قرار دادن فیلم ها روی پروفایل
-
باسلام خدمت مدیر و همه دوستان راه ابریشمی.
ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم فیلم های فرسنگ 5 راه ابریشم رشته ریاضی فقط روی پرفایل من قرار نگرفته یا اینکه هنوز برای هیچ کس قرار نگرفته؟
آخه گفته بودن دوشنبه قرار میدن.
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی -
ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم فیلم های فرسنگ 5 راه ابریشم رشته ریاضی فقط روی پرفایل من قرار نگرفته یا اینکه هنوز برای هیچ کس قرار نگرفته؟
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Hossein Gh منم نیومده
-
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Hossein Gh هیچ درسی از راه ابریشم فرسنگ 5 نیومده
-
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Hossein Gh برا منم قرار نگرفتع. ولی نمیدونم چرا کمی الا به قولش عمل نمیکنه. اوایلش که گفته بودن ۲۹ آذر بعد شد ۱ دی الان هم که ۲ دی ..... . خدا میدونه کِی منتشر بشه این فرسنگ ۵. آلا جون تو رو خدا زودتر بگذارید فرسنگ ۵ رو .برای ما الان امتحان های نوبت اول شروع شده. الان ما باید چیکار کنیم؟M.an
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد