انگلیسی کیاوش فراهانی کلاس کنکور(2) (95-94)
-
@rasoulhajikhezrigmail.com گفته است:
من جزوه جلسه۲رو دانلود کردم با کلاس همخوانی نداره
منظور شما از اینکه همخوانی ندارد چیست؟ این جلسه مربوط به درس اول می باشد و جزوه شامل لغات این درس است . اگر نکته ای هست بفرمایید تا پیگیری شود
Mr.Shahrokhi مثلا به ترتیبی که ایشون کلمه ها رو میخونن نیست.بعضی کلمه ها رو نمیتوان پیدا کرد
-
بله منم مشکل اقا رسولو دار م
-
Mr.Shahrokhi مثلا به ترتیبی که ایشون کلمه ها رو میخونن نیست.بعضی کلمه ها رو نمیتوان پیدا کرد
mahdi.ahmadi07gmail.com گفته است:
بله منم مشکل اقا رسولو دار م
ایشان در این جلسه از روی همین برگه تدریس می کنند که ما از دبیر تهیه نموده و بر روی سایت قرار داده ایم.
-
مثلا جلسه چه جزوه ای رو تدریس میکنن.اصلا تو لیست جزوه ها نیست.اگه میشه همه رو با هم یه جا بذارید. چون من میخوام از اولین جلسه فیلم ها رو نگاه کنم
مثلا جلسه چه جزوه ای رو تدریس میکنن.اصلا تو لیست جزوه ها نیست.اگه میشه همه رو با هم یه جا بذارید. چون من میخوام از اولین جلسه فیلم ها رو نگاه کنم
آیا منظور شما این است که دبیر در جلسه ی دوم جزوه ای را تدریس می کنند که در میان جزوات گذاشته شده در صفحه ی درس ایشان نیست؟ یعنی در میان این چزوات : http://sanatisharif.ir//Sanati-Sharif-Lesson/8/21/#pamphlet-div
-
آیا منظور شما این است که دبیر در جلسه ی دوم جزوه ای را تدریس می کنند که در میان جزوات گذاشته شده در صفحه ی درس ایشان نیست؟ یعنی در میان این چزوات : http://sanatisharif.ir//Sanati-Sharif-Lesson/8/21/#pamphlet-div
Mr.Shahrokhi بله
-
Mr.Shahrokhi من تو نظرم جلسه ۳ رو یادم رفته بگم
-
سلام خسته نباشید ممنونم از فیلمای عالیتون ببخشید استاد توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا تستارو بذارید خیلی خیلی ممنون میشم ازتون یا اگر امکانش نیست میشه لطف کنید کتاب استاد رو بهمون معرفی کنید تا تهیه کنیم چون من میخوام شروع به خوندن درس زبان کنم ممنونم
-
سلام خسته نباشید ممنونم از فیلمای عالیتون ببخشید استاد توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا تستارو بذارید خیلی خیلی ممنون میشم ازتون یا اگر امکانش نیست میشه لطف کنید کتاب استاد رو بهمون معرفی کنید تا تهیه کنیم چون من میخوام شروع به خوندن درس زبان کنم ممنونم
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
این موضوع از طرف دوستان دیگر هم گزارش شده بود که پیگیر هستیم ، ممنون از گزارش شما اما لطفا از قرار دادن یک پست به دفعات خودداری فرمایید تا spam نشود . من پستهای اضافه ی شما را پاک کردم . با تشکر
-
سلام ببخشید باز هم پیغام دادم راستش یه کم عجله دارم برای زبان میترسم دیر شه آخه تا کنکور فقط چند ماه مونده ممنون میشم جزوه رو بذارید
-
ببخشید جزوه قرار ندادین توی سایت
-
ببخشید جزوه قرار ندادین توی سایت
-
دوستان کسی از منابع کنکور اختصاصی زبان خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه منظورم اون جزوست قرار میگیره یا نه چون خیلی وقت منتظریم ممنون