زیست فصل 2 گفتار1
-
سلام
گیرنده هایی که به دمای درون بدن و گیرنده هایی که به دمای سطح حساس اند دقیقا کجای پوست قرار دارند؟ -
سلام
گیرنده هایی که به دمای درون بدن و گیرنده هایی که به دمای سطح حساس اند دقیقا کجای پوست قرار دارند؟ -
Mohamad56 سلام گیرنده هایی که به دمای درون بدن حساس ند در بعضی سیاهرگ های بزرگ و گیرنده حساس به دمای بیرون در پوست قرار دارن
@sani-painting تو کتاب نوشته که برخی گیرنده های پوست دمای درون بدن را میگیرند و برخی دیگر هم دمای سطح بدن من میخوام بدونم که این گیرنده ها دقیقا در کجای پوست قرار دارند
-
@sani-painting تو کتاب نوشته که برخی گیرنده های پوست دمای درون بدن را میگیرند و برخی دیگر هم دمای سطح بدن من میخوام بدونم که این گیرنده ها دقیقا در کجای پوست قرار دارند
-
Mohamad56 تا جایی که من میدونم در درم قرار دارن چون تو اپیدرم فقط گیرنده درد رو داریم ولی تو درم علاوه درد گیرنده های دیگه هم هست پس دما هم میتونه اونجا باشه
@sani-painting مرسی ولی علاوه بر درم و اپیدرم یک لایه چربی هم هست که برخی گیرنده ها مثل گیرنده فشار در اونجا قرار دارند شما میدونید که اونجا هم گیرنده های دمایی وجود دارند یا خیر؟
-
@sani-painting مرسی ولی علاوه بر درم و اپیدرم یک لایه چربی هم هست که برخی گیرنده ها مثل گیرنده فشار در اونجا قرار دارند شما میدونید که اونجا هم گیرنده های دمایی وجود دارند یا خیر؟
Mohamad56 اینکه در چربی گیرنده دما داریم رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم چربی جز لایه های پوست نباشه ولی دما مثل فشار قسمتی از دندریت نورون هست که این قسمت میشه گیرنده در درم قرار گرفته اون نورونش از لایه چربی رد شده ولی گیرنده اش در درم قرار گرفته
-
-
Mohamad56 البته من مطمئن نیستم اگر اجازه بدید دوستان رو منشن کنم تا پیام برای اون ها بره و دوستان هم نظرشون رو بگن
@sani-painting ممنون
-
-
-
گیرنده های دمایی رو یادم هس که داخل لایه میانی پوست بودن و اینم یادم هست که یه لایه بافت پیوندی دورشون داشتن
و فک کنم گیرنده حساس به دمای بیرون بدن همینا هستن
دمای درون بدن هم دیواره سیاهرگ ها و هیپوتالاموس -
گیرنده های دمایی رو یادم هس که داخل لایه میانی پوست بودن و اینم یادم هست که یه لایه بافت پیوندی دورشون داشتن
و فک کنم گیرنده حساس به دمای بیرون بدن همینا هستن
دمای درون بدن هم دیواره سیاهرگ ها و هیپوتالاموس@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
-
@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
Mohamad56 در زیست فصل 2 گفتار1 گفته است:
@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
اطلاعاتم در مورد این بحث در همین حد هس
واسه کنکور هم بیشتر از این نمیخواد
ولی صب کن بچه ها هستن جواب میدن -
از بین گیرنده های پوست جایگاه دو گیرنده برامون مهمه
یک. گیرنده ی فشار:در عمیق ترین قسمت پوست قرار میگیرند
دو.گیرنده ی درد:در قسمت سطحی پوست قرار میگیرندنکته:در لایه ی شاخی هیچ گیرنده ای وجود ندارد
نکته:همه ی گیرنده های پوست به جز گیرنده ی درد،پوششی از جنس بافت پیوندی دارند و در زیر بافت سنگفرشی قرار میگیرند
نکته:گیرنده ی درد در بافت سنگفرشی یافت میشوند
-
دو.گیرنده ی درد:در قسمت سطحی پوست قرار میگیرندنکته:در لایه ی شاخی هیچ گیرنده ای وجود ندارد
نکته:همه ی گیرنده های پوست به جز گیرنده ی درد،پوششی از جنس بافت پیوندی دارند و در زیر بافت سنگفرشی قرار میگیرند
دریا دریایی در زیست فصل 2 گفتار1 گفته است:
اینا نکته هایی بوده که از تست های مختلف استخراج کردم
ولی حالا برای اطمینان بیشتر هم راهنما رو منشن میکنم
mehranmirzaei -
-
ممنون از همگی پس سوال من چیز مهمی نبود