شروع جلسه9
-
خب یکی بره سوال بپرسه
-
-
سلام به همگی
-
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی داره -
سلام استاد عزیز
-
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی دارهFateme Sh 0 خیلی خوب بود اگه بود
-
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی دارهFateme Sh 0 عه... عاغا دیگ دوازدهم تموم شد
-
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی دارهFateme Sh 0 در شروع جلسه9 گفته است:
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی دارهبابا گزینه دویی ها هم گناه دارنا
-
استاد اگه میشه جواب سوالات رو به صورت وویس بفرستید که از زمان نهایت استفاده رو ببریم
-
سلام به همگی، شب بخیر. ببخشید من یه سئوال دارم. گفتیم در تمام استخوانها بافت اسفنجی داریم، پس میشه استنباط کرد که در تمام استخوانها مغز قرمز داریم و گلبول قرمز هم تولید میشه ولی کتاب خیلی سبز اینو رد کرده، میشه بگید چرا
-
سلام به همگی، شب بخیر. ببخشید من یه سئوال دارم. گفتیم در تمام استخوانها بافت اسفنجی داریم، پس میشه استنباط کرد که در تمام استخوانها مغز قرمز داریم و گلبول قرمز هم تولید میشه ولی کتاب خیلی سبز اینو رد کرده، میشه بگید چرا
Yasaman Garshasbi اینجا سوالت نپرس ک زحمت بکش تاپیک درس کن اونجا بچها و تگ کن تا بیان ج بدن
-
سلام استاد
سلام بچه ها
کاش فصل ۳ دوازدهم بود
فصل ۳ دوازدهم تستای خیلی سختی دارهFateme Sh 0 آره فاطمه جون کاش دوازدهم بود
-
Yasaman Garshasbi در شروع جلسه9 گفته است:
خیر در همه استخوان ها نداریم
-
من اولین بار در این جلسات شرکت میکنم میشه یکی بگه روال بر چه اساس؟
-
Yasaman Garshasbi
بالای همین صفحه نوشته جلسه نهم... روی اون بزن بعد نوشته ایجاد موضوع تازه اونم بزن بعد تاپیک ایجاد میشه و شما سوالتون میتونید بپرسید بعد هم منشن کنید بقیه رو بیان جواب بدن -
بچه ها من یه سوال دارم خارج از موضوعه
حس تاپیک زدنم نیست
گفتم بپرسمش حالا که سوالی نیستتو فرایند انتشار تسهیل شده طبق عکس کتاب شکل پروتئینه تغییر میکنه چرا شکلش عوض میشه ؟!
مگه انتشار نیست -
Yasaman Garshasbi هرکسی ک سوال داشته باشه تاپیک میزنه تا هم بقیه سوالشو ببینن جواب بدن هم استاد... بعدش استاد چندتا سوال خیلی خوب میزاره تو گزاره هاجواب بدیم نکاتشو ازش استخراج کنیم
-
حس تاپیک زدنم نیست
گفتم بپرسمش حالا که سوالی نیستتو فرایند انتشار تسهیل شده طبق عکس کتاب شکل پروتئینه تغییر میکنه چرا شکلش عوض میشه ؟!
مگه انتشار نیستدریا دریایی در شروع جلسه9 گفته است:
حس تاپیک زدنم نیست
مگه انتشار نیستانتشار تسهیل شده شکل تغییر میکنه
-
دریا دریایی در شروع جلسه9 گفته است:
حس تاپیک زدنم نیست
مگه انتشار نیستانتشار تسهیل شده شکل تغییر میکنه
H_R
طبق شکل کتاب و تست سنجش بله -
H_R
طبق شکل کتاب و تست سنجش بلهدریا دریایی کو اسکرین بده