گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
-
سلام
تایم کل 10.45
ادبیات1.5/تست10
عربی 1.5/تست15
زبان0.45/تست10
فیزیک2/تست20
شیمی2/تست15
جمع تست65 -
بسم الله
امروز تقریبا5ساعت
50 تست
چند روزی هست که کاهلی میکنم تو درس خوندن:| میخواستم بیخیال بشم یه چند روزی اصلا نخونم 0-0ftm پیامتو که دیدم به خودم گفتم باید بتونممرسی واقعا امیدوارم هر روز بیشتر از دیروز بدرخشی
-
بسم الله
۱۰ساعت/۱۱۳ تست
زیست ۲:۱۵
شیمی ۱:۵۰ +تست ۳۵
ادبیات ۱:۲۰ +تست۶۸
دینی۱:۳۵
عربی۳ ساعت+ تست ۱۰زندگی در اختیار داشتن کارتهای خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارتهای بد است...
-
سلام..
دیروز 6 ساعت و 76 تست خیلی بد بود چون خونه نیستم نمتونم درس بخونم
ای تایمایی ک میگم جز تایم مدرسه نیس تایم خالص خوندنمه همه ی گزارشام جز مدرسه نیس بدون مدرسه حساب میکنم بعدشم این هفته اصلن کلاس ندارم
-
سلام
گزارش کار 1 شنبه و دیشبمه میدونم تعداد تستم کمه میدونم یکشنبه افتضاحه ولی دارم سعی میکنم ک درسام همه تا شنبه دور کنم برا امتحانا برا همین بیشتر درسنامه و اینا خوندم
خب جا داره از یه نفر تشکر کنم نمدونم این پستمو میبینه یا ن امیدوارم ک ببینه واقعن کمکم کرد اگه انگیزه و کمکاش نبود نمتونستم اصن درس بخونم صفر صفر بودم تگش نمیکنم چون شاید ناراحت بشه
و از @Dr-Aryan شما هم به خاطر این تاپیک عالیتون تشکر میکنم
این پست پاک شده! -
سلام..
دیروز 6 ساعت و 76 تست خیلی بد بود چون خونه نیستم نمتونم درس بخونم
ای تایمایی ک میگم جز تایم مدرسه نیس تایم خالص خوندنمه همه ی گزارشام جز مدرسه نیس بدون مدرسه حساب میکنم بعدشم این هفته اصلن کلاس ندارم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@sadaf-a
Abolfazl Mousavi
اینجا جای چت نیست
چت = اسپم
ببخشید -
@sadaf-a
Abolfazl Mousavi
اینجا جای چت نیست
چت = اسپم
ببخشیدIm Ho3ein درود بر شما ک گفتین..
هواسم نبود
-
این پست پاک شده!
Abolfazl Mousavi سلام قوانین تاپیک اسپم ممنوعه تاحالا چندین بار هم گفته شده
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
-
سلام
تایم کل11
ادبیات45/تست5
عربی1.5/تست16
انگلیسی1/تست10
ریاضی3/تست18
فیزیک1.5/تست20
زیست3.15/تست16
جمع تست85