راهکار هایی برای زود بیدار شدن
-
سلام دوستان.چندتا راهکار بدین که چطوری صبح ها زود از خواب بیدار بشیم و بتونیم ساعت مطالعمون رو افزایش بدیم و به مطالعه دلخواه برسیم
تشکر -
سلام دوستان.چندتا راهکار بدین که چطوری صبح ها زود از خواب بیدار بشیم و بتونیم ساعت مطالعمون رو افزایش بدیم و به مطالعه دلخواه برسیم
تشکر -
Amir 6 در راهکار هایی برای زود بیدار شدن گفته است:
تشکرساعت چند میخوای بیدار شی؟
-
-
Bavar sky
بستگی داره1تا3ساعت 10 الی 11 بخوابی ناخودگاه ذهنت عادت میکنه به زود بیدار شدن فقط کافیه سختی عادت رو تحمل کنی همین...
-
تشکرAmir 6 در راهکار هایی برای زود بیدار شدن گفته است:
تشکریه راه کاربردی واسه من اینه
اول باید تحمل زیادی داشته باشی چون تو ماه اول خیلی اذیت میشی
اول هر شب چند دقیقه زودتر اقدام به خوابیدن کن نه اینکه صرفا خوابت ببره فقط زودتر اقدام کن
و از اونطرف موقع خواب فقط به ساعت خاصی که مورد نظرت هست بیدار بشی فکر کن و نه چیز دیگری قطعا سر ساعت بیداری میشی
و آخرین مورد هم اینه که میدونم سخته ولی سعی کن نیم ساعت قبل از خواب اصلا طرف گوشی نرو و حتی بهش فکر نکن
امیدوارم موفق بشی خوابت رو تنظیم کنی چون واقعا اذیت کننده هست
Amir 6 -
تشکریه راه کاربردی واسه من اینه
اول باید تحمل زیادی داشته باشی چون تو ماه اول خیلی اذیت میشی
اول هر شب چند دقیقه زودتر اقدام به خوابیدن کن نه اینکه صرفا خوابت ببره فقط زودتر اقدام کن
و از اونطرف موقع خواب فقط به ساعت خاصی که مورد نظرت هست بیدار بشی فکر کن و نه چیز دیگری قطعا سر ساعت بیداری میشی
و آخرین مورد هم اینه که میدونم سخته ولی سعی کن نیم ساعت قبل از خواب اصلا طرف گوشی نرو و حتی بهش فکر نکن
امیدوارم موفق بشی خوابت رو تنظیم کنی چون واقعا اذیت کننده هست
Amir 6ابوالفضل ریسی
دمت گرم ممنون -
Amir 6 سلام بنطرم اگه یه روز زود بخابین و سعی کنید زود بیدار بشین ناخودآگاه یه عادت میشه براتون و همیشه راس یه ساعت بیدار میشین.
من بخاطر کلاسام باید 8بیداربشم درصورتی که خیلی خابالوعم ولی وقتی یه روز بیدار شدم دیگه عادت کردم و هرساعتی از شب بخابم همون ساعت 8بیدار میشم . یه روز امتحان کنید ایشالا درست میشه
-
Amir 6 سلام بنطرم اگه یه روز زود بخابین و سعی کنید زود بیدار بشین ناخودآگاه یه عادت میشه براتون و همیشه راس یه ساعت بیدار میشین.
من بخاطر کلاسام باید 8بیداربشم درصورتی که خیلی خابالوعم ولی وقتی یه روز بیدار شدم دیگه عادت کردم و هرساعتی از شب بخابم همون ساعت 8بیدار میشم . یه روز امتحان کنید ایشالا درست میشه
Mahsa Najafi
انشالله -
تشکرAmir 6 سلام،چند تا راهکار بهت میگم امیدوارم مفید باشه برات:
اول سعی کن شب ساعت ۱۰ الی ۱۱ به رختخواب بری، گوشیتو با خودت نبر که سرگرمت میکنه یهو میبینی نصفه شبه و هنوز نخوابیدی!دوم یادت باشه دو یا سه ساعت قبل خواب کافئین نخوری، ورزش های شدید نکنی و غذای سنگین نخوری(درستش اینه که وقتی به رختخواب رفتی نه گرسنه باشی نه خیلی سیر!)
سوم هیچوقت سعی نکن به زور بخوابی چون باعث میشه شب های دیگه اوضاع بدتر شه!(اینو تحقیقات نشون داده من نمیگم) پس اگه دیدی خوابت نمیبره(اگه بیشتر از نیم ساعت گذشته بود و هنوز بیدار بودی) بلند شو و چند تا کار آرامبخش انجام بده مثلا یه دوش ۱۰ دقیقه ای بگیر یا کتاب بخون، موسیقی ملایم گوش کن و یا هرکاری که احساس میکنی ذهنت و آروم میکنه...
این روش ها خیییلی موثر هستن و مطمئن باش نتیجه میده.
یه ترفند هم وجود داره که با گول زدن مغزت خیییلی سریع خوابت میبره، به این صورت که بعد رفتن به رختخواب خودتو مجبور کن بیدار بمونی مثلا تو دلت این جمله رو تکرار کن"نخواب"!! اینجوری مغزت گول میخوره و میخوابی(این ترفند هم روانشناسان کشف کردن از خودم نمیگم!)خودمم امتحان کردم همیشه جواب میده اگه دقیق انجامش بدی.
