Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام.......
-
سلام...ببخشید فصل گرما قرار نمیگیره؟
-
سلام دوستان کسی این دوتا همایش فیزیک و شیمی رو که توی سایت اردو طلایی گذاشتن رو کسی تهیه کرده ؟ چطوره ایا همه مباحث رو پوشش داده و کامله ؟ این همایش همون فیلم همایش اردیبهشت هست یا استاد یکی دیگه ضبط کردن ؟
-
سلام. رفقایی که جزوه فیزیک رو مینویسن این جزوات کــــامل هست که ما دیگه فیلم رو دانلود نکنیم؟؟
-
نمونه ای از حل تست :
-
سلام. دوستایی که قلمچی میدن رشته تجربی. ازمون دیروز سوال۲۳۰ رو من هرکاری کردم با روش استاد حل نشد یعنی جواب توگزینه هانبود اگه کسی با روش استاد حلش کرده خیلی خیلی ممنون میشم جوابشو برام بفرسته
-
shirinn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. دوستایی که قلمچی میدن رشته تجربی. ازمون دیروز سوال۲۳۰ رو من هرکاری کردم با روش استاد حل نشد یعنی جواب توگزینه هانبود اگه کسی با روش استاد حلش کرده خیلی خیلی ممنون میشم جوابشو برام بفرسته
-
سلام دوستایی که قلمچی میدن رشته تجربی. ازمون دیروز سوال ۲۳۰ رو من هرکاری کردم با روش استاد به جواب نرسیدم اگه کسی حلش کرده خیلی ممنون میشم جوابشو برام بفرسته
-
این چرا رگباری اومد من فقط یه بار فرستادم
-
من خودم سر این سوال کشتم حل نمیشه مال گزینه 2 کسی حلشو بلده؟!
-
arash.a در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از مقاومت های \(R_2\) تا \(R_6\) معادل بگیر,میشه 8 اهم که با مقاومت \(R_1\) سری میشه,ولتاژ دو سر مدار باید بین این دو تا تقسیم بشه,ولتاژ با مقاومت تو مقاوت های سری رابطه مستقیم داره یعنی هرچقدر که مقاومت بیشتر باشه ولتاژ هم بیشتر میشه,پس ولتاژ مقاومت 2 اهمی رو اگه v در نظر بگیریم,ولتاژ مقاومت معادلی که از \(R_2\) تا \(R_6\) گرفتیم ( 8 اهمی) میشه 4v
طبق صورت سوال بیشترین ولتاژی که مقاومت ها میتونن تحمل کنن 24 ولته,پس 4v=24وv=6
ولتاژ دو سر مدار میشه جمع ولتاژ دو تا مقاومت یعنی 6+24=30 -
arash.a در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از همه ی مقاومت ها پایین معادل بگیر به جز مقاومت1که میشه8خب الان از تکنیک هم ارزی استفاده کن که ولتاژ مقاومت1میشه24و مقاومت 8میشه26که مجموعشون میشه30
-
به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)
تمام همایش ها و فیلم های تخته خاک 25 الی 40% تا ساعت 12 شب تخفیف دارند.#شیمی #فیزیک #ریاضی #دیفرانسیل #زیست
www.K96.ir(11 ساعت تا پایان تخفیف ها)
-
جمع بندی #فیزیک در 12 ساعت
توسط آقای #نادریان، جلسه 25: قرقره (ثابت و متحرک)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/32/6058@alaa_sanatisharif
-
توسط آقای #نادریان، جلسه 26: حرکت دایره ایhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/32/6059
@alaa_sanatisharif
-
توسط آقای #نادریان، جلسه 27: حرکت سیارات و ماهواره هاhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/32/6062
@alaa_sanatisharif
-
yema در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام تو سایت اردوطلایی استاد دینامیک و سینماتیک رو هم تدریس کردن؟
-
mohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)
تمام همایش ها و فیلم های تخته خاک 25 الی 40% تا ساعت 12 شب تخفیف دارند.#شیمی #فیزیک #ریاضی #دیفرانسیل #زیست
www.K96.ir(11 ساعت تا پایان تخفیف ها)
راه نداره واس رضای خدا کسی بزاره رایگان؟