میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
-
سلام چرا استاد رحیمی تو بعضی از فیلماشون جزوشون رو تو اسلاید نشون میدن بعد میگن جزوه رو هم رو سایت شریف میذارن هم تو تلگرامشون درحالیکه بعضی وقتا نه تو سایت میذارن نه تو تلگرامشون! مثل زیست گیاهی یا فصل تنظیم محیط داخلی ...
یادشون میره آیا؟؟؟؟!!! -
سلام چرا استاد رحیمی تو بعضی از فیلماشون جزوشون رو تو اسلاید نشون میدن بعد میگن جزوه رو هم رو سایت شریف میذارن هم تو تلگرامشون درحالیکه بعضی وقتا نه تو سایت میذارن نه تو تلگرامشون! مثل زیست گیاهی یا فصل تنظیم محیط داخلی ...
یادشون میره آیا؟؟؟؟!!!good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
یادشون میره آیا؟؟؟؟!!! -
@dr.sobhan
؟ -
@dr.sobhan
؟good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
@dr.sobhan
؟تگ کردن دانش اموزان رو اگه چیزی بدونن تو همین تاپیک میگن.
-
good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
@dr.sobhan
؟تگ کردن دانش اموزان رو اگه چیزی بدونن تو همین تاپیک میگن.
mohammadhassan اهان ممنون
-
یادشون میره آیا؟؟؟؟!!!good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
یادشون میره آیا؟؟؟؟!!! -
@dr.sobhan
؟ -
@dr.sobhan
راستی یه چیزی چرا من از وقتی که این سوالو گذاشتم الان دیگه واسم هیچ کدوم از فیلما و بخش های سایت رو نمیاره؟؟؟ نوشته دسترسی شما به این بخش مقدور نیست. خب چراا اخه -
@dr.sobhan
راستی یه چیزی چرا من از وقتی که این سوالو گذاشتم الان دیگه واسم هیچ کدوم از فیلما و بخش های سایت رو نمیاره؟؟؟ نوشته دسترسی شما به این بخش مقدور نیست. خب چراا اخهgood student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
@dr.sobhan
راستی یه چیزی چرا من از وقتی که این سوالو گذاشتم الان دیگه واسم هیچ کدوم از فیلما و بخش های سایت رو نمیاره؟؟؟ نوشته دسترسی شما به این بخش مقدور نیست. خب چراا اخهبا @ادمین درمیون بگذارید.
-
گفته است:
@dr.sobhan
راستی یه چیزی چرا من از وقتی که این سوالو گذاشتم الان دیگه واسم هیچ کدوم از فیلما و بخش های سایت رو نمیاره؟؟؟ نوشته دسترسی شما به این بخش مقدور نیست. خب چراا اخهبا @ادمین درمیون بگذارید.
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی.... -
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی....good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی....ما دراین مورد هیچکاره ایم عزیزم
-
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی....good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی....من تگشون کردم میبینن به مشکلتون رسیدگی میکنن.
-
گفته است:
mohammadhassan
با ادمین هم که نوشته در انتظار بررسی....من تگشون کردم میبینن به مشکلتون رسیدگی میکنن.
باشه حرفی ندارم
تا الان که سوالم درمورد جزوه بود الان فیلماهم بسته شد اشکالی نداره...!!!! -
باشه حرفی ندارم
تا الان که سوالم درمورد جزوه بود الان فیلماهم بسته شد اشکالی نداره...!!!!good student در میشه یکی پاسخگو باشه؟؟!!
گفته است:
باشه حرفی ندارم
تا الان که سوالم درمورد جزوه بود الان فیلماهم بسته شد اشکالی نداره...!!!!ایشالله درست میشه غصه نخور
@ادمین -
جزوه اگه ازطرف دبیر دراختیار مدیریت قرار بگیره 100درصد روی سایت میاد ومیتونید استفاده کنید.
فااطمه
اهان پس خودشون نذاشتن. ممنون -
فااطمه
دوساعت پیش هربخشی رو باز میکردم مینوشت دسترسی برای شما مقدور نیست ولی الان درست شده