از تجربی به ریاضی
-
Fatemeh Soheilikia اها خیلی ممنون تو ریاضی حسابان با ریاضی تجربیش فرق داره ؟!
و هندسه شو نظری دارین چطوری بخونیم تو این مدت چون تو تجربی هندسم 0 بود
و در اخر عمومی هارو نظری دارین ؟یشسیشس یشسیشس نطرم درباره عمومیا اینه که اگر خسته نمیشین از روش بقچه ای استفاده کنین یعنی این که تو برنامه ریزی روزانه اگر سه تا درس تخصصی و دوتا عمومی داشتین از این به بعد فقط یه درس عمومی داشته باشین .
برای دی ماه معمولا این روش خیلی جواب میده
و اینکه اگر نگران درصداتونین یا میترسین تموم نشه درسا وقت زیاد دارین و میتونین تموم کنین گسسته و هندسه رو باید مفهومی بخونین و درک کنین مسائلشو وگرنه آسونه براتون. -
یشسیشس یشسیشس نطرم درباره عمومیا اینه که اگر خسته نمیشین از روش بقچه ای استفاده کنین یعنی این که تو برنامه ریزی روزانه اگر سه تا درس تخصصی و دوتا عمومی داشتین از این به بعد فقط یه درس عمومی داشته باشین .
برای دی ماه معمولا این روش خیلی جواب میده
و اینکه اگر نگران درصداتونین یا میترسین تموم نشه درسا وقت زیاد دارین و میتونین تموم کنین گسسته و هندسه رو باید مفهومی بخونین و درک کنین مسائلشو وگرنه آسونه براتون.Fatemeh Soheilikia ممنون دوسته عزیز
فقط میشه لطف کنید بگین تو ریاضی بودجه بندیش چطوره
مثلا هندسه چند تا تست داره حسابان و گسسته .... ؟
و لطف کنید کدومشون سخت تر و راحت تره ممنون میشم -
Fatemeh Soheilikia ممنون دوسته عزیز
فقط میشه لطف کنید بگین تو ریاضی بودجه بندیش چطوره
مثلا هندسه چند تا تست داره حسابان و گسسته .... ؟
و لطف کنید کدومشون سخت تر و راحت تره ممنون میشمیشسیشس یشسیشس خواهش میکنم .عذر میخوام دیر متوجه پیامتون شدم .حسابان چون حجمش بیشتره باید وقت بیشتری روش بزارین و اینکه ضریب حسابان تو کنکور ۱۲ و فیزیک رشته ریاضی ضریبش ۹ .پس باید برایاین دوتا درس تست زیادی بزنین .گستته هم درسای آسونی داره و حجمش مثله هندسه کم هست .ولی هندسه چون تخصصیه تست بیشتر باید بزنین .اما حتما حسابان و فیزیک رو یک روز درمیون تست بزنید .این دوتا درس وقت بیشتری میخوان
-
یشسیشس یشسیشس خواهش میکنم .عذر میخوام دیر متوجه پیامتون شدم .حسابان چون حجمش بیشتره باید وقت بیشتری روش بزارین و اینکه ضریب حسابان تو کنکور ۱۲ و فیزیک رشته ریاضی ضریبش ۹ .پس باید برایاین دوتا درس تست زیادی بزنین .گستته هم درسای آسونی داره و حجمش مثله هندسه کم هست .ولی هندسه چون تخصصیه تست بیشتر باید بزنین .اما حتما حسابان و فیزیک رو یک روز درمیون تست بزنید .این دوتا درس وقت بیشتری میخوان
Fatemeh Soheilikia
حسابان چون با تجربی مشترکه بعضی جاهاش کمتر مشکلی دارم
و اگه از شما بخوام من کلا برای درصدی 40% تا 30% در ریاضیات میگردم چی هارو پیشنهاد میدین بخونم
تو فیزیک شیمی هم انچنان مشکلی ندارم .... فقط ریاضیات رشته ریاضی ....
