دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دهم _ گیلکوپروتئین
-
سلام جناب اقای موقاری امیدوارم به پیام من جواب داده باشه.
شما جزو اساتیدی هستید که واقعا زیست شناسی رو با جون و دل درس میدن و واقعا ممنونم.
جناب موقاری من چندتا سوال داشتم شما داخل تدریس هاتون فرمودید گلیکوپروتئین ترکیب گلیکوژن و پروتئین هست اما معلم من میگه نه!
شما میفرماید یوکاریوت ها دیواره سلولی ندارند بجز گیاهان انا معلم من گفت اغازیان و قارچ ها هم دارند ولی نوعشون فرق داره.
بازم شما میفرمایید که همه ی جانوران هتروتروف هستند اما من داخل کتاب خیلی سبز خوندم گوسفند دریایی جانوار فتوسنتز کننده است.
بازم شما گفتید موسین یا همون مایع موکوزی اب دهان هست اما معلم من باااازم میگه نه!!
🥱
من واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم. اگر ممکنه راهنمایی کنید -
Sahar Moaven سلام
اینجا انجمنه،آقای موقاری پیامتونو نمیتونن ببینن
ولی اگه مشکلی نیست من جواب چندتا از سوالاتونو بدم
اول اینکه گلیکوپروتئین ترکیبه کربوهیدرات با پروتئینه که این کربوهیدرات در اینجا گلیکوژن هست و حالا من دقیق نمیدونم معلمِ محترم شما چی گفته ولی خب اینو میدونم
دوم اینکه توی فصل گیاهی وقتی برسید آقای موقاری کامل در مورد دیواره سلولی صحبت میکنن و اتفاقا اونجا هم میگن که قارچ ها و بعضی آغازیان دیواره سلولی دارن منتهی توی فصل های قبل به طور کُّلی گفتن ولی تو فصل ۶ گیاهی دهم کامل توضیحش میدن
سوم اینکهگوسفند دریایی چیه اصلا
در مورد سوال آخر هم باید بگم که موسین با مایع موکوزی فرق داره!
مایع موکوزی که تو کتاب ما به اسم ماده مخاطی اومده
ترکیبی از موسین + آب هست! یعنی موسینه خالی نیست! این توی متن کتاب هم بهش اشاره شده
موسین هم که یه ترکیب گلیکوپروتئینیه دیگه!
به غیراز اینا دیگه چیزی ندارم بگم
پاینده باشید
@دهم
@تجربیا -
درسته تو خیلی سبز گفته گوسفند دریایی میتونه فتوسنتز کنه، ولی تو کتاب اشاره ای بهش نشده؛ پس ما نه میدونیم گوسفند دریایی چیه نه اسمشو شنیدیم کلا گوسفند دریایی دیدیم ندیدیم
-
Sahar Moaven سلام خب سوال های دیگه دوستان جواب کامل دادن منم باهاشون هم نظرم ولی برای گوسفند دریایی من تو مستند و نت اینا زیاد دیدم ولی برای کتاب سطحش بالاست معلومات عمومی اینا میشه فکر نکنم تو کنکور تاثیری داشته باشه وگرنه قید اینا تغییر میکرد
-
sahar MOAVENسلام،ببخشید سوال داشتم خودتون گفتید که ماده مخاطی =موسین +آب
در صورتی که تو تعریف موسین میگه ماده ای گلیکوپروتئین که آب فراوان جذب میکند
خب الان جور در نمیاد که که موسین در کنار آب بشه ماده مخاطی میشه توضیع بدید ؟
موسین خودش آب فراوان جذب میکنه بعد در کنار آب میشه ماده مخاطی! -
این پست پاک شده!
-
infinitie-a N سلام،ببخشید سوال داشتم خودتون گفتید که ماده مخاطی =موسین +آب
در صورتی که تو تعریف موسین میگه ماده ای گلیکوپروتئین که آب فراوان جذب میکند
خب الان جور در نمیاد که که موسین در کنار آب بشه ماده مخاطی میشه توضیع بدید ؟
موسین خودش آب فراوان جذب میکنه بعد در کنار آب میشه ماده مخاطی! -
-
Helen Alinia من نمیدونم و تا جایی که شنیدم تو فضای مجازی ایشون نیستن ولی تو ویدئو های کارگاه تست دهم آخرین ویدئو به یه سری سوال جواب میدن
-
Helen Alinia خواهش میکنم
-
Yazdan Gonabadi تعریف کتاب دهم گفته ماده مخاطی میشه موسین به همرا آب و مواد دیگر که اونها رو نام نبرده و اینک موسین خودش آب فراوان جذب میکنه هیچ تضادی با همراه آب بودنش نداره بنظرم
-
Yazdan Gonabadi نوشین آب زیادی جذب میکنه میشه مثل چسب، و همراه آب وظایفشو انجام میده. این هیچ منافاتی با بودنش کنار اب نداره
-
Sahar Moaven در زیست دهم _ گیلکوپروتئین گفته است:
سلام جناب اقای موقاری امیدوارم به پیام من جواب داده باشه.
شما جزو اساتیدی هستید که واقعا زیست شناسی رو با جون و دل درس میدن و واقعا ممنونم.
جناب موقاری من چندتا سوال داشتم شما داخل تدریس هاتون فرمودید گلیکوپروتئین ترکیب گلیکوژن و پروتئین هست اما معلم من میگه نه!
شما میفرماید یوکاریوت ها دیواره سلولی ندارند بجز گیاهان انا معلم من گفت اغازیان و قارچ ها هم دارند ولی نوعشون فرق داره.
بازم شما میفرمایید که همه ی جانوران هتروتروف هستند اما من داخل کتاب خیلی سبز خوندم گوسفند دریایی جانوار فتوسنتز کننده است.
بازم شما گفتید موسین یا همون مایع موکوزی اب دهان هست اما معلم من باااازم میگه نه!!
🥱
من واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم. اگر ممکنه راهنمایی کنید#گلیکوپروتئین=گلیکوژن=پروتئین
#یوکاریوت ها بعضی ها دارای دیواره سلولی هستند
#همه ی جانوران هم هتوتروف نیستند.چون خودتون براش مثال گوسفند دریایی رو زدید.و من خودمم اینو تو کتاب خیلی سبز مشاهده کردم.پس نتیجه میشه اینکه همه ی جانوران هتوتروف نیستند
#ماده موکوزی همون ماده مخاطیه نه موسین.موسین با ماده مخاطی از زمین تا اسمون فرقشون.در واقع ماده موکوزی میشه موسین + مقدار زیادی اب.