صدری سیر تا پیاز
-
سلام من یازدهمم سیرتا پیاز دارم ولی تدریس آقای صدری در حد کتابه
ولی من وقتی تدریسشونو میبینم بعد میرم تمام سوالات کتاب درسی رو تو اون مبحث درس داده شده حل میکنم ولی نمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟
راه حل چیه لطفا بگید
Soheil Mo200 کدوم سری از فیلم های آقای صدری رو میبینین؟ یعنی رشته تون چیه ؟
-
ولی من وقتی تدریسشونو میبینم بعد میرم تمام سوالات کتاب درسی رو تو اون مبحث درس داده شده حل میکنم ولی نمیتونم سوالای گاج رو حل کنم چکار کنم؟؟؟
راه حل چیه لطفا بگید
Soheil Mo200 در راه حل چیه لطفا بگید
گفته است:
Soheil Mo200 دلیلش اینه مبنای استاد بر کتاب هست
میتونید از صفرتاصد های استاد ثابتی یا امینی راد به صورت موضوعی استفاده کنید -
Soheil Mo200 کدوم سری از فیلم های آقای صدری رو میبینین؟ یعنی رشته تون چیه ؟
Fatemeh Sadat Kheradmand یازدهمم تجربی
-
راه حل چیه لطفا بگید
Soheil Mo200
سلام توی اون تاپیک هم گفتم،درسنامه ی سیرتاپیاز خیلی کامل و مفیده و اگر شما درسنامش رو بادقت بخونید و مثال هاش رو هم اول خودتون حل کنید و بعدش برید سراغ پاسخش،حتما نتیجه میگیرید. -
راه حل چیه لطفا بگید
Soheil Mo200 منظورم کتاب سیرتاپیاز
گاج هستش نه ازمون گاج -
Soheil Mo200
سلام توی اون تاپیک هم گفتم،درسنامه ی سیرتاپیاز خیلی کامل و مفیده و اگر شما درسنامش رو بادقت بخونید و مثال هاش رو هم اول خودتون حل کنید و بعدش برید سراغ پاسخش،حتما نتیجه میگیرید.aaa bbb یعنی فیلمای اقای صدری نبینم؟؟
-
aaa bbb یعنی فیلمای اقای صدری نبینم؟؟
Soheil Mo200
نمیدونم.بستگی به خودتون داره
من خودم چون وقت ندارم فقط از درسنامه ها استفاده میکنم ولی اگه فیلم هارو هم ببینید ضرر نمیکنید.
مثلا میتونید اول درسنامه ی سیرتاپیاز رو بادقت بخونید و مثال ها و سوالاتش رو هم خودتون حل کنید و بعدش اگه وقت داشتید برید سراغ فیلم ها و سعی کنید سوالاتی ک استاد توی فیلم ها حل میکنن روهم اول خودتون حل کنید.
و اگه تونستید این کار رو بصورت بخش های کوتاه انجام بدید،یعنی مثلا اول درس یک فصل یک رو از روی درسنامه بخونید و سوالاتش رو حل کنید بعدش فیلم های مربوط به همون قسمت رو ببینید تا مباحث بهتر توی ذهنتون بمونه.
و فیلم ها رو هم با سرعت بیشتر مثلا ۱/۵ یا ۲ ببینید تا وقت کمتری بگیره. -
Soheil Mo200
نمیدونم.بستگی به خودتون داره
من خودم چون وقت ندارم فقط از درسنامه ها استفاده میکنم ولی اگه فیلم هارو هم ببینید ضرر نمیکنید.
مثلا میتونید اول درسنامه ی سیرتاپیاز رو بادقت بخونید و مثال ها و سوالاتش رو هم خودتون حل کنید و بعدش اگه وقت داشتید برید سراغ فیلم ها و سعی کنید سوالاتی ک استاد توی فیلم ها حل میکنن روهم اول خودتون حل کنید.
