سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
جزوه های راه ابریشم
-
سلام
بچه ها قبول دارم سوالم یکم مسخرس
ولی میشه یکی توضیح بده از جزوه های راه ابریشم چ استفاده ای میشه؟من تا فرسنگ پنج اومدم نفهمیدم....یعنی خودم اینجوری استفاده میکنم جزوه درسنامه رو پرینت میکنم فقط واسه مرور جزوه تست رو هم پرینت نمیکنم همزمان با فیلم میزنم! موقعی ک فیلمای درسنامه رو هم میبینم جزوه نمیگیرم جلوم حواسم پرت میشه....الان شما ها چجوری از جزوه ها استفاده میکنین؟ یکی توضیح بده لطفا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@ریاضیا
@تجربیا -
Amir Ezadpanah در جزوه های راه ابریشم گفته است:
سلام
بچه ها قبول دارم سوالم یکم مسخرس
ولی میشه یکی توضیح بده از جزوه های راه ابریشم چ استفاده ای میشه؟من تا فرسنگ پنج اومدم نفهمیدم....یعنی خودم اینجوری استفاده میکنم جزوه درسنامه رو پرینت میکنم فقط واسه مرور جزوه تست رو هم پرینت نمیکنم همزمان با فیلم میزنم! موقعی ک فیلمای درسنامه رو هم میبینم جزوه نمیگیرم جلوم حواسم پرت میشه....الان شما ها چجوری از جزوه ها استفاده میکنین؟ یکی توضیح بده لطفا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@ریاضیا
@تجربیاAmir Ezadpanah من اولین کارم پرینت جزوات هست بعد هر فیلم رو که میبینم همگام با فیلم جاهای خالی جزوه رو پر میکنم و تستهای آموزشی رو یه بار خودم میزنم یه بار حل استاد رو میبینم و یه بار هم وارد جزوه میکنم و بعدا واسه مرور از جزوه استفاده میکنم
روش وقت گیری هست ولی روش بهتری به ذهنم نرسید(البته بازدهی خوبی داره)
بدترین قسمت هم اونجاست که پرینت جزوه دیر بهم میرسه و خیلی از این بابت عقب افتادم(سرعت پست واقعا داغونه) -
Amir Ezadpanah برعکس شما من هیچوقت جزوه زیست درسنامه زیست رو پرینت نکردم و فقط جزوه تست هارو پرینت میگیرم
چون بیشتر درسنامه رو یا خودم تو تابستون دیدم یا فعلا از درسنامه جلو ام و نیازم بیشتره به تسته -
ابوالفضل ریسی
داداش هیچ وقت تونستی یک فرسنگ رو کامل تمام کنی؟؟؟؟
این جوری ک دو ماه طول میکشه تمام بشه هر فرسنگ
روشن من سریع تره ولی یکم بازدهی میاد پایین ترپرینتر دست دوم بخر راحتی میشی
-
Infinitie. A
جزوه تستا بدردتم خورده تا الان؟
یعنی هیچ وقت برگشتی دوباره تست هارو مرور کنی؟ -
سلام
من پرینت میگیرم تکرو
فیلم میبینم وهمراش نکاتوهایلایت میکنمولابلای متنم یادداشت برداری میکنم
بعدازروجزوه کتاب وکتاب کمک آموزشی میخونم نکات اوناروتواونروی سفیدمینویسم
وکلی باتستاکیف میکنم وهی تست میزنم
بعدجزوه تستومیزنم وراه دبیرومیبینم
آخرشم هرچی خوندم ولیست میکنم وواردلایتنرمیکنم تامروربشن
اولش کنده ولی بااستمرارسریع میشه -
Amir Ezadpanah پرینتر دست دوم چنده؟
-
Amir Ezadpanah
اره خب اخه من وقت ندارم فیلم تستارو ببینم
بجاش میام از پلسخنامه کلیدی تستا استفاده میکنم و تستارو میزنم وقتمم بخاطر فیلمِ تستا، دیگه خیلی توش صرفه جویی میشه،اگرم تستی رو غلط زدم فقط همون تست رو میرم میبینم که جوابم چرا غلط بوده نه کل فیلم رو -
