یه سوال از زیست2
-
سلام.صحیح یا غلط؟
امکان مشاهده ویتامینی که برای دیدن رنگین کمان در گیرنده دارای ماده حساس به نور کمتر مصرف می شود در مجرای مرکزی سامانه هاورس استخوان زندزبرین وجود دارد
تجربیا -
سلام.صحیح یا غلط؟
امکان مشاهده ویتامینی که برای دیدن رنگین کمان در گیرنده دارای ماده حساس به نور کمتر مصرف می شود در مجرای مرکزی سامانه هاورس استخوان زندزبرین وجود دارد
تجربیا -
@sahar-tuo محلول در چربی هاو چربی کلا در روده وارد لنف میشن نه رگ ها
در مجرای مرکزی هاوروس لنف نداریم باتوجه به شکل کتاب -
@parisa-khany خب رگ خونی رو من نگفتم ک
مجرای مرکزی استخوان مغز زرد هم پر شده که بیشتر از چربیه
بعدشم رگ های لنفی هم حضور دارند ک -
@sahar-tuo لنف که نداره نه تو متن اشاره شده نه شکل حداقل من ندیدم اگه هست صفحه رو بگو که از شک بیرون بیام بعد اینکه سوال مطرح شده مجرای مرکزی هاوروس رو میگه نه مجرای مرکزی خود استخوان وگرنه حرف شما درست هست
-
@sahar-tuo لنف که نداره نه تو متن اشاره شده نه شکل حداقل من ندیدم اگه هست صفحه رو بگو که از شک بیرون بیام بعد اینکه سوال مطرح شده مجرای مرکزی هاوروس رو میگه نه مجرای مرکزی خود استخوان وگرنه حرف شما درست هست
@parisa-khany من درمورد سوال پرسیده شده نمیدونم، ولی اینکه تو مجرای هاورش ویتامین محلول درچربی و چربی دیده میشه، چون رگ خونی هست و از اونجایی که لنف هم تو خون میریزه، پس میشه چربی و لیپید توی مجرای هاورس دید
-
@parisa-khany عزیز میدونم اونا همین طوری گفتم
اینم که دارم میگم رگ لنفی داریم از خودم نمیگم که استاد موقاری گفتند -
@parisa-khany من درمورد سوال پرسیده شده نمیدونم، ولی اینکه تو مجرای هاورش ویتامین محلول درچربی و چربی دیده میشه، چون رگ خونی هست و از اونجایی که لنف هم تو خون میریزه، پس میشه چربی و لیپید توی مجرای هاورس دید
-
دوستان متوجه شدم،هست،مرسی ،🌹
چون هم ماده زمینهای رو میشه در نظر گرفت هم اینکه لنف به خون میریزه،گفته استاد هم پیدا کردم حق با شماست -
@Saghi-Mortazavi
Bavar sky
@parisa-khany
@Amir-Bernousi
@Sahar-tuo
انصافا این همه بحث کردید و منو منشن نکردید:|