و اگه تونستید این کار رو بصورت بخش های کوتاه انجام بدید،یعنی مثلا اول درس یک فصل یک رو از روی درسنامه بخونید و سوالاتش رو حل کنید بعدش فیلم های مربوط به همون قسمت رو ببینید تا مباحث بهتر توی ذهنتون بمونه.
و فیلم ها رو هم با سرعت بیشتر مثلا ۱/۵ یا ۲ ببینید تا وقت کمتری بگیره.aaa bbb بنظرم اول باید فیلم دید
-
aaa bbb بنظرم اول باید فیلم دید
Soheil Mo200
اره هرطور ک خودتون راحت ترین.چون گفتین فیلم هاشون براتون مفید نیست اینطوری گفتم. -
Soheil Mo200
اره هرطور ک خودتون راحت ترین.چون گفتین فیلم هاشون براتون مفید نیست اینطوری گفتم.aaa bbb درضمن من اصلا تابع پارسال هیچی یاد نگرفتم چون کرونا بود و مدرسه تعطیل شده بود
بنظرد رازمه تابع دهم رو بخونم؟؟ یا یازدهم رو شروع کنم؟؟؟
-
aaa bbb درضمن من اصلا تابع پارسال هیچی یاد نگرفتم چون کرونا بود و مدرسه تعطیل شده بود
Soheil Mo200
اگه دیدین جایی به دهم مربوطه میتونین یه نگاهی به دهم هم بندازین.ولی فکرکنم درسنامه جاهایی ک لازم بوده خودش یاداوری کرده
فعلا تمرکزتون روی یازدهم باشه،در بین اگه وقت داشتین میتونین دهم رو هم بخونین ولی برای دهم،تابستون وقت هست. -
Soheil Mo200
اگه دیدین جایی به دهم مربوطه میتونین یه نگاهی به دهم هم بندازین.ولی فکرکنم درسنامه جاهایی ک لازم بوده خودش یاداوری کرده
فعلا تمرکزتون روی یازدهم باشه،در بین اگه وقت داشتین میتونین دهم رو هم بخونین ولی برای دهم،تابستون وقت هست.aaa bbb برای فصل تابع میگم
-
aaa bbb برای فصل تابع میگم
Soheil Mo200
دقیق نمیدونم نیاز هست یا نه
هرجایی ک نفهمیدین تابع دهم رو مرور کنین.مثلا یه جزوه یا درسنامه خلاصه و مفید از تابع دهم هم داشته باشین چون اگه بخواین از اول تابع دهم رو بخونین فکرکنم وقت زیادی بگیره. -
Fatemeh Sadat Kheradmand یازدهمم تجربی
Soheil Mo200 من خودم ریاضیم و فیلم های آمار ایشون رو میبینم شاید لازمه نمونه سوال زیاد کار کنین یا کارگاه تست شوند ببینین اگر دارن اما کلا ایشون شیوه تدریس شون بر اساس آموزش دقیق کتابه و نکته تستی من خیلی ندیدم بگن
-
راه حل چیه لطفا بگید
Soheil Mo200 پیشنهادمناینهکهآموزشرو
یابافیلمآموزشییابادرسنامه(هرکدومراحترید)
کارکنید.
استرسو،وسواساینرونداشتهباشیدکههمفیلمببینید
وهمدرسنامهاینکاروقتهدرداده
اگهدرسنامهمثلابهیهنکتهکهفیلمآموزشیمیگهاشاره
نکردهشمااوننکتهروداخلتستهامیبینید
شمابایدبعدکارکردندرسنامهبریدسراغتستها
وخیلیتستبرایریاضیبزنیدشایداوایلنتونید
خوبتستبزنیدامادردرسیمثهریاضیبایدصبور
بودچونطی۱یا۲ماهخودشرونشونمیده -
aaa bbb درضمن من اصلا تابع پارسال هیچی یاد نگرفتم چون کرونا بود و مدرسه تعطیل شده بود
Soheil Mo200 تابع مبحثش خیلی سخته باید از پایه قوی باشی پس برو دهم رو بخون چون اگه اونو بلد نباشی کارت لنگ میمونه