سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
Hossein Karami 0replied to Yasamin Mohammdi on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasamin Mohammdi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام خسته نباشید
مشاور برای سال دهم زوده یا خوبه؟؟؟؟
و اینکه شما نمرات مدرستون براتون مهم بود ؟؟؟اگه مهم بود نمرتون مثلا چند میشد؟؟؟من کلا به مشاور اعتقاد نداشتم ولی برا دهم زوده نمره دهم و یازدهم که بود ولی دوازدهم نه
-
مهدیس فیروزی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام نه جا نموندی فعلا در حال پاسخگویین
اها درسته.ممنون.پس سوالامو شروع میکنم(بازجویی)
-
امیرمحمد یوسفوند سلام نه جا نموندی فعلا در حال پاسخگویین
-
Hossein Karami 0replied to Abolfazl Mousavi on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
سلام مجدد.
اگر من در تابستان یک ماه برای دهم و یک ماه برای یازدهم قرار بدم ، و ۱۵ روز برای دوازدهم ایا مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اگه برسید خوب و کامل با تعداد تست زیاد بخونید بله
-
Hossein Karami 0 مچکرازپاسخگوییشما️️
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to Hossein Karami 0 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Karami 0 باسلام خدمت همگی از جمله رتبه برتر عزیزمون.فکر کنم جا موندم از مصاحبه!؟
الان وقت هست؟ -
مهدیس فیروزی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karamiاگه مشکل یادگیری دارید از کلیپ های آلا استفاده کنید اگه مشکل تست زدن دارید سوالا رو سعی کنید حل کنید اگه نشد با پاسخنامه یاد بگیرید و کنار این سوال ها علامت بزنید تا بعداً دوباره این سوالات رو حل کنید تا ببینید یاد گرفتید یا نه و همینطور این روند رو تکرار کنید
-
https://forum.alaatv.com/user/hossein-karami-0
ببخشید فاصله بین تست آموزشی و تست زمانی زدن چقدر باید باشه ؟؟
و اینکه من که یازدهم هستم لازمه از الان تست زمان دار هم بزنم یا همون تست آموزشی کافیه ؟ -
Hossein Karami 0 ببخشین آخه برای اینکه بتونیم تعداد تستارو بالا ببریم و تست بیشتر بزنیم درست هست باید وقت بزاریم ولی مشکل زمان هست
من الان با کلاس های آنلاین که هر روز از هفت و نیم تا دو هست بعد از ظهر تا شب ۱۲یا۱۱حدود ۵ساعت مطالعه دارم ولی بازهم روزهایی هست که نتونم درسم رو برسونم و تموم کنم
با این حال میزان کار کردن تستمم کم هست
بنظرتون باید چکارکنم؟
ممنون از راهنماییتون️ -
Hossein Karami 0 برای تست ریاضی دهم چه کتابی استفاده میکردید؟
-
Yasamin Mohammdireplied to Yasamin Mohammdi on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasamin Mohammdi میشه جواب بدین
-
رضا امیری در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 ببخشید آزمون رو چگونه تحلیل میکردید؟
نکات سوال های که غلط زدید یا نزدید رو تو یه دفتر با صورت سوال بنویسید و نکاتشو یاد بگیرید برای آزمون های بعدی هم این نکات رو مرور کنید
-
سلام و خسته نباشید
شما نمونه برنامه ریزیاتون رو دارید الان هم؟!مثلا امکانش هست یک نمونه بفرستید
و شما اگر امسال کنکوری بودید مدرسه میرفتید!؟و از آموزشهای مدرسه استفاده میکردید؟
-
Hossein Karami 0 اتفاقا به یکی از سوالاتم اشاره کردید.
من گاهی اوقات نکاتی رو در پاسخنامه کتب تست میبینم که از قبل بلد نبودم
به نظرتون این نکات رو در دفتر مخصوصی بنویسم یا علامت بزنم از همون کتاب مطالعه کنم؟
و اینکه جدا از پاسخنامه نکات درسنامه رو هم بنویسم یا اونو از کتاب ببینم؟ -
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
الان یعنی چی کار کنیم تعداد تستا بره بالا
وقت بیشتری بذارید
-
Soheil Mo200 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
گاج ساده و iq خوبه و بنظرم خودت یه جلسه از هر استاد ببین ببین کدومش برات قابل فهم تره
-
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to Hossein Karami 0 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Karami 0 اصلا حال درس ندارم چیکارکنم؟ تو تابستون تا 12 ساعت رسیدم ولی الان اصلا دلم به کار نمیره فک میکردن از اول پاییز به 15 ساعت میرسم ولی الان به زور 2 ساعت میخونم!
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Hossein Karami 0 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
aaa bbb در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
چ جوری توی سال دوازدهم هم برای دروس مدرسه و امتحانات و هم کنکوری خوندن و تست زدن وقت بزاریم؟
شما چ جوری واسه این موضوع مدیریت زمان میکردین و در طول هفته چقدر برای دروس مدرسه و چقدر برای کنکور وقت میذاشتید؟
و روزایی ک مدرسه میرفتین چند ساعت مطالعه واسه کنکور داشتین؟
من برای همین خیلی به امتحان های مدرسه کاری نداشتم و تمام وقت برای کنکور میخوندم و مدرسه هم فقط برا امتحان ترم میخوندم و ۵ ساعت روز مدرسه میخوندم
خیلی ممنون از پاسخگوییتون⚘
-
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
یعنی ۴۰۰ تا تست باید بزنیم واقعا نابود شدم
بستگی به خودتون داره ولی من چون کلا شیمی ضعیف بودم مجبور بودم سوال زیاد بزنم
-
رضا امیری در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام. من دهم هستم. خواستم ببینم شما چطوری آزمون رو تحلیل میکردید؟
سلام فقط غلط ها و نزده هامو بررسی میکردم و نکاتشو تو یک دفتر مخصوص با صورت سوال مینوشتم
پست 114 از 206