کدوم استاد؟
-
سلام وخسته نباشید
کسی فیلم های آقای حسین خانی و آقای هامون سبطی رو دیده اگر دیدید لطفا بگید هر کدوم چجوری هستند و نظرتون در مورد هرکدوم چطوره و کدومشون بهترند.
و تدریسشون برای کنکور 1401 مناسب باشه -
-
-
سلام وخسته نباشید
کسی فیلم های آقای حسین خانی و آقای هامون سبطی رو دیده اگر دیدید لطفا بگید هر کدوم چجوری هستند و نظرتون در مورد هرکدوم چطوره و کدومشون بهترند.
و تدریسشون برای کنکور 1401 مناسب باشه -
سلام وخسته نباشید
و تدریسشون برای کنکور 1401 مناسب باشهMohamad56 سلام من فقط استاد سبطی را دیدم فهم ادبیات م خیلی خیلی رشد کرد به سطحی از فهم ادبی رسیدم اما در مورد همه قسمت ها فیلم ندارن
البته من فیلم استاد دیگه رو ندیدم اما یک پیشنهاد: در لابهلای فیلم های دیگر وقت بگذارید و فیلم های استاد سبطی را هم ببینید خیلی زیاد نیستند -
Mohamad56 سلام من فقط استاد سبطی را دیدم فهم ادبیات م خیلی خیلی رشد کرد به سطحی از فهم ادبی رسیدم اما در مورد همه قسمت ها فیلم ندارن
البته من فیلم استاد دیگه رو ندیدم اما یک پیشنهاد: در لابهلای فیلم های دیگر وقت بگذارید و فیلم های استاد سبطی را هم ببینید خیلی زیاد نیستند