سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید اگه وسط درس خوندن خوابتون میومد چ کار هایی میکردین ؟ و اینکه روزانه چند ساعت مطالعه مفید داشتین ؟
-
ببخشید راه ابریشم امسال اومد شما چجوری استفاده کردین
-
marziyeh fallahreplied to marziyeh fallah on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hossein Karami 0
میتونید بگید شما در چه مدرسه ای درس میخوندید? -
Hossein Karami 0replied to ابوالفضل ریسی on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein karami سلام شبتون بخیر
با این مشکل که یه هفته خوب میخونم یک یا دو روز هیچی نمیخونم چیکار کنم؟(برنامه ریزی رویایی هم ندارم مثلا روزی که کلاس مدرسه هم دارم ۶ ساعت میخونم)
با سلام
نگاه خب این نشون میده که هنوز ظرفیت این مقدار خوندن رو شما ندارین برای اینکار اول یه میانگین روزانه از مقدار مطالعه تون تو یه هفته بگیرین بعد هر روز همون مقدار بخونین و به مرور زیادی کنین مشخصا روزای مدرسه با هم میانگین و روزای کامل تعطیل هم با هم میانگین بگیرین -
سلام
اگر کسی تو سال دهم کنکوری نخونده باشه و تست زیاد نزده باشه و یازدهم هم هنوز اون جوری که میخواد نتونسته باشه تست کار بکنه به نظر شما اگر در طول سال یازدهم هم نرسه به اون حد تست زدن تابستون سال دوازدهم فرصت مناسبی برای این کار هست؟یعنی وقت میشه دوتا پایه رو اون جور که باید خوند؟ -
من تو درس شیمی خیلی مشکل دارم همش تستا وقت گیره و نمی تونم درست بزنم
-
Hossein Karami 0 سلام شما گفتین راه ابریشم راضی رو خریده بودین ایا فقط تست های راه ابریشم کافی نیست
-
Hossein Karami 0 سلام
با توجه به سختی کنکور 99 اگر میدونستید چنین کنکوری خواهید داشت چه کارهایی میکردید که نکرده بودید یا حداقل خیلی جدی انجام نداده بودید? -
شیمی چنتا تست میزدین تو هر مطالعه
-
SINA .r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
در مورد ازمون قلم چی سوال داشتم.
امروزه با توجه به انلاین شدن ازمون قلم چی تقلب زیاد شده. و با توجه به این که بعضی رقبا در قلم چی شرکت نمیکنند. ایا میتوان نتیجه گرفت ازمون قلم چی رتبه و تراز بسیار نزدیکی به کنکور دارد؟
با سلام حرف شما درسته ولی هدف اصلی قلمچی رتبه به دست آوردن نیست و پیشنهادی اینه که فقط بهش به چشم ارزیابی آموخته ها نگاه کنید -
Hossein Karami 0replied to Abolfazl Mousavi on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
-
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hossein Karami 0 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Karami 0 زمان هایی که خستگی و بی حوصلی درس به سراغ ما میاد چطور از شرش خلاص بشیم؟؟؟؟
-
سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟ -
سلام روزس چنتا تست می زدین
-
سلام پیشنهاد شما به کسی که کنکوری هست و تازه با الا اشنا شده و تا کنکور باید تمام کلیپ های الا را ببینه چیست؟
hossein karami -
نگار محمودی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
ببخشید میشه بگید واسه هر کتابی چه درصدی زدید؟ مخصوصا واسه اختصاصیاسلام
فیزیک و ریاضی و شیمی رو۶۶ و زیست رو ۷۴ زدم عمومی ها رو هم متاسفانه فقط عربی رو یادم هست که ۷۴ زدم -
H_R در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام روزتون بخیر
منابع مطالعاتی شما چی بودن؟؟؟؟سلام
من اول از آلا استفاده میکردم و بعد از کتاب های ریاضی iq و گاج عادی شیمی مبتکران و خیلی سبز زیست از خیلی سبز و گاج و فیزیک هم از گاج دینی از خیلی سبز پایه و عربی هم از خیلی سبز فارسی از موضوعی الگو زبان هم نردبان و گاج عادی
پست 195 از 206