بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Morteza Khodaie از عربی بدم میاد
به من باشه میگم همشو جواب بده
-
ata mohseni حالا ببینیم سوال چجوره شاید همشو بلد شدم
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
از دوستان عزیز
بابت کمک هاشون در امتحان امروز به من سپاسگذارم انشاالله جبران کنم و واقعاً شرمنده ام که وقتتون رو گرفتم.
خواهش میکنم کاری نکردم
-
علیرضا عفتی 2 شما درست نوشتین یا السبت رو نوشتین ؟
-
علیرضا عفتی 2 خواهش میشه دوست الایی :)))
-
علیرضا عفتی 2 تو هم جایی نرو تو دهمی
حداقل تو یه سوال کمکم میکنی حداقل
امروزم عربی داشتی کمک خوبی میشی
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Morteza Khodaie on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه من فهمیدم و درستش کردم
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Morteza Khodaie on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
aaa bbb قسمت ب الثانی میشه ب نظرم
عه اره حواسم نبود گفته یکشنبه
-
علیرضا عفتی 2 شکر موفق باشین
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ata mohseni on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه چشم میخواستم بازی رو نگاه کنم اما هستم.
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ZDM on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا ممنون
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Morteza Khodaie on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
-
علیرضا عفتی 2 ساعت 4 هس
-
aaa bbb درسته اشکالی نداره فدا سرتون خودشون درست کردن
-
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Morteza Khodaie on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
aaa bbb درسته اشکالی نداره فدا سرتون خودشون درست کردن
خداروشکر
-
Dr Delava سلام دیشب بحث هایی شد برا اروم شدن محیط قفل کردن
-
این پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ata mohseni on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگر ۲ نبود ؟
12424/14679