IMG_20201211_165007_875.jpg
سلام به آلایی ها
امیدوارم در مسیر رسیدن به هدف هاتون باشید
تو این تاپیک با یکی از آلایی های درجه ۱ کنکور ۹۹ مصاحبه خواهیم داشت.
قبل شروع توضیحاتی خدمتتون بگم
در حین مصاحبه پست نمی تونید بذارید
من سوال های اصلی مصاحبه رو می پرسم
شما هم خوب گوش بدین هر جا براتون سوال ایجاد شد یادداشت کنید اگه در ادامه هنوز به جواب سوال هاتون نرسیدین می تونید بپرسید (در انتهای جلسه)
انتهای جلسه پست ها رو باز می کنم که خودتون هم سوال هاتون رو بپرسید
با ما همراه باشید
امیدوارم کنار هم جلسه خوبی رو داشته باشیم 🙂
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
سلام دوستان عزیز
امروز در خدمت شما هستیم با مصاحبه با رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی کنکور 98، سرکار خانم anita_ygh . امیدوارم اینجا فضایی باشه که بشه نظراتمون رو با هر رتبه، لِوِل و سطحی به اشتراک بذاریم.
لینک تاپیک نظرات درباره این مصاحبه ( 👉 سوالات و صحبت هاتون رو میتونید اینجا به اشتراک بذارید)
کارنامۀ ایشون:
1342 Riazi.png
❓ به معنی سوال و 🅰 به معنی جواب سوال هست
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون MM.zahed رو قرار میدیم
ایشون رتبه 701 کنکور ریاضی 97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه کلیک کنید
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون romisa رو قرار میدیم
ایشون رتبه 1098 کنکور تجربی97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
0_1534679075079_lbf2_رتبه_درصد.png
سلام دوستان 🙂
تو این تاپیک قراره مصاحبه با سرکار خانم @fateme_mlh رو بزاریم.
ایشون رتبه 725 منطقه 3 رو کسب کردن.
هر نظری یا سوالی دارید در تاپیک زیر می تونید بیان کنید 👇
لینک تاپیک
عکس کارنامه ایشون :
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
متن جایگزین
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک
%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :
(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...
%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]
قسمت اول مصاحبه دوست خوبمون moein
%(#ff0084)[سلام خوب هستین؟]
سلام ممنونم
%(#ff0084)[میشه خودتونو معرفی کنید؟]
محمدمعين نصرخادملي استم يه منطقه٢اي از ساوه🙄 رتبه ١٥٣ منطقه
%(#ff0084)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین !]
از تمام جلسات استاد كبريايي استفاده كردم و از هندسه -١٠ رسيدم به ٩٠...يه تعداد مختصر جلسه هم از استاد ثابتي بهره بردم
%(#ff0084)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
آلا تا جايي ك امكان داشته در جهتي ك ميگه يعني برقراري عدالت تحصيلي موفق بوده...برا من نوعي ك معلم فيزيك تو كلاس يه ديود نميتونه توضيح بده واقعا عاليه
%(#ff0084)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
واقعا هيچ روز آسوني به جز بعدازظهرهاي آزمون نبود ك اونم آخراش به خودم حرومش كرده بودم
البته هر وخ خسته ميشدم يه ساعت شيمي ميذاشتم تو برنامه ام همرو بشوره ببره☺️☺️
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور؟]
عين تراكتور درس ميخونديم ديه خاطره خوب چيه😐
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از فروم؟]
هميشه با ترس اينكه كنكورا همچين زارت به فنا بديم ميومديم تو فروم ديه خاطره خوب چيه😑
%(#ff0084)[بدترین ها رو هم بگین]
همش بدترين بود🙈
%(#ff0084)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
"ظنوا انهم احيط...دعوا الله مخلصين له الدين..."
