یه سوال ترکیبی|زیست
-
زهرا یوسفی 0 ضدادراری خون رو رقیق میکنه خودت هم قبول داری،هماتوکریت هم نسبت سلول خونی رو به حجم کل خون میگه خب تو ریاضی مخرج کسر زیاد بشه جواب نهایی کم میشه یه مقایسه کن وقتی که حجم خون به خاطر بازجذب آب زیاد شده با قبلش
@parisa-khany در یه سوال ترکیبی|زیست گفته است:
زهرا یوسفی 0 ضدادراری خون رو رقیق میکنه خودت هم قبول داری،هماتوکریت هم نسبت سلول خونی رو به حجم کل خون میگه خب تو ریاضی مخرج کسر زیاد بشه جواب نهایی کم میشه یه مقایسه کن وقتی که حجم خون به خاطر بازجذب آب زیاد شده با قبلش
همین الان داشتم همینو تایپ میکردم
درسته -
@parisa-khany اها
مرسی
-
@parisa-khany در یه سوال ترکیبی|زیست گفته است:
همین الان داشتم همینو تایپ میکردم
درسته -
@parisa-khany اها
مرسی
زهرا یوسفی 0 خواهش،
بیشتر دقت کن مخصوصا اگه سوال های @Mr-Fantastic باشه،
-
زهرا یوسفی 0 خواهش،
بیشتر دقت کن مخصوصا اگه سوال های @Mr-Fantastic باشه،
@parisa-khany
چشم
-
سلام.صحیح یا غلط؟
هورمونی که در بخشی از دستگاه عصبی مرکزی که در گرسنگی و تشنگی موثر است تولید می شود می تواند سبب کاهش نسبت بیشترین یاخته های خونی به حجم خون شود
تجربیا@mr-fantastic
سلام از نظر من هورمونی که بخواد باعث ایجاد حس تشنگی و گرسنگی بشه درست نیست که توی کتاب هم نیست ولی اگر بخواهیم در مورد هیپوتالاموس بگیم جمله درسته به خاطر ضدادراری -
@mr-fantastic هم درست هم غلط
fatemeh ganjkhanloo آره دو برداشت میشه داشت
-
-
@mr-fantastic
سلام از نظر من هورمونی که بخواد باعث ایجاد حس تشنگی و گرسنگی بشه درست نیست که توی کتاب هم نیست ولی اگر بخواهیم در مورد هیپوتالاموس بگیم جمله درسته به خاطر ضدادراریAmir Siavsh در یه سوال ترکیبی|زیست گفته است:
@mr-fantastic
سلام از نظر من هورمونی که بخواد باعث ایجاد حس تشنگی و گرسنگی بشه درست نیست که توی کتاب هم نیست ولی اگر بخواهیم در مورد هیپوتالاموس بگیم جمله درسته به خاطر ضدادرارینگفته هورمونی که ایجاد تشنگی و گرسنگی میکنع
گفته هورمونی که در بخشی از دستگاه عصبی مرکزی که در تشنگی و گرسنگی موثر هست -
@parisa-khany خب هورمون گرین و ناقل های عصبی هیپوتالاموس هم باعث اضافه شدن مواد مغذی مخصوصا کربوهیدرات به بدن و خون میشه و به این ترتیب پلاسما غلیظ تر میشه. بنابراین این برعکس گفته ی شماست!
-
@دوست-بد خب پلاسما غلیظ بشه یا رقیق فرقی در اصل موضوع نداره در هر صورت باعث کاهش نسبت میشه
چون حجم خون رو افزایش داده -
@parisa-khany خب هورمون گرین و ناقل های عصبی هیپوتالاموس هم باعث اضافه شدن مواد مغذی مخصوصا کربوهیدرات به بدن و خون میشه و به این ترتیب پلاسما غلیظ تر میشه. بنابراین این برعکس گفته ی شماست!
@دوست-بد در یه سوال ترکیبی|زیست گفته است:
چه آشغال بریزی که نسبت گلبول به کل کمتر بشع
چه آب بریزی که نسبت گلبول به کل کمتر بشع
تنها چیزی که میتونه این موضوع رو رد کنع اینع که چیزی باشع که باعث افزایش گلبول قرمز خون بشع که در این صورت برعکس قضیه هس
سه گلبول تقسیم بر 2 آب+یه آشغال=1
سه گلبول تقسیم بر 3آب+یه آشغال=کمتر از یک
سه گلبول تقسیم بر 2آب+دو آشغال=کمتر از یک
انقد آقای موقاری اینا رو آشغال حساب کردن رخنه کرده در من:/ -
چه آشغال بریزی که نسبت گلبول به کل کمتر بشع
چه آب بریزی که نسبت گلبول به کل کمتر بشع
تنها چیزی که میتونه این موضوع رو رد کنع اینع که چیزی باشع که باعث افزایش گلبول قرمز خون بشع که در این صورت برعکس قضیه هس
سه گلبول تقسیم بر 2 آب+یه آشغال=1
سه گلبول تقسیم بر 3آب+یه آشغال=کمتر از یک
سه گلبول تقسیم بر 2آب+دو آشغال=کمتر از یک
انقد آقای موقاری اینا رو آشغال حساب کردن رخنه کرده در من:/ -
@mr-fantastic یه نفس عمیق بکش .
گفتم که حواسم نبودخداوکیلی هر کدوم از بچه های کلاسمون که سوال ازم میپرسه اینطور جواب میدم(طولانی:/)
واسه این سوال فقد نبود -
@mr-fantastic یه نفس عمیق بکش .
گفتم که حواسم نبودخداوکیلی هر کدوم از بچه های کلاسمون که سوال ازم میپرسه اینطور جواب میدم(طولانی:/)
واسه این سوال فقد نبود -
-
راستی یه چیز جدید هم چند وقت پیش دیدم که میگفت کم خونی داسی میتواند باعث دیابت بی مزه بشه. پس ادرار رقیق دفع میشه و نسبت گلبول های قرمز به خون بالا میره.(در افراد داری آلل های نا خالص) چون افراد خالص از همون تولد دارن و نسبت در شرایط مختلف تغیری نمیکنه)
(البته این خارج از کتابه! همین جوری خواستم یه چیز گفته باشم -
@parisa-khany ولی بازم طبق گفته خودتون و بچه ها، هورمون هایی که باعث کاهش کلیسم پلاسما میشن هم هستن که...
@parisa-khany ولی بازم طبق گفته خودتون و بچه ها، هورمون هایی که باعث کاهش کلیسم پلاسما میشن هم هستن که...
راستش همچین سوال هایی که گفته هورمونی(مثلا چیز خاصی درباره ویژگی هاش نگفته)وقتی یکی از اون چنتا حکم سوال رو تایید کنع من صحیح در نظر میگیرم
فک کنم هم همینطور باشع
وگرنه اره این درسته که شما میگی