جزوه های راه ابریشم
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بچه ها قبول دارم سوالم یکم مسخرس
ولی میشه یکی توضیح بده از جزوه های راه ابریشم چ استفاده ای میشه؟من تا فرسنگ پنج اومدم نفهمیدم....یعنی خودم اینجوری استفاده میکنم جزوه درسنامه رو پرینت میکنم فقط واسه مرور جزوه تست رو هم پرینت نمیکنم همزمان با فیلم میزنم! موقعی ک فیلمای درسنامه رو هم میبینم جزوه نمیگیرم جلوم حواسم پرت میشه....الان شما ها چجوری از جزوه ها استفاده میکنین؟ یکی توضیح بده لطفا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@ریاضیا
@تجربیا -
سلام
ولی میشه یکی توضیح بده از جزوه های راه ابریشم چ استفاده ای میشه؟من تا فرسنگ پنج اومدم نفهمیدم....یعنی خودم اینجوری استفاده میکنم جزوه درسنامه رو پرینت میکنم فقط واسه مرور جزوه تست رو هم پرینت نمیکنم همزمان با فیلم میزنم! موقعی ک فیلمای درسنامه رو هم میبینم جزوه نمیگیرم جلوم حواسم پرت میشه....الان شما ها چجوری از جزوه ها استفاده میکنین؟ یکی توضیح بده لطفا
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهAmir Ezadpanah در جزوه های راه ابریشم گفته است:
سلام
@ریاضیا
@تجربیاAmir Ezadpanah من اولین کارم پرینت جزوات هست بعد هر فیلم رو که میبینم همگام با فیلم جاهای خالی جزوه رو پر میکنم و تستهای آموزشی رو یه بار خودم میزنم یه بار حل استاد رو میبینم و یه بار هم وارد جزوه میکنم و بعدا واسه مرور از جزوه استفاده میکنم
روش وقت گیری هست ولی روش بهتری به ذهنم نرسید(البته بازدهی خوبی داره)
بدترین قسمت هم اونجاست که پرینت جزوه دیر بهم میرسه و خیلی از این بابت عقب افتادم(سرعت پست واقعا داغونه)
-
سلام
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah برعکس شما من هیچوقت جزوه زیست درسنامه زیست رو پرینت نکردم و فقط جزوه تست هارو پرینت میگیرم
چون بیشتر درسنامه رو یا خودم تو تابستون دیدم یا فعلا از درسنامه جلو ام و نیازم بیشتره به تسته -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
داداش هیچ وقت تونستی یک فرسنگ رو کامل تمام کنی؟؟؟؟
این جوری ک دو ماه طول میکشه تمام بشه هر فرسنگ
روشن من سریع تره ولی یکم بازدهی میاد پایین ترپرینتر دست دوم بخر راحتی میشی
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A
جزوه تستا بدردتم خورده تا الان؟
یعنی هیچ وقت برگشتی دوباره تست هارو مرور کنی؟ -
سلام
من پرینت میگیرم تکرو
فیلم میبینم وهمراش نکاتوهایلایت میکنمولابلای متنم یادداشت برداری میکنم
بعدازروجزوه کتاب وکتاب کمک آموزشی میخونم نکات اوناروتواونروی سفیدمینویسم
وکلی باتستاکیف میکنم وهی تست میزنم
بعدجزوه تستومیزنم وراه دبیرومیبینم
آخرشم هرچی خوندم ولیست میکنم وواردلایتنرمیکنم تامروربشن
اولش کنده ولی بااستمرارسریع میشه -
ابوالفضل ریسی
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah پرینتر دست دوم چنده؟
-
@Infinitie-A
جزوه تستا بدردتم خورده تا الان؟
یعنی هیچ وقت برگشتی دوباره تست هارو مرور کنی؟نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شدهAmir Ezadpanah
اره خب اخه من وقت ندارم فیلم تستارو ببینم
بجاش میام از پلسخنامه کلیدی تستا استفاده میکنم و تستارو میزنم وقتمم بخاطر فیلمِ تستا، دیگه خیلی توش صرفه جویی میشه،اگرم تستی رو غلط زدم فقط همون تست رو میرم میبینم که جوابم چرا غلط بوده نه کل فیلم رو -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