@haniehno
من چ بدونم
شاید یک...یک و نیم ملیون -
Amir Ezadpanah من که کلا چاپ نکردم تا الان که فرسنگ 2 و 3 رسیدم هیچ جزوه ای رو چاپ نکردم اگه هم نکته ای چیزی بود سر ی برگه نکته نوشتمش و خب اخه پول چاپ زیاد میشد از فرسنگ اول تا اینجا منم دیگه گفتم توی سیستم و یا توی گوشی استفاده میکنم تست هم که از جزوه میزنم نهایتن با مرورگره هست هیچکس ازش استفاده نمیکنه با اون علامت میزنم توی جزوه و واسه مرور هم از توی سیستم و اینا استفاده میکنم
-
مهشید حسن زاده
چقد زمان گیر میشه
روزی چقد میخونین؟ -
Infinitie. A
اهوووم خوبه شاید منم همین کارو بکنم -
MohammadPasha shahbazi
تقریبا مثل منی -
Amir Ezadpanah در جزوه های راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی
داداش هیچ وقت تونستی یک فرسنگ رو کامل تمام کنی؟؟؟؟
این جوری ک دو ماه طول میکشه تمام بشه هر فرسنگ
روشن من سریع تره ولی یکم بازدهی میاد پایین ترپرینتر دست دوم بخر راحتی میشی
Amir Ezadpanah من دوهفته دیر گرفتم راه ابریشم رو و یه هفته هم طول کشید تا جزوه هام برسه و این وضع داغون رو دارم:
ریاضی فقط صفرتاصد ها
زیست فقط درسنامه ها
شیمی اندازه یه فرسنگ شایدم بیشتر درسنامه
فیزیک فقط درسنامه
واسه هیچکدوم هم تست نزدم هنوز
تازه هم فیزیک استاد طلوعی رو خریدم باید از اول ببینم
واقعا گیج گیج شدم
پرینتر دست دوم با قیمت خوب کجا میتونم پیدا کنم؟ -
Amir Ezadpanah زیاد
ولی چون ازپروسه لذت میبرم متوجه نمیشم کی شب میشه... -
Amir Ezadpanah اخه راحت تره اینطور بعد کم هزینه تر و بهتره
-
والا من که همرو پرینت میزنم ولیییی درس نامه رو که بیشتر با سرعت ۱.۴ میبینم و تستای ریاضیات هم اغلب دوبار میزنم البته منظورم تستای تسلط هست ولی آموزشی خیلی اسونن یکبار و بیشتر تستای فیزیک و ریاضی ابریشم رو دوبار میزتم و شیمی که حفظی داره زیاد اکثرا فقط فیلم درسنامه میبینم و تستای محاسباتی میزنم البته کسانی که کتاب دارند حفظیات چندان فرقی ندارند و کتاب کمتر وقت میگیره
در کل من هر چی فیلم هست با سرعت ۱.۴تا۱.۵ میبینم چون به نظرم بهتره و اونقدر هم تند نیست که متوجه نشی
و اینکه تستای تسلط ریاضیات واقعا آدم رو سیراب میکنه مخصوصا گسسته من اول گسسته فرار میکردم ولی الان تو گسسته بهتر شدم خیلی و تو گسسته کانون از سوالاش الکی رد نمیشم
گسسته اگه دل بدین فوق العاده عاشقش میشین و بهترین منبع. چن بار تست زدنه تستای ابریشمه وووووو پس ازمون قلم چی آقای ثابتی
خلاصه نظر من اینه که بیشتر کنید سرعت رو به نظرم جلو میافتید
و اینکه حتما تستای تسلط پرینت بزنید و با مانیتور و .... به نظرم خوب نمیشه و چشم هم خیلی خسته میشه
-
Alireza K 1
من همه فیلما رو با سرعت 2x میبینم
اره گسسته استاد ثابتی واقعا خوبه
دوبار زدن تستا خیلی زمان میبره ک -
-
مهشید حسن زاده
فرسنگ هارو ب موقعه تمام میکنید؟
عمومی هارو چطور؟