فیلم های زیست اقای موقاری
-
سلام دوستان
بنظرتون برای پایه دهم کافیه فقط تورق سریع رو نگاه کنم؟
(در تورق سریع، اقای موقاری همه اون نکاتی که در صفر تا صد گفته رو جمع بندی کرده؟)
ممنون میشم کمکم کنید -
سلام دوستان
(در تورق سریع، اقای موقاری همه اون نکاتی که در صفر تا صد گفته رو جمع بندی کرده؟)
ممنون میشم کمکم کنید -
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنیدẒḀḧṙḀ تورق برای وقتیه که تمامی نکات صفر تاصد رو نوشته و مرور کرده اید و در تورق فقط جمعبندی شده اند واصلا تورق تنها دیدن کافی نیست
-
ẒḀḧṙḀ اگر سال یازدهم یا دوازدهم هستید نمیدونم چون زیاد نیست فیلم ها ولی بدم نیست میتونه مناسب باشه برای یادآوری و اگر دهم هستید کفایت نمیکنه
-
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید -
ẒḀḧṙḀ
سلام مطمئنا تورق سریع به اندازه ی صفرتاصدها کامل نیست.ولی اگر به جز فیلم های اقای موقاری از درسنامه ی کاملی استفاده میکنین،میتونین فقط از تورق سریع و کارگاه تستشون استفاده کنین. -
ẒḀḧṙḀ تورق برای وقتیه که تمامی نکات صفر تاصد رو نوشته و مرور کرده اید و در تورق فقط جمعبندی شده اند واصلا تورق تنها دیدن کافی نیست
-
سلام به همگی یه سوال داشتم آقای مقاری در کلیپ زیست یازدهم فصل 4 گفتار دوم بخشی که داشتند درمورد غده فوق کلیه صحبت می کردند گفتند که توضیح اصلیش و کاملترش در کلیپ های دهم هست ولی من هرچه می گردم پیداش نمی کنم لطف می کنید بگویید کدام فصل از زیست دهم بود
-
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید -
سلام به همگی یه سوال داشتم آقای مقاری در کلیپ زیست یازدهم فصل 4 گفتار دوم بخشی که داشتند درمورد غده فوق کلیه صحبت می کردند گفتند که توضیح اصلیش و کاملترش در کلیپ های دهم هست ولی من هرچه می گردم پیداش نمی کنم لطف می کنید بگویید کدام فصل از زیست دهم بود
Maryam Tavosi فصل پنج
-
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنیدẒḀḧṙḀ
سلام . تورق لحظه ای خوبه که دانش آموز تسلط داشته و باشه و تست هم کار کرده باشه ، فیلمای زیست رو اگر وقت نداری از جزوات بچه ها استفاده کن یا اگر بتونم عکس جزوه هام رو برات میفرستم .
پس حتما تسلط داشته باش و اگر هم فیلمای آقای موقاری رو ندیدی هیچ مشکلی نیست .فقط خواندن جزوه و تست و تست و تست -
Maryam Tavosi فصل پنج
mahla bpz
ممنون عزیزم
-
mahla bpz
ممنون عزیزم
Maryam Tavosi خواهش
️