انگلیسی کیاوش فراهانی کلاس کنکور(2) (95-94)
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس انگلیسی آقای کیاوش فراهانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام. خسته نباشید میشه اسم کتابی که استاد کیاوش فراهانی از روش تدریس میکنه معرفی کنید
-
سلام. خسته نباشید میشه اسم کتابی که استاد کیاوش فراهانی از روش تدریس میکنه معرفی کنید
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
با سلام خدمت شما ایشان از روی کتاب تدریس نمی کنند و جزوات ایشان هم به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته . کتاب ایشان در ابتدای سال 95 به چاپ خواهد رسید.
-
ممنون که جواب سوال دادین یه خواهش دیگه میشه جزوه جلسه یک بزارین
-
ممنون که جواب سوال دادین یه خواهش دیگه میشه جزوه جلسه یک بزارین
-
@rasoulhajikhezrigmail.com گفته است:
من جزوه جلسه۲رو دانلود کردم با کلاس همخوانی نداره
منظور شما از اینکه همخوانی ندارد چیست؟ این جلسه مربوط به درس اول می باشد و جزوه شامل لغات این درس است . اگر نکته ای هست بفرمایید تا پیگیری شود
-
سلام اقای فراهانی در قسمت چهارم گرامر درس یک را می گوید ولی تستایی که کار می کند رو سایت نیست ممنو ن
-
ببخشید اینترنت خراب شد سه بار امد در نظرات
-
جزوه جلسه یک را نمی زارید با جلسه 3 ممنون
-
من جزوه جلسه۲رو دانلود کردم با کلاس همخوانی نداره
منظور شما از اینکه همخوانی ندارد چیست؟ این جلسه مربوط به درس اول می باشد و جزوه شامل لغات این درس است . اگر نکته ای هست بفرمایید تا پیگیری شود
Mr.Shahrokhi مثلا به ترتیبی که ایشون کلمه ها رو میخونن نیست.بعضی کلمه ها رو نمیتوان پیدا کرد
-
بله منم مشکل اقا رسولو دار م
-
Mr.Shahrokhi مثلا به ترتیبی که ایشون کلمه ها رو میخونن نیست.بعضی کلمه ها رو نمیتوان پیدا کرد
mahdi.ahmadi07gmail.com گفته است:
بله منم مشکل اقا رسولو دار م
ایشان در این جلسه از روی همین برگه تدریس می کنند که ما از دبیر تهیه نموده و بر روی سایت قرار داده ایم.
-
مثلا جلسه چه جزوه ای رو تدریس میکنن.اصلا تو لیست جزوه ها نیست.اگه میشه همه رو با هم یه جا بذارید. چون من میخوام از اولین جلسه فیلم ها رو نگاه کنم
مثلا جلسه چه جزوه ای رو تدریس میکنن.اصلا تو لیست جزوه ها نیست.اگه میشه همه رو با هم یه جا بذارید. چون من میخوام از اولین جلسه فیلم ها رو نگاه کنم
آیا منظور شما این است که دبیر در جلسه ی دوم جزوه ای را تدریس می کنند که در میان جزوات گذاشته شده در صفحه ی درس ایشان نیست؟ یعنی در میان این چزوات : http://sanatisharif.ir//Sanati-Sharif-Lesson/8/21/#pamphlet-div
-
آیا منظور شما این است که دبیر در جلسه ی دوم جزوه ای را تدریس می کنند که در میان جزوات گذاشته شده در صفحه ی درس ایشان نیست؟ یعنی در میان این چزوات : http://sanatisharif.ir//Sanati-Sharif-Lesson/8/21/#pamphlet-div
Mr.Shahrokhi بله
-
Mr.Shahrokhi من تو نظرم جلسه ۳ رو یادم رفته بگم