امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
ابوالفضل ریسی با همه اساتید بزرگوار لایو گذاشته شده
-
Amir Hossein Gh در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی با همه اساتید بزرگوار لایو گذاشته شده
Amir Hossein Gh چه موقع با استاد بود کازرانیان بود؟
شما دیدید؟ -
سلام ممنون
همچنین
اعلام می کنیم -
سلام
شب یلداییتون مبارک
M.anبا توجه به کوچیک بودن فرسنگ ۵ زیست و اینکه قراره گدار ها از ۱۳هم استارت بخوره
میشه اگه ویدیو ها کامل شده بود حتی چندتاشون زودتر قرار بدید؟
زودتر اماده میشیم و استرسمون کمتر میشه
اخه تا ۱۲ روز دیگه تقریبا بیکاریم ماهایی که کامل و بدون نقض همراه کاروان بودیم
-
ali kalantari
سلام ممنون همچنیناگه اماده بشن قرار میدیم
-
بعضی از بچه ها سوال پرسیدن چرا با کانون جلو نمی ریم به دو دلیل بسنده می کنم
1-به هیچ وجه تو دو هفته نمی شه هم دهم بخونی هم دوازدهم رو به بودجه بندی هم کانون برسی{منظورم اینه هم درسنامه ببینی هم تست بزنی هم کنکورچه بلکن با رو 8زی ساعت درسخوندن که من یکی نمی تونم}
2- جالبه بدونید معلم های {مدرسمون }با بیشترین سرعت جلو میرن ولی هنوز به قلم چی نرسیدند چه برسه آلا که می خواد دهم یازدهم روببنده -
ali kalantari سلام. چطوری بدون ناقصی اومدی جلو؟ خصوصا توی شیمی که کلی چیز نوشتنی علاوه بر جزوه داره. نمینویسی اونارو؟ ممنون میشم توضیح بدی شاید یه نکته ای باشه که ما داریم اشتباه انجامش میدیم
-
-
سلام
راستش نه انتقادی دارم نه پیشنهادی! چندوقت پیش تو یه تاپیک گفته بودن پیدا کردن فیلم ها سخته...
راستش من یه راه پیدا کردم برای یافتن سریع تر فیلم ها (: از (کنترل اف استفاده کنین) یه نوار سفید کوچیک باز میشه عبارت مورد نظر رو جست و جو کنید(:
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا m.n @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @ریاضیا
-
با سلام،خواستم بگم اگه میشه لطفا برای زیست در درسنامه تست اموزشی یه چندتایی بذارید که ما دلمون خوش بشه به همون چند دونه تستی که زدیم...پلییییز
خیلی ممنون -
سلام
پیش ازمون قلمچی ۱۰ بهمن کی منتشر میشه؟
M.an -
سلام وقت بخیر
چندباری گفتم من فرسنگ سوم درس شیمی درسنامه ی دوازدهمش برام دانلود نمیشه که متاسفانه درسنامه ی خیلی مهمی ام هست
باتوجه بهعدم پیگیریتون یعنی کلا بیخیال این درسنامه بشم؟ -
M.an سلام خسته نباشید... ببخشید چرا وقتی فیلمارو میزارید یک روز دو روز بعد جزواتو قرار میدید؟ الان راه ابریشم اقای ثابتی... درسنامه هندسه 12 فرسنگ شیش چرا قرار داده نشده؟ فطلماش اومده ولی جزوه در کار نیست... شیمی11 هم همینطوریه... از فیلم 23 تا 30 گذاشتین ولی جزوشو نذاشتین؟
-
Amin Hosseinzadeh خدا میدونه چقدر زمانمون برای همین موضوعات هدر رفت...