خیلی ممنون که وقت میزارین پاسخ میدین مشکلی نیس -
Fatemeh Soheilikia
حسابان چون با تجربی مشترکه بعضی جاهاش کمتر مشکلی دارم
و اگه از شما بخوام من کلا برای درصدی 40% تا 30% در ریاضیات میگردم چی هارو پیشنهاد میدین بخونم
تو فیزیک شیمی هم انچنان مشکلی ندارم .... فقط ریاضیات رشته ریاضی ....
خیلی ممنون که وقت میزارین پاسخ میدین مشکلی نیسیشسیشس یشسیشس اگر برای کتاب میگین من خودم خیلی سبز رو میخونم .چون درسنامه کاملی داره .
اگر به تستاش مسلط بشین خیلی نکته های خوبی یاد میگیرین .
اما اگر میخواین خیلی پایتون قوی بشه تخته سیاه مال بچه هایی که صفر مطلق هستن و خیلی بهشون کمک میکنه .
و یک کتاب خوب دیگه مشاورم معرفی کردم میکرو گاج هست . همشون میتونن کمک کنن بهتون . -
یشسیشس یشسیشس اگر برای کتاب میگین من خودم خیلی سبز رو میخونم .چون درسنامه کاملی داره .
اگر به تستاش مسلط بشین خیلی نکته های خوبی یاد میگیرین .
اما اگر میخواین خیلی پایتون قوی بشه تخته سیاه مال بچه هایی که صفر مطلق هستن و خیلی بهشون کمک میکنه .
و یک کتاب خوب دیگه مشاورم معرفی کردم میکرو گاج هست . همشون میتونن کمک کنن بهتون .Fatemeh Soheilikia نه عزیز دل مشکل کتاب ندارم
یا هرچی
میگم اگه بخواین پیشنهادی بدین ریاضی رو 30 تا 40 بزنم تو این 6 ماه چه مباحثی تو ریاضی پیشنهاد میدین بخونم مثلا دیدم ماتریس 3 تا تست کنکور داره خب ایا ارزش داره اونو بخونم ؟! یا سخته و زمان بره
چون من بیشتر وقتمو رو فیزیک شیمی و عمومیا میخوام بزارم
مباحث پر تست ریاضیات رو میخوام ... -
Fatemeh Soheilikia نه عزیز دل مشکل کتاب ندارم
یا هرچی
میگم اگه بخواین پیشنهادی بدین ریاضی رو 30 تا 40 بزنم تو این 6 ماه چه مباحثی تو ریاضی پیشنهاد میدین بخونم مثلا دیدم ماتریس 3 تا تست کنکور داره خب ایا ارزش داره اونو بخونم ؟! یا سخته و زمان بره
مباحث پر تست ریاضیات رو میخوام ...یشسیشس یشسیشس متوجه شدم .ببین به عنوان مثال میگم ماتریس ماله هندسه هستش و مباحث اسونی داره .برای هندسه تا اینجایی که من خوندم فرمولارو یاد بگیری کافیه . و میتونی ترازت رو ببری بالا
یکی مباحثی که خیلی ازش تست میاد .مبحث توابع هست این مبحث هر سه سال تو کتاب بوده و بهش چیزایی هم اضافه شده .پس خوب یاد بگیرینش .
و یکی دیگه از مباحث حد و پیوستگیه که مشترکه بین تجربی و ریاضی ..
برای گسسته بهتره که همه مباحثش رو خوب یاد بگیرید چون سوال ترکیبی میدن . گسسته حجمش کمه و میتونین با یه ماه بقچه ای خوندن بهش مسلط بشین . -
Fatemeh Soheilikia نه عزیز دل مشکل کتاب ندارم
یا هرچی
مباحث پر تست ریاضیات رو میخوام ...یشسیشس یشسیشس برای شیمی کار خوبی میکنین .شیمی همه فصلاش جای سوالای زیادی داره و تو کنکور سوالای سختی ازش میاد.
-
یشسیشس یشسیشس برای شیمی کار خوبی میکنین .شیمی همه فصلاش جای سوالای زیادی داره و تو کنکور سوالای سختی ازش میاد.
