ی سیرتاپیاز خیلی کامل و مفیده و اگر شما درسنامش رو بادقت بخونید و مثال هاش رو هم اول خودتون حل کنید و بعدش برید سراغ پاسخش،حتما نتیجه میگیرید.

Soheil Mo200S آفلاین
                  Soheil Mo200S آفلاین
                  Soheil Mo200
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده

aaa bbb یعنی فیلمای اقای صدری نبینم؟؟

aaa bbbA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

aaa bbb یعنی فیلمای اقای صدری نبینم؟؟

aaa bbbA آفلاین
                    aaa bbbA آفلاین
                    aaa bbb

Soheil Mo200
                    نمیدونم.بستگی به خودتون داره
                    من خودم چون وقت ندارم فقط از درسنامه ها استفاده میکنم ولی اگه فیلم هارو هم ببینید ضرر نمیکنید.
                    مثلا میتونید اول درسنامه ی سیرتاپیاز رو بادقت بخونید و مثال ها و سوالاتش رو هم خودتون حل کنید و بعدش اگه وقت داشتید برید سراغ فیلم ها و سعی کنید سوالاتی ک استاد توی فیلم ها حل میکنن روهم اول خودتون حل کنید.
                    و اگه تونستید این کار رو بصورت بخش های کوتاه انجام بدید،یعنی مثلا اول درس یک فصل یک رو از روی درسنامه بخونید و سوالاتش رو حل کنید بعدش فیلم های مربوط به همون قسمت رو ببینید تا مباحث بهتر توی ذهنتون بمونه.
                    و فیلم ها رو هم با سرعت بیشتر مثلا ۱/۵ یا ۲ ببینید تا وقت کمتری بگیره.

1
                    • aaa bbbA aaa bbb

Soheil Mo200
                      نمیدونم.بستگی به خودتون داره
                      من خودم چون وقت ندارم فقط از درسنامه ها استفاده میکنم ولی اگه فیلم هارو هم ببینید ضرر نمیکنید.
                      مثلا میتونید اول درسنامه ی سیرتاپیاز رو بادقت بخونید و مثال ها و سوالاتش رو هم خودتون حل کنید و بعدش اگه وقت داشتید برید سراغ فیلم ها و سعی کنید سوالاتی ک استاد توی فیلم ها حل میکنن روهم اول خودتون حل کنید.
                      و اگه تونستید این کار رو بصورت بخش های کوتاه انجام بدید،یعنی مثلا اول درس یک فصل یک رو از روی درسنامه بخونید و سوالاتش رو حل کنید بعدش فیلم های مربوط به همون قسمت رو ببینید تا مباحث بهتر توی ذهنتون بمونه.
                      و فیلم ها رو هم با سرعت بیشتر مثلا ۱/۵ یا ۲ ببینید تا وقت کمتری بگیره.

Soheil Mo200S آفلاین
                      Soheil Mo200S آفلاین
                      Soheil Mo200

aaa bbb بنظرم اول باید فیلم دید

0

aaa bbb بنظرم اول باید فیلم دید

aaa bbbA آفلاین
                        aaa bbbA آفلاین
                        aaa bbb

Soheil Mo200
                        اره هرطور ک خودتون راحت ترین.چون گفتین فیلم هاشون براتون مفید نیست اینطوری گفتم.

1
                        • aaa bbbA aaa bbb

Soheil Mo200
                          اره هرطور ک خودتون راحت ترین.چون گفتین فیلم هاشون براتون مفید نیست اینطوری گفتم.

