بهترین استاد ریاضی
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
میشه لطفا کمکم کنید
من یازدهم تجربی ام میخواستم ببینم ب نظر شما کدوم استاد ریاضی برای مبحث تابع بهترن یا شما بهتر متوجه میشین ؟؟
من نمیدونم فیلمای کدوم استاد رو ببینم
تجربیا
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راهنما-ریاضی -
میشه لطفا کمکم کنید
من یازدهم تجربی ام میخواستم ببینم ب نظر شما کدوم استاد ریاضی برای مبحث تابع بهترن یا شما بهتر متوجه میشین ؟؟
تجربیا
تجربی
@ریاضیا
@راهنما-ریاضیNazanin Shahsavan سلام دوست عزیز اگه میخوای از پایه شروع کنی و تا یه حدی برای امتحانات مدرسه آماده بشی فیلم های آقای صدری رو نگاه کن البته اگه خوابت نمی بره چون ایشون یکم تن صداشون آرومه
-
میشه لطفا کمکم کنید
تجربیا
تجربی
@ریاضیا
@راهنما-ریاضیNazanin Shahsavan اقای امینی بنظرم بهتره بستگی به این داره که با کدوم معلم میتونین ارتباط برقرار کنین من که با اقای ثابتی پیش میرم ریاضی رو . اقای صدری و پورسعید هم تابع رو تدریس کردند حالا دو سه کلیپ از این معلما ببینید ببینید با کدوم یک از این دبیرا ارتباط میتونین برقرار کنین
-
آقای لکستانی و آقای امینی
-
آقای لکستانی و آقای امینی
matin shirinkam ممنون
-
Nazanin Shahsavan اقای امینی بنظرم بهتره بستگی به این داره که با کدوم معلم میتونین ارتباط برقرار کنین من که با اقای ثابتی پیش میرم ریاضی رو . اقای صدری و پورسعید هم تابع رو تدریس کردند حالا دو سه کلیپ از این معلما ببینید ببینید با کدوم یک از این دبیرا ارتباط میتونین برقرار کنین
هادی رحیمی بله ممنون
-
Nazanin Shahsavan سلام دوست عزیز اگه میخوای از پایه شروع کنی و تا یه حدی برای امتحانات مدرسه آماده بشی فیلم های آقای صدری رو نگاه کن البته اگه خوابت نمی بره چون ایشون یکم تن صداشون آرومه
مینا میناب ینی تست کار نمیکنن درستهه ؟
-
مینا میناب ینی تست کار نمیکنن درستهه ؟
Nazanin Shahsavan حل تست کنکور هم هست ولی بیشتر فیلما در حد کتابه مثل حل تمرین و اثبات و…
-
Nazanin Shahsavan حل تست کنکور هم هست ولی بیشتر فیلما در حد کتابه مثل حل تمرین و اثبات و…
مینا میناب در بهترین استاد ریاضی گفته است:
خیلی ممنون از کمکت
-
مینا میناب در بهترین استاد ریاضی گفته است:
خیلی ممنون از کمکت
Nazanin Shahsavan خواهش میکنم