کتاب تست جامع کنکور واسه هر درس کدوم از همه بهتره؟
-
سلام بچه ها
من خودم یازدهمی هستم ولی میخوام کتاب تست جامع بگیرم به نظرتون واسه هر درس کدوم کتاب تست جامع از همه بهتره؟ -
سلام بچه ها
من خودم یازدهمی هستم ولی میخوام کتاب تست جامع بگیرم به نظرتون واسه هر درس کدوم کتاب تست جامع از همه بهتره؟ -
سلام بچه ها
راضیه دهقانی سلام عزیزم من خودم ادبیات یا عربی رو جامع دارم میخوام زبان رو هم این کار رو بکنم چون درس هایی که تغییر نمیکنن ولی زیست اینا میکنن البته شیمی پارسال خریدم جامع تغییری نکرده خداروشکر تا الان😁😁
@sani-painting چه خوب میشه اسم کتاباتون رو بگید
-
@sani-painting چه خوب میشه اسم کتاباتون رو بگید
راضیه دهقانی بله حتما☺️
برای ادبیات ای کیو جامع گاج دارم البته چند تا درسش عقب جلو اینا شده مشکلی من باهاش ندارم اصلا
عربی هم عمار قلم چی دارم اونم تغییری نکرده تا الان البته شنیدم جامع عربی خیلی سبز هم تغییری نکرده برای شیمی هم میکرو طلایی دارم که البته جلد درسنامه سه تا پایه تو یه کتابه کلا تست و پاسخنامه سه تا پایه هم کلا تو یه کتابه☺️ -
سلام بچه ها
من خودم یازدهمی هستم ولی میخوام کتاب تست جامع بگیرم به نظرتون واسه هر درس کدوم کتاب تست جامع از همه بهتره؟راضیه دهقانی
زیست خیلی سبز ماز
شیمی خیلی سبز
ریاضی میکرو
فیزیک میکرو
دینی سفیر خرد
ادبیات یا خیلی سبز یا میکرو
زبان نظری ندارم 😑
عربی خیلی سبز -
سلام بچه ها
من خودم یازدهمی هستم ولی میخوام کتاب تست جامع بگیرم به نظرتون واسه هر درس کدوم کتاب تست جامع از همه بهتره؟راضیه دهقانی کتاب های نشرالگو فوق العاده هستن