Soheil Mo200S آفلاین
                          Soheil Mo200S آفلاین
                          Soheil Mo200
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده

aaa bbb درضمن من اصلا تابع پارسال هیچی یاد نگرفتم چون کرونا بود ‌و مدرسه تعطیل شده بود

بنظرد رازمه تابع دهم رو بخونم؟؟ یا یازدهم رو شروع کنم؟؟؟

دوازدهم

تجربیا

یازدهم

aaa bbbA نگار محمودین 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

aaa bbb درضمن من اصلا تابع پارسال هیچی یاد نگرفتم چون کرونا بود ‌و مدرسه تعطیل شده بود

دوازدهم

تجربیا

یازدهم

aaa bbbA آفلاین
                            aaa bbbA آفلاین
                            aaa bbb

Soheil Mo200
                            اگه دیدین جایی به دهم مربوطه میتونین یه نگاهی به دهم هم بندازین.ولی فکرکنم درسنامه جاهایی ک لازم بوده خودش یاداوری کرده🤔
                            فعلا تمرکزتون روی یازدهم باشه،در بین اگه وقت داشتین میتونین دهم رو هم بخونین ولی برای دهم،تابستون وقت هست.

0
                            • aaa bbbA aaa bbb

Soheil Mo200
                              اگه دیدین جایی به دهم مربوطه میتونین یه نگاهی به دهم هم بندازین.ولی فکرکنم درسنامه جاهایی ک لازم بوده خودش یاداوری کرده🤔
                              فعلا تمرکزتون روی یازدهم باشه،در بین اگه وقت داشتین میتونین دهم رو هم بخونین ولی برای دهم،تابستون وقت هست.

Soheil Mo200S آفلاین
                              Soheil Mo200S آفلاین
                              Soheil Mo200

aaa bbb برای فصل تابع میگم

0

aaa bbb برای فصل تابع میگم

aaa bbbA آفلاین
                                aaa bbbA آفلاین
                                aaa bbb

Soheil Mo200
                                دقیق نمیدونم نیاز هست یا نه🤔
                                هرجایی ک نفهمیدین تابع دهم رو مرور کنین.مثلا یه جزوه یا درسنامه خلاصه و مفید از تابع دهم هم داشته باشین چون اگه بخواین از اول تابع دهم رو بخونین فکرکنم وقت زیادی بگیره.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

Fatemeh Sadat Kheradmand یازدهمم تجربی

Fatemeh Sadat Kheradmand
                                  دانش آموزان آلاء

Soheil Mo200 من خودم ریاضیم و فیلم های آمار ایشون رو میبینم شاید لازمه نمونه سوال زیاد کار کنین یا کارگاه تست شوند ببینین اگر دارن اما کلا ایشون شیوه تدریس شون بر اساس آموزش دقیق کتابه و نکته تستی من خیلی ندیدم بگن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

راه حل چیه لطفا بگید😊

Mhd AM آفلاین
                                    Mhd AM آفلاین
                                    Mhd A
                                    تجربی دانش آموزان آلاء

Soheil Mo200 پیشنهاد‌من‌اینه‌که‌‌آموزش‌رو
                                    یا‌با‌فیلم‌آموزشی‌یا‌با‌درسنامه(هر‌کدوم‌راحترید)
                                    کار‌کنید.
                                    استرس‌و،وسواس‌‌‌این‌رو‌نداشته‌باشید‌که‌هم‌فیلم‌ببینید
                                    وهم‌درسنامه‌این‌کار‌وقت‌‌هدر‌داده
                                    اگه‌درسنامه‌مثلا‌به‌یه‌نکته‌که‌فیلم‌آموزشی‌میگه‌اشاره
                                    نکرده‌شما‌اون‌نکته‌رو‌داخل‌تست‌ها‌میبینید
                                    شما‌باید‌بعد‌کار‌کردن‌درسنامه‌برید‌سراغ‌تست‌ها
                                    وخیلی‌تست‌‌برای‌ریاضی‌بزنید‌شاید‌اوایل‌نتونید
                                    خوب‌تست‌بزنید‌اما‌در‌درسی‌مثه‌ریاضی‌باید‌صبور
                                    بود‌چون‌طی‌۱یا۲ماه‌خودش‌رو‌نشون‌میده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

دوازدهم

تجربیا

یازدهم

نگار محمودین آفلاین
                                      نگار محمودین آفلاین
                                      نگار محمودی
                                      تجربی

Soheil Mo200 تابع مبحثش خیلی سخته باید از پایه قوی باشی پس برو دهم رو بخون چون اگه اونو بلد نباشی کارت لنگ میمونه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                      • اولین پست