انگلیسی کیاوش فراهانی کلاس کنکور(2) (95-94)
-
سلام خسته نباشید ممنونم از فیلمای عالیتون ببخشید استاد توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا تستارو بذارید خیلی خیلی ممنون میشم ازتون یا اگر امکانش نیست میشه لطف کنید کتاب استاد رو بهمون معرفی کنید تا تهیه کنیم چون من میخوام شروع به خوندن درس زبان کنم ممنونم
-
سلام خسته نباشید ممنونم از فیلمای عالیتون ببخشید استاد توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا تستارو بذارید خیلی خیلی ممنون میشم ازتون یا اگر امکانش نیست میشه لطف کنید کتاب استاد رو بهمون معرفی کنید تا تهیه کنیم چون من میخوام شروع به خوندن درس زبان کنم ممنونم
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
این موضوع از طرف دوستان دیگر هم گزارش شده بود که پیگیر هستیم ، ممنون از گزارش شما اما لطفا از قرار دادن یک پست به دفعات خودداری فرمایید تا spam نشود . من پستهای اضافه ی شما را پاک کردم . با تشکر
-
سلام ببخشید باز هم پیغام دادم راستش یه کم عجله دارم برای زبان میترسم دیر شه آخه تا کنکور فقط چند ماه مونده ممنون میشم جزوه رو بذارید
-
ببخشید جزوه قرار ندادین توی سایت
-
ببخشید جزوه قرار ندادین توی سایت
-
دوستان کسی از منابع کنکور اختصاصی زبان خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
توی فیلم اول بعد از تدریس گرامر درس اول سال سوم شروع به حل تست میکنه منظورم اون جزوست قرار میگیره یا نه چون خیلی وقت منتظریم ممنون
-
سلام جلسه های زبان تموم شدن
-
سلام ببخشید میشه یه توضیح کلی از فیلم های کلاس ایشون به من بگید و از چه کتابی استفاده میکنند ؟ اسم دقیق کتاب رو بگید لطفا
-
سلام به بچه های گل آلا. میشه هرکسی فیلم های استاد کیانوش فراهانی دیده بگه جزوه چقد ناقصه؟ چون خیلی وقت منتظر کتاب استادم
-
سلام خاستم بپرسم این کتاب دیکشنری گفتن ک برای پیش دانشگاهی و سال سوم و خارج از کتاب ک واژگان رو داخل اوناست به بچه دادن اسمش چیه؟
-
سلام خاستم بپرسم این کتاب دیکشنری گفتن ک برای پیش دانشگاهی و سال سوم و خارج از کتاب ک واژگان رو داخل اوناست به بچه دادن اسمش چیه؟
shahmohammadiayahoo.com در انگلیسی کیاوش فراهانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
همان کتاب انتشارات بیست هست . شماره تماس انتشارات : 02166410000
-
سلام چرا جزوه معنی درس های زبان سال سوم و درس های 3،4،5 و 8 پیش رو نمیزارید؟؟؟