من چ بدونم
شاید یک...یک و نیم ملیون -
سلام
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah من که کلا چاپ نکردم تا الان که فرسنگ 2 و 3 رسیدم هیچ جزوه ای رو چاپ نکردم اگه هم نکته ای چیزی بود سر ی برگه نکته نوشتمش و خب اخه پول چاپ زیاد میشد از فرسنگ اول تا اینجا منم دیگه گفتم توی سیستم و یا توی گوشی استفاده میکنم تست هم که از جزوه میزنم نهایتن با مرورگره هست هیچکس ازش استفاده نمیکنه
با اون علامت میزنم توی جزوه و واسه مرور هم از توی سیستم و اینا استفاده میکنم
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده
چقد زمان گیر میشه
روزی چقد میخونین؟ -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A
اهوووم خوبه شاید منم همین کارو بکنم -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MohammadPasha shahbazi
تقریبا مثل منی -
ابوالفضل ریسی
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهAmir Ezadpanah در جزوه های راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی
Amir Ezadpanah من دوهفته دیر گرفتم راه ابریشم رو و یه هفته هم طول کشید تا جزوه هام برسه و این وضع داغون رو دارم:
ریاضی فقط صفرتاصد ها
زیست فقط درسنامه ها
شیمی اندازه یه فرسنگ شایدم بیشتر درسنامه
فیزیک فقط درسنامه
واسه هیچکدوم هم تست نزدم هنوز
تازه هم فیزیک استاد طلوعی رو خریدم باید از اول ببینم
واقعا گیج گیج شدم
پرینتر دست دوم با قیمت خوب کجا میتونم پیدا کنم؟ -
مهشید حسن زاده
چقد زمان گیر میشه
روزی چقد میخونین؟Amir Ezadpanah زیاد
ولی چون ازپروسه لذت میبرم متوجه نمیشم کی شب میشه... -
MohammadPasha shahbazi
تقریبا مثل منینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah اخه راحت تره اینطور بعد کم هزینه تر و بهتره
-
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
والا من که همرو پرینت میزنم ولیییی درس نامه رو که بیشتر با سرعت ۱.۴ میبینم و تستای ریاضیات هم اغلب دوبار میزنم البته منظورم تستای تسلط هست ولی آموزشی خیلی اسونن یکبار و بیشتر تستای فیزیک و ریاضی ابریشم رو دوبار میزتم و شیمی که حفظی داره زیاد اکثرا فقط فیلم درسنامه میبینم و تستای محاسباتی میزنم البته کسانی که کتاب دارند حفظیات چندان فرقی ندارند و کتاب کمتر وقت میگیره
در کل من هر چی فیلم هست با سرعت ۱.۴تا۱.۵ میبینم چون به نظرم بهتره و اونقدر هم تند نیست که متوجه نشی
و اینکه تستای تسلط ریاضیات واقعا آدم رو سیراب میکنه مخصوصا گسسته من اول گسسته فرار میکردم ولی الان تو گسسته بهتر شدم خیلی و تو گسسته کانون از سوالاش الکی رد نمیشم
گسسته اگه دل بدین فوق العاده عاشقش میشین و بهترین منبع. چن بار تست زدنه تستای ابریشمه وووووو پس ازمون قلم چی آقای ثابتی
خلاصه نظر من اینه که بیشتر کنید سرعت رو به نظرم جلو میافتید
و اینکه حتما تستای تسلط پرینت بزنید و با مانیتور و .... به نظرم خوب نمیشه و چشم هم خیلی خسته میشه
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1
من همه فیلما رو با سرعت 2x میبینم
اره گسسته استاد ثابتی واقعا خوبه
دوبار زدن تستا خیلی زمان میبره ک -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده
فرسنگ هارو ب موقعه تمام میکنید؟
عمومی هارو چطور؟