زیست دهم
-
سلام و درود
واقعا تدریس زیست آقای حسین ذبحی عالیه
منکه واقعا سر کلاس ایشون صفا میکنم.میشه درخواست کنم که آقای حسین ذبحی برای زیست دهم کارگاه نکته و تست بزارن؟؟
خواهش میکنم آلا -
mr mohammadreza ولی تو کتاب تست زده درست
-
mr mohammadreza دانش آموزان آلاءreplied to Ali Asghar 0 on ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Asghar 0 نه لزوما هر بخشش مثلا ابتدای بینی یا ابتدای حلق این دوتا ندارند و توش دفاعی انجام نمیشه
-
Ali Asghar 0 سلام...بنظر من اشتباس ابتدای بینی مخاط مژک دار نیس..بعد تو بعضی منابع گفتن حلقم مخاط مژک دار نداره
-
دوستان این جمله درسته یا غلطه:هر بخش هادی تنفشی،مخاط مژکدار دارد و در دفاع غیر اختصاصی نقش دارند
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to محمد متین 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد متین 0 منظورم اینه که فقط چند بار یه مبحث رو توضیح می دن یه بار با کتاب یه بار با نمودار
-
آقای ذبحی که نمودار هارو از قبل رسم میکنن و سر کلاس فقط توضیحشون میدن.
در ضمن.شما میتونید مثلا برید تدریس اندامک های سلول آقای ذبحی و موقاری رو باهم مقایسه کنید ، تا بفهمید که آقای ذبحی مسلط تر و کامل تر تدریس میکنن. درضمن تدریس ایشون جدیده و تمام نکات رو که لازمه میگن
البته آقای موقاری هم از دبیران خوب زیست هستن اما من آقای ذبحی رو ترجیح میدم
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to محمد متین 0 on ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد متین 0 اقای ذبیحی تفت نتکه تستی نمی گن و نه به قیدی اهمیت می دن و نه ...فقط کتاب رو توضیح می دن دلیل طولانی شدن فیلم هاشونم نوشتن نمودار بعد توضیح کتاب هست
یعنی اینطوری بگم تو امتحان های مدرسه می تونی بالا بگیری ولی یه دونه هم نمی تونی تست بزنی.
ولی اقای موقاری نمی دونم چطوری توصیفشون کنم تک به تک نکات رو می گن و از هر درس نامه ای ما رو بی نیاز می کنند و... -
از نظر من مفصل و کامل درس میدن
-
محمد متین 0 اها ممنون
ولی چون ویدیو هاشون زیاده دو دل هستم که نگاه کنم یا
ویدیو هاش چرا زیاده؟
یعنی آروم درس میدن یا نه مفصل و جامع میگن برای همین طولانی میشه -
Yazdan Gonabadi
البته منظورم کتاب کمک درسی کنکوره ، مثلا زیست گیاهی جیبی کنکور خیلی سبز.سوال دومی رو نمی دونم
-
محمد متین 0 جدی
راستی اینم درسته که دکترن؟ -
Yazdan Gonabadi
سلام
به نظر من جفتشون عالین ، اما برای آقای موقاری خیلی خیلی قدیمی شدن و دیگه بدرد ما نمی خورن.اما برای آقای حسین ذبحی جدیده.و من با تدریسشون حسابی حال میکنم و بسیار عالی تدریس میکنن،ایشون از مولفان کنکور هم هستن
-
Yazdan Gonabadireplied to محمد متین 0 on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط Yazdan Gonabadi انجام شده
محمد متین 0 سلام واقعا خوب هستن؟ شما برای آقای موقاری هم دیدی بعد مقایسه کردی گفتی؟ هر چند به نظر خودم آقای ذبحی تفت بهتره چون آقای موقاری خیلییی قدیمیه و کتاب ما عوض شده
در مورد تست از اونجایی که تدریس شون عقبه و یازدهم هم همزمان ظبط میکنن فکر نکن حالا حالا حا ظبط بشه شاید سال بعد..