منم کلاسا که مجازی شده بود تنبل شده بودم و نمیتونستم صبحا بیدارشم ولی با همین روش ها هرروز ساعت ۶ بیدار میشم و به همه کارامم میرسم، خلاصه که سحرخیز باش تا کامروا شوی:))
موفق باشی دوست عزیزززز -
Amir 6 سلام،چند تا راهکار بهت میگم امیدوارم مفید باشه برات:
اول سعی کن شب ساعت ۱۰ الی ۱۱ به رختخواب بری، گوشیتو با خودت نبر که سرگرمت میکنه یهو میبینی نصفه شبه و هنوز نخوابیدی!دوم یادت باشه دو یا سه ساعت قبل خواب کافئین نخوری، ورزش های شدید نکنی و غذای سنگین نخوری(درستش اینه که وقتی به رختخواب رفتی نه گرسنه باشی نه خیلی سیر!)
سوم هیچوقت سعی نکن به زور بخوابی چون باعث میشه شب های دیگه اوضاع بدتر شه!(اینو تحقیقات نشون داده من نمیگم) پس اگه دیدی خوابت نمیبره(اگه بیشتر از نیم ساعت گذشته بود و هنوز بیدار بودی) بلند شو و چند تا کار آرامبخش انجام بده مثلا یه دوش ۱۰ دقیقه ای بگیر یا کتاب بخون، موسیقی ملایم گوش کن و یا هرکاری که احساس میکنی ذهنت و آروم میکنه...
این روش ها خیییلی موثر هستن و مطمئن باش نتیجه میده.
یه ترفند هم وجود داره که با گول زدن مغزت خیییلی سریع خوابت میبره، به این صورت که بعد رفتن به رختخواب خودتو مجبور کن بیدار بمونی مثلا تو دلت این جمله رو تکرار کن"نخواب"!! اینجوری مغزت گول میخوره و میخوابی(این ترفند هم روانشناسان کشف کردن از خودم نمیگم!)خودمم امتحان کردم همیشه جواب میده اگه دقیق انجامش بدی.
منم کلاسا که مجازی شده بود تنبل شده بودم و نمیتونستم صبحا بیدارشم ولی با همین روش ها هرروز ساعت ۶ بیدار میشم و به همه کارامم میرسم، خلاصه که سحرخیز باش تا کامروا شوی:))
موفق باشی دوست عزیززززMaedeh Hdti
چ روش های جالبی
ممنون ازتون⚘ -
سلام وقتتون بخیر
اول اینک شب دوساعت قبل از خواب از هیچ رسانه ای (گوشی یا تی وی یا..)
استفاده نکنید تا خوابتون کیفیت داشته باشه.
دوم می تونید از دم نوش بابونه یا به لیمو استفاده کنید کمک می کنه کیفیت خوابتون بره بالا.
سعی کنید تو فضای خیلی راحتی بخوابید ک کمر درد یا بدن درد نگیرید.
چشم بند خیلی می تونه تاثیر بذاره.یا تاریکی مطلق.
خودتون رو نسبت ب صدای الارم حساس کنید تا رو چرت نذارید و بعد بخوابید.
ی اپلیکیشن هست I cant wake up اینم خیلی خوبه.خوبیش اینه ک الارمش قطع نمی شه اصلا تا ی مرحله بازی و ریاضی و حل کنید.
مگ اینک گوشی و خاموش کنید -
سلام وقتتون بخیر
اول اینک شب دوساعت قبل از خواب از هیچ رسانه ای (گوشی یا تی وی یا..)
استفاده نکنید تا خوابتون کیفیت داشته باشه.
دوم می تونید از دم نوش بابونه یا به لیمو استفاده کنید کمک می کنه کیفیت خوابتون بره بالا.
سعی کنید تو فضای خیلی راحتی بخوابید ک کمر درد یا بدن درد نگیرید.
چشم بند خیلی می تونه تاثیر بذاره.یا تاریکی مطلق.
خودتون رو نسبت ب صدای الارم حساس کنید تا رو چرت نذارید و بعد بخوابید.
ی اپلیکیشن هست I cant wake up اینم خیلی خوبه.خوبیش اینه ک الارمش قطع نمی شه اصلا تا ی مرحله بازی و ریاضی و حل کنید.
مگ اینک گوشی و خاموش کنید -
تشکرAmir 6 اینجوری خودتو اذیت نکن ک هر روز ۶ بلند شی و تا ۸ چورت بزنی . روحیتو ببر بالا ک صبا با سرخوشی پاشی این حسو تداوم بدی یروز ۶ و ربع بلند شی میگی وای دیرم شد!!!
-
Amir 6 اینجوری خودتو اذیت نکن ک هر روز ۶ بلند شی و تا ۸ چورت بزنی . روحیتو ببر بالا ک صبا با سرخوشی پاشی این حسو تداوم بدی یروز ۶ و ربع بلند شی میگی وای دیرم شد!!!
Amirhosin Chnari
ممنون -
تشکرAmir 6 ساعت کوک کنید بعد یه جایی بزارید که باید برا ساکت کردنش بلند شید تموم