راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟
-
آقای کازرانیان ثبات حل مسئلع نداره یه نظر من
چون من قبل ابریشم یکم فصل ۱ رو با صفرتاصد ایشون رفتم هر بار با یه راه حل میرفتن و خب طبیعتاً این همه راه رو نمیشه فهمید خیلی دقیق درصورتی که آقای طلوعی به فرمول سرعت متوسط مساوی است با جا به جایی بر زمان همواره اعتقاد دارن و همش سروکله این فرمول میاد تو فصل اول و دیگر هیچچچچنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 من صفر تا صد آقای کازرانیان رو ندیدم ولی راه ابریشم خیلی خوب و مفهومی توضیح میدن و اتفاقا با روش های عادی خیلی هم سریع حل میکنن
-
Ali Ghasemian 0
بزن روی پروفایلم بعد زیر عکس پروفم ی + میبینی بزن روی اوننوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah
انجام دادم این کار رو
باز شد چت؟؟ -
Amin Hosseinzadeh منم هر آزمون لحظه شماری فیزیک میکنم و در کل من اختصاصی با الا عالی میزنم ولی عمومی فاجعه
میانگین تراز عمومی با اختصاصی ۱۵۰۰تا فک کنم فرق داره
فقط دینی رو خوب میزنم تو عمومی و دینی هم کتاب رو میخونم و تست کتابا نه هیچ فیلم دیگه ای از نظر من فیلم برا دینی مسخرس و مضحکهAlireza K 1 تراز گزینه دوت 1500؟
-
Amin Hosseinzadeh منم هر آزمون لحظه شماری فیزیک میکنم و در کل من اختصاصی با الا عالی میزنم ولی عمومی فاجعه
میانگین تراز عمومی با اختصاصی ۱۵۰۰تا فک کنم فرق داره
فقط دینی رو خوب میزنم تو عمومی و دینی هم کتاب رو میخونم و تست کتابا نه هیچ فیلم دیگه ای از نظر من فیلم برا دینی مسخرس و مضحکهAlireza K 1 عمومی همه فاجعس... مخصوصا فارسی و زبان
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh
Alireza K 1
منم عمومی هام خیلی بد بود ولی الان دارم خیلی بهتر میشم چند وقته شروع کردم -
Alireza K 1 تراز گزینه دوت 1500؟
Amin Hosseinzadeh نه باو میگم اختلاف عمومی و اختصاصی ام حدودا ۱۵۰۰تاست عمومی ۱۰۰۰تا حدودا پایین تر از اختصاصیم
-
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
دوستانی کع میگن آقای طلوعی رو ندیدن و .... بروند به این لینک نمونه فیلم رو خود الا گذاشته مال حرکت شناسی هستش که تست حرکت هم هست
حل تست (قسمت نوزدهم) حرکتشناسی (قسمت سوم)
رایگانه
https://alaatv.com/c/24278
بعد بازخوردش رو بزنن زیر پیام من -
Alireza K 1 عمومی همه فاجعس... مخصوصا فارسی و زبان
Amin Hosseinzadeh
تو دورهمی زبان شرکت کنید -
دوستانی کع میگن آقای طلوعی رو ندیدن و .... بروند به این لینک نمونه فیلم رو خود الا گذاشته مال حرکت شناسی هستش که تست حرکت هم هست
رایگانه
بعد بازخوردش رو بزنن زیر پیام مننوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
رایگانه
بعد بازخوردش رو بزنن زیر پیام منAlireza K 1 با تمام احترامی که نسبت به استاد عزیز استاد کازرانیان دارم ولی استاد طلوعی واقعا بهتر بودن حداقل تو این موضوع
حالا یه سوال من که تجربی هستم میتونم کل مباحث رو با ایشون ببینم؟
آخه دیر نشده؟میرسم بهشون؟ -
Alireza K 1 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
رایگانه
بعد بازخوردش رو بزنن زیر پیام منAlireza K 1 با تمام احترامی که نسبت به استاد عزیز استاد کازرانیان دارم ولی استاد طلوعی واقعا بهتر بودن حداقل تو این موضوع
آخه دیر نشده؟میرسم بهشون؟نوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
Alireza K 1 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
رایگانه
آخه دیر نشده؟میرسم بهشون؟سلام،بله میتونید برسید و هنوز خیلی دیر نشده
با توجه به اینکه در بعضی فرسنگ ها مطالبی از فیزیک ریاضی هست و تجربیا نباید ببینن با سرعت خیلی عالی میتونید فرسنگها رو به اتمام برسونید. -
Amin Hosseinzadeh نه باو میگم اختلاف عمومی و اختصاصی ام حدودا ۱۵۰۰تاست عمومی ۱۰۰۰تا حدودا پایین تر از اختصاصیم
این پست پاک شده! -
سلام،بنظر من که می ارزه که راه ابریشم استاد طلوعی رو بخرین.
استاد خودشون حین تدریس میگن کدوم بخش واسه ریاضیاست و تجربیا نباید ببینن
و مثالهاشون داخل جزوه هست.
اینکه میرسید یا نه به تلاش خودتون بستگی داره.@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
-
@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حبیب زاده 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
سلام بله من خیلی راضی هستم
از نظر من ایشون کاملا مفهومی تدریس میکنن و فرمولها و نکاتی که میگن از دل مفاهیم کتاب درسی هست -
فاطمه حبیب زاده 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
سلام بله من خیلی راضی هستم
از نظر من ایشون کاملا مفهومی تدریس میکنن و فرمولها و نکاتی که میگن از دل مفاهیم کتاب درسی هست@elham650 ممنونم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱
-
Alireza K 1 من صفر تا صد آقای کازرانیان رو ندیدم ولی راه ابریشم خیلی خوب و مفهومی توضیح میدن و اتفاقا با روش های عادی خیلی هم سریع حل میکنن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno سلام میشه بی زحمت بگین من یمخوام چننا فصلشو این مدت بخونم
ایا همون درسنامشو ببینم برم سراغ تستای کنکورخودم بزنم کافیه؟؟؟
یاحتما باید برم حل تست ببینم؟