راه ابریشم استاد ثابتی
-
سلام دوستان آلایی امیدوارم حالتون خوب باشه
کسی از شما واسه ریاضی راه ابریشم استاد ثابتی رو تهیه کرده؟آیا خوبه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
-
-
حیف که یازدهمی هستم وگرنه مخریدمش
-
ممنون میشم پاسخ بدین
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi در راه ابریشم استاد ثابتی گفته است:
ممنون میشم پاسخ بدین
Mahsa Najafi سلام
یک کلام عالی و درجه یک -
ممنون میشم پاسخ بدین
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi راه ابریشم ریاضی تجربی با ریاضی فرق داره ها اخه ما حسابان و گسسته و هندسه و امار رو داریم و کتاب های جدایی هستن و جداگانه بهش میپردازه اقای ثابتی ولی نمیدونم بچه های تجربی چطوره ولی ماله راه ابریشم ریاضیات ریاضی ماله اقای ثابتی که عالیه
-
ممنون از راهنماییتون منم واس یکی از دوستان پرسیدم
-
ممنون از راهنماییتون منم واس یکی از دوستان پرسیدم
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi
آقای ثابتی و کار بد؟ داریم مگه
عالیه عالی -
Mahsa Najafi
آقای ثابتی و کار بد؟ داریم مگه
عالیه عالیAmir Ezadpanah تشکر
-
ممنون میشم پاسخ بدین
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سلام به نظر من خیلی خوبه ولی پیشنهاد میکنم بری ی نمونه از تدریس های رایگان استاد رو ببینی بعد بری کلیپ های نمونه از راه ابریشم رو ببینی بعد تصمیم بگیری
-
Mahsa Najafi سلام به نظر من خیلی خوبه ولی پیشنهاد میکنم بری ی نمونه از تدریس های رایگان استاد رو ببینی بعد بری کلیپ های نمونه از راه ابریشم رو ببینی بعد تصمیم بگیری
Amir Abbas 0 سلام خیلی ممنون یکی از دوستان که تازه اومده ازم پرسید که خودش بخونه انشالا کارش درست میشه
ممنون از لطفتون
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به بچه های آلایی من همه ی فیلم های رایگان آلا رو میبینم می خوام بدونم که راه ابریشم چه فرقی داره و میشه با همون فیلم های رایگان کنکور رو خوب داد؟
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من امروز تازه راه ابریشمو گرفتم
ریاضی استاد ثابتی دو جور فیلم داخل پک هست
0-100 جامع
فیلم های راه ابریشم(فرسنگ ها)
طبق نظر بیشتر بچه ها استادثابتی بیشتر برای کنکور و روش های تستی مفیده فیلم هاشون
من چندتا فیلم دیدم خیلی خوبه -
سلام به بچه های آلایی من همه ی فیلم های رایگان آلا رو میبینم می خوام بدونم که راه ابریشم چه فرقی داره و میشه با همون فیلم های رایگان کنکور رو خوب داد؟
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad N بله میشه
ولی راه ابریشم با برنامه و همراه جزوه های تستی و کنکورچه هست که خیلی خوبه -
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلشاد احمدیان سلام چرا نمیتونی بخریش؟
-
ایلشاد احمدیان
سلام اگه برات مقدوره بخر چون سال دیگه قیمتش فک کنم بالاتر بره و اگه نیم آپدیت هم بشه برا تو هم آپدیت میشه و اینکه از الان پایه آن رو قوی کنی و با توجه به اینکه مدارس تعطیل هستن و وقت کلیییییی داری به نظرم الان برای شما خیلی خوبه و مباحث دهم و یازدهم رو راحت جمع میکنی و تابستون میتونی پیش خوانی ۱۲ رو شروع کنی که خیلی جلو میفتی -
Mohammad N آره میشه! به شرطی که درکنار فیلم دیدن خودت هم تست بزنی فرقشون تو تعداد تست ها و وجود برنامه هست همین (: (و کمی فشرده هست)
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad N سلام اگه دلت بخواد میتونیم توی ی بحث از فیزیک با هم مباحثه کنیم من با راه ابریشم تو ... بعد خودت مقایسه کن
-
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟ -
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMina Sadeghi در راه ابریشم استاد ثابتی گفته است:
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟Mina Sadeghi سلام خیر به موقع اگر ویرایشی نیاز باشه انجام میدن و در اختیارمون میذارن
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