سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
Hossein Karami 0
وقتی رو دور کند داری میری جلو و درس خوندنت زمانگیره چیکار باید بکنی؟
من هر درسی رو میخونم فکر میکنم باید خوندنم نکته وار باشه و دسته بندی شده مطالب تو ذهنم بشینه و یکم حساسیت به خرج میدم.این درسته؟
و خب وقت زیادی خوندن هر درس ازم میگیره. چه راهکاری میشه
برای کندخوانی داد؟ -
چجوری ضعیف ترین درستون رو قوی کردید؟!
-
اگه میشه یه مدل برنامه هفتگی ک مینوشتین رو بزارید ...
-
Hossein Karami 0
یه سوال مهم وقتی داوطلب میفته تو دور باطل،صبح بیدار نمیشه ،روز به کاراش نمیرسه،برنامه هاش به هم میریزه چیکار باید کنه؟
یا وقتی در کل انگیزه و امید نداری کاملا یخ زده و بی تفاوت شدی و کسی نیست که حتی بهت امید بده چیکار میتونی بکنی؟چطوری وقتی بی تفاوت و ناامیدی جلوی این مشکل وایسی و ادامه بدی مسیر رو؟(که این بین خیلی از کنکوری ها مشکل شایعی هست ) -
Hossein Karami 0
تو طول سال قبل از دوران جمع بندی سوالای کنکور سالی رو بزنیم یا نه؟چون خیلی میگن منبع اولت تستای کنکور باشه
وقتی داوطلب همه مطالب رو یاد نگرفته درسته بره سراغ کنکور سال های مختلف؟ -
hossein Karami 0
.چرا تگ نمیشید؟@M-an
hossein karami 0 سلام اقای کرمی.شما تست هاتون رو دسته بندی میکردین؟ -
@°HOSSEIN KARAMI
ی سوال
تستایی ک برای یادگیری میزدید نکاتش رو توی دفتر جمع بندی مینوشتید یا دفتر دیگه؟یا کتاب....- چرا تگ نمیشید:(
hossein KARAMI 0
0-0ftm
وقتی تگ میکنید جای فاصله - بذارید -
@°HOSSEIN KARAMI
ی سوال
تستایی ک برای یادگیری میزدید نکاتش رو توی دفتر جمع بندی مینوشتید یا دفتر دیگه؟یا کتاب....- چرا تگ نمیشید:(
hossein KARAMI 0
0-0ftm در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
@°HOSSEIN KARAMI
ی سوال
hossein KARAMI 0
سلام باید اینطوری تگشون کنید
@ Hossein-Karami-0
الان اگه من این فاصله رو بین @ و اسم نمیذاشتم تگ میشدن. -
سلام ایا میشه بدون مشاور و کتابهای تست مختلف رتبه ی خوبی اورد؟
-
hossein karami۰سلام وقتتون بخیر برای کسی که از فیلم های صفرتا صد استاد ثابتی جهت آموزش ریاضی استفاده کرده چه کتابی رو به عنوان منبع پیشنهاد میکنید؟برای افراد نظام قدیم چه کتابی رو جهت آشنایی با ادبیات نظام جدید پیشنهاد میکنید؟موفق باشید پیشاپیش سپاسگزارم
-
سلام
میخواستم بپرسم که شما که آزمون قلم چی میدادین بنظرتون سطح سوالاش نسبت به کنکور چطور بود یعنی مثلا کنکور در برابر قلم چی یه غول بود یا نه سطحش درحد قلم چی بود؟ -
بچه ها الان شما می تونید اینجا سوال هاتون رو از دوست آلایی تون بپرسید
و قبل اینکه سوال بپرسید حتما مصاحبه رو بخونید ممکنه سوالتون جواب داده شده باشه
اینجا هم اول سوال های دوستاتون رو بخونید که سوالتون تکراری نباشه
یادتون نره که منشن کنید
ببخشید شما از چه سالی شروع به نوشتن دفتر خلاصه نویسی کردین؟
-
من در انگلیسی مشکل دارم ، در تست ها بخاطر اینکه همه کلمات تست های لغات در کتاب نیست راه حل چه هست ؟ استفاده از مترجم و حفظ همه لغات تست ؟
-
سلام روزتون بخیر
من یازدهم تجربی هستم و الان که مدارس غیرحضوری شده واقعا سطح یادگیریم کم شده...دهمم رو خوب جمع بندی نکردم و یازدهم رو هم که هنوز چیز زیادی یاد نگرفتم...اصلا برای کنکور آماده نیستم و هیچ خلاصه برداری و نکته ای رو برای دوران جمع بندی آماده نکردم...نمیدونم باید چی کار کنم...روش های اصولی برنامه ریزی رو بلد نیستم و هر برنامه ریزی که میکنم زمان کم میارم و تراز آزمون هامم به شدت افت کرده...میشه لطفا راهنماییم کنید...ممنون -
Chistary Life سلام من هم مثل شما بودم و واقعا در درس زبان مشکل داشتم و نمیشه همه لغات رو هم حفظ کرد...بهترین کار حفظ کردن تمام لغات کتاب و استفاده از دیکشنری لانگ من است...و هر لغتی که میبیند اون رو حفظ کنید این خیلی کمک میکنه...و بعد در تست هایی که لغات خارج از کتاب آورده شده تقریبا با کمی دقت میشه بدون دونستن معنی اون لغت مفهوم تست رو فهمید...من درصد زبانم زیر30بود ولی الان گاهی70هم میزنم....امیدوارم کمکتون کرده باشم
-
ببخشید یک سوال دیگه برای خوندن عمومی ها به صورت جدی و کامل به جز ادبیات میتونیم از فروردین شروع کنیم؟
-
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
Hossein Karami 0
سلام وقتتون بخیر میشه یه برنامه ریزی درسی روزانه که تقریبا کلی باشه و برای هر کسی قابل استفاده باشه برامون بزارین؟ -
سلام .شبتون بخیر.
زیست دهم را جگونه وبا چه روشی می خواندید؟؟ -
Kosar A003 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein KARAMI 0 سلام خسته نباشید...برای بعضی دروس از برخی پایه ها شرایط تهیه کتاب تست به دلایلی نیست...شما برای اون موارد که اکثرا دروس عمومی هستند چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
از سوال های آزمون های آزمایشی میشه استفاده. کرد
Hossein Karami 0 سلام
به نظرتون نکات خارج کتاب که در درسنامه و پاسخنامه هست(مثل فرمول های توی ریاضی که کتاب درسی نیست یا نکات خیلی ظریف که از کتاب آورده شده و در درس خواندن ، خودمون متوجه شون نشدیم تو کتاب ) رو توی کتاب تست علامت بزنیم یا همه رو توی یه دفتر جمع آوری کنیم؟