فك ميكنم نع درس خوندن ك اين دليل موفقيتم بود
%(#ff0084)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟]
اينكه هيچوقت با پدرمادرم نرفتم مسافرت...چون وقتي ميموندم خونه همچين ذوق آشپزي ميگرفت منو😐٤-٥ ساعت پا اجاق بودم😑
٢ ساعت هم ظرف شستن تلف ميشد...هيچي ديه اگه نميريد مسافرت از من نصيحت،به تخم مرغ قانع باشيد
البته روزي ١٠٠ بار هم مادرم بم ميگه"خاك تو سرت ك به حرف مديرتون گوش كردي رفتي رياضي"😑
%(#ff0084)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
با توجه به اينكه"مخور غم جهان گذران"حالا من ك نميتونم برگردم پس فايده اي هم نداره ك فك كنم برگشتم😑
ولي يه كار هس:باااااايد شيييييميووووو ٨٠ مييييزدمممم حدااااااقل😡😡😡
%(#ff0084)[خب دیگه خستتون نمی کنم فردا ادامه مصاحبه رو میریم]
ها كاكو تموم شد🙈
اینم کارنامه
0_1502021097289_IMG_2052.PNG
سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام بنظرتون اردیبهشت و خرداد برای مرور کافی هست؟ یعنی اگه تا فروردین روی فهم دروس زمان بگذاریم و نتونیم تست کافی بزنیم اردیبهشت و خرداد برای مرور و جم بندی کافیه؟
دقت کن جمعبندی به این معنی نیست که نواقص کاری خودمون رو جبران کنیم مثل تست زدن جمع بندی یعنی مرور آموخته ها که با تست زدن یاد آوری مطالب تسهیل میشه یعنی باید تا قبلش بطور کامل سوالا رو حل کنی و این زمان برای مروری که گفتم کافیه
-
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام روزس چنتا تست می زدین
روزی که مدرسه نبود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تست
-
hossein KARAMI 0 سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟ -
Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟اشتباه برداشت نکنید من منظورم ساعت مطالعه کلی بوده نه فقط یه روز خاص
-
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
-
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟ -
H_R در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 زمان هایی که خستگی و بی حوصلی درس به سراغ ما میاد چطور از شرش خلاص بشیم؟؟؟؟
سعی میکردم درس های رو بخونم که دوست دارم یا یک استراحت ۱۵ دقیقه ای در بدترین حالت انجام میدادم
-
سلام وقت تون بخیر
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟
https://forum.alaatv.com/user/hossein-karami-0بله ممنون از شما
-
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
شیمی چنتا تست میزدین تو هر مطالعه
برای هر فصل تست های مبتکران و خیلی سبز رو میزدم کامل حدودا ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ برا هر فصل میشد فک کنم
-
سلام
من الان در حد صفر هستم و امسال سال کنکورمه
به نظرتون با این وضعیت اگر بخونم میتونم امسال رتبه خوبی رو بدست بیارم
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید -
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
چ جوری توی سال دوازدهم هم برای دروس مدرسه و امتحانات و هم کنکوری خوندن و تست زدن وقت بزاریم؟
شما چ جوری واسه این موضوع مدیریت زمان میکردین و در طول هفته چقدر برای دروس مدرسه و چقدر برای کنکور وقت میذاشتید؟
و روزایی ک مدرسه میرفتین چند ساعت مطالعه واسه کنکور داشتین؟
-
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید یک سوال دیگه برای خوندن عمومی ها به صورت جدی و کامل به جز ادبیات میتونیم از فروردین شروع کنیم؟
آره ولی نه اینکه بطور کامل صفر باشید الان حدودا ۲۰ درصد وقت رو عمومی بخونید
-
FaMi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام
با توجه به سختی کنکور 99 اگر میدونستید چنین کنکوری خواهید داشت چه کارهایی میکردید که نکرده بودید یا حداقل خیلی جدی انجام نداده بودید?قسمت های که مشکل داشتم و خوب یاد نگرفته بودم رو میخوندم دوباره بطور کامل و با تعداد زیادی تست
-
Alireza abdi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام شما گفتین راه ابریشم راضی رو خریده بودین ایا فقط تست های راه ابریشم کافی نیست
بستگی به خودتون داره ولی به نظرم یه منبع دیگه کنارش باشه بهتره
-
Hossein Karami 0 اها بله درسته مرسی
-
یعنی ۴۰۰ تا تست باید بزنیم واقعا نابود شدم
-
Hossein Karami 0 بله مچکرمم
-
Hossein Karami 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