سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دهم
-
سلام و درود
واقعا تدریس زیست آقای حسین ذبحی عالیه
منکه واقعا سر کلاس ایشون صفا میکنم.میشه درخواست کنم که آقای حسین ذبحی برای زیست دهم کارگاه نکته و تست بزارن؟؟
خواهش میکنم آلا -
محمد متین 0 سلام واقعا خوب هستن؟ شما برای آقای موقاری هم دیدی بعد مقایسه کردی گفتی؟ هر چند به نظر خودم آقای ذبحی تفت بهتره چون آقای موقاری خیلییی قدیمیه و کتاب ما عوض شده
در مورد تست از اونجایی که تدریس شون عقبه و یازدهم هم همزمان ظبط میکنن فکر نکن حالا حالا حا ظبط بشه شاید سال بعد.. -
Yazdan Gonabadi
سلام
به نظر من جفتشون عالین ، اما برای آقای موقاری خیلی خیلی قدیمی شدن و دیگه بدرد ما نمی خورن.اما برای آقای حسین ذبحی جدیده.و من با تدریسشون حسابی حال میکنم و بسیار عالی تدریس میکنن،ایشون از مولفان کنکور هم هستن
-
محمد متین 0 جدی
راستی اینم درسته که دکترن؟ -
Yazdan Gonabadi
البته منظورم کتاب کمک درسی کنکوره ، مثلا زیست گیاهی جیبی کنکور خیلی سبز.سوال دومی رو نمی دونم
-
محمد متین 0 اها ممنون
ولی چون ویدیو هاشون زیاده دو دل هستم که نگاه کنم یا
ویدیو هاش چرا زیاده؟
یعنی آروم درس میدن یا نه مفصل و جامع میگن برای همین طولانی میشه -
از نظر من مفصل و کامل درس میدن
-
محمد متین 0 اقای ذبیحی تفت نتکه تستی نمی گن و نه به قیدی اهمیت می دن و نه ...فقط کتاب رو توضیح می دن دلیل طولانی شدن فیلم هاشونم نوشتن نمودار بعد توضیح کتاب هست
یعنی اینطوری بگم تو امتحان های مدرسه می تونی بالا بگیری ولی یه دونه هم نمی تونی تست بزنی.
ولی اقای موقاری نمی دونم چطوری توصیفشون کنم تک به تک نکات رو می گن و از هر درس نامه ای ما رو بی نیاز می کنند و... -
آقای ذبحی که نمودار هارو از قبل رسم میکنن و سر کلاس فقط توضیحشون میدن.
در ضمن.شما میتونید مثلا برید تدریس اندامک های سلول آقای ذبحی و موقاری رو باهم مقایسه کنید ، تا بفهمید که آقای ذبحی مسلط تر و کامل تر تدریس میکنن. درضمن تدریس ایشون جدیده و تمام نکات رو که لازمه میگن
البته آقای موقاری هم از دبیران خوب زیست هستن اما من آقای ذبحی رو ترجیح میدم
-
محمد متین 0 منظورم اینه که فقط چند بار یه مبحث رو توضیح می دن یه بار با کتاب یه بار با نمودار
-
دوستان این جمله درسته یا غلطه:هر بخش هادی تنفشی،مخاط مژکدار دارد و در دفاع غیر اختصاصی نقش دارند
-
Ali Asghar 0 سلام...بنظر من اشتباس ابتدای بینی مخاط مژک دار نیس..بعد تو بعضی منابع گفتن حلقم مخاط مژک دار نداره
-
Ali Asghar 0 نه لزوما هر بخشش مثلا ابتدای بینی یا ابتدای حلق این دوتا ندارند و توش دفاعی انجام نمیشه
-
mr mohammadreza ولی تو کتاب تست زده درست