Fatemeh Soheilikia
خدارو شکر شیمی نمیگم فوق عالیه ولی بد نیس
ممنون از شما
من هندسه م صفره
گسسته هم امار احتمالشو مشترک با تجربی
بلدم
دیگه نظریه اعداد ایناشو نمیدونم یا گراف ...
فیلم اموزشی الا به نظرتون ببینم یا خیر چون فیلم های صفر تا صد هندسه 81 مال گسسته هم همینقدره مال حسابان بیشتره حسابان خدارو شکر صفر نیستیم .... -
Fatemeh Soheilikia
ممنون از شما
من هندسه م صفره
بلدم
فیلم اموزشی الا به نظرتون ببینم یا خیر چون فیلم های صفر تا صد هندسه 81 مال گسسته هم همینقدره مال حسابان بیشتره حسابان خدارو شکر صفر نیستیم ....یشسیشس یشسیشس از آلا صفر تا صد رو ببینین خیلی خوبه .
گستته هم فصل اولش چیزی نداره .برای هندسه هم همون فیلم دیدن کافیه .
بیشتر وقتتون رو بزارید رو حسابان . -
Fatemeh Soheilikia
ممنون از شما
من هندسه م صفره
بلدم
فیلم اموزشی الا به نظرتون ببینم یا خیر چون فیلم های صفر تا صد هندسه 81 مال گسسته هم همینقدره مال حسابان بیشتره حسابان خدارو شکر صفر نیستیم ....یشسیشس یشسیشس اگر تونستین خودتون بفهمین و از روی درسنامه هم کاملا براتون جا افتاد نیازی به فیلم دیدن نیست من خودم جاهایی که خوب متوجه نمیشم فیلم های آلا رو نگاه میکنم
-
یشسیشس یشسیشس اگر تونستین خودتون بفهمین و از روی درسنامه هم کاملا براتون جا افتاد نیازی به فیلم دیدن نیست من خودم جاهایی که خوب متوجه نمیشم فیلم های آلا رو نگاه میکنم
Fatemeh Soheilikia اها خیلی خیلی ممنون از کمکتون ببخشید زیاد ....
ولی اخرین سوال بودجه بندیش چطوره یعنی چند تست هندسه حسابان گسسته میاد یعنی ؟! -
ولی اخرین سوال بودجه بندیش چطوره یعنی چند تست هندسه حسابان گسسته میاد یعنی ؟!یشسیشس یشسیشس گر برای درسای تخصصی میخواین .چندتا عکس میفرستم نگاهشون کنین
-
ولی اخرین سوال بودجه بندیش چطوره یعنی چند تست هندسه حسابان گسسته میاد یعنی ؟!یشسیشس یشسیشس خواهش میکنم ان شاءالله یک رشته خوب قبول میشید .امیدوارم کمک کرده باشن بهتون.
-
یشسیشس یشسیشس گر برای درسای تخصصی میخواین .چندتا عکس میفرستم نگاهشون کنین
Fatemeh Soheilikia اگه باس فیزیک ریاضی دارین خیلی خیلی ممنون میشم
-
-
-
-
من یه سوال داشتم از بچه های ریاضی و کلا بچه های الا
من رشتم تجربیه میخوام امسال کنکور ریاضی بدم و دنبال مهندسی کامپیترم
تو دروس شیمی فیزیک و ریاضی تجربی درصدام خوبه
تو عمومی ها هم فقط زبانم خوبه
بنظرتون تو این 6 ماه میشه دروسو راستو ریست کرد ؟! فیزیک شیمی بیشترین نمره هامه تو تجربی ...پیشنهادی دارین بگین
اسممو هم مسخره نکنید یه اکانت الکی ساختم تو گوگل اینجام همون اسم اومده :|
چند درصد ریاضیات با ریاضی تجربیه یکیه ؟!:|
و واقعا دنبال درصدی در حدود 30% تا 36 % تو ریاضی هستم
بهم بگین لطفایشسیشس یشسیشس موفق باشید 🌷🌷🌷
-
یشسیشس یشسیشس موفق باشید 🌷🌷🌷
Fatemeh Soheilikia خیلی ممنون خیلی زحمت کشیدین
موفق باشید همیشه