راه ابریشم استاد ثابتی
-
سلام دوستان آلایی امیدوارم حالتون خوب باشه
کسی از شما واسه ریاضی راه ابریشم استاد ثابتی رو تهیه کرده؟آیا خوبه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
Mahsa Najafi در راه ابریشم استاد ثابتی گفته است:
ممنون میشم پاسخ بدین
Mahsa Najafi سلام
یک کلام عالی و درجه یک -
ممنون میشم پاسخ بدین
Mahsa Najafi راه ابریشم ریاضی تجربی با ریاضی فرق داره ها اخه ما حسابان و گسسته و هندسه و امار رو داریم و کتاب های جدایی هستن و جداگانه بهش میپردازه اقای ثابتی ولی نمیدونم بچه های تجربی چطوره ولی ماله راه ابریشم ریاضیات ریاضی ماله اقای ثابتی که عالیه
-
ممنون از راهنماییتون منم واس یکی از دوستان پرسیدم
Mahsa Najafi خواهش میکنم
-
Mahsa Najafi
آقای ثابتی و کار بد؟ داریم مگه
عالیه عالی -
Mahsa Najafi
آقای ثابتی و کار بد؟ داریم مگه
عالیه عالیAmir Ezadpanah تشکر
-
ممنون میشم پاسخ بدین
Mahsa Najafi سلام به نظر من خیلی خوبه ولی پیشنهاد میکنم بری ی نمونه از تدریس های رایگان استاد رو ببینی بعد بری کلیپ های نمونه از راه ابریشم رو ببینی بعد تصمیم بگیری
-
Mahsa Najafi سلام به نظر من خیلی خوبه ولی پیشنهاد میکنم بری ی نمونه از تدریس های رایگان استاد رو ببینی بعد بری کلیپ های نمونه از راه ابریشم رو ببینی بعد تصمیم بگیری
Amir Abbas 0 سلام خیلی ممنون یکی از دوستان که تازه اومده ازم پرسید که خودش بخونه انشالا کارش درست میشه
ممنون از لطفتون
-
سلام به بچه های آلایی من همه ی فیلم های رایگان آلا رو میبینم می خوام بدونم که راه ابریشم چه فرقی داره و میشه با همون فیلم های رایگان کنکور رو خوب داد؟
-
سلام من امروز تازه راه ابریشمو گرفتم
ریاضی استاد ثابتی دو جور فیلم داخل پک هست
0-100 جامع
فیلم های راه ابریشم(فرسنگ ها)
طبق نظر بیشتر بچه ها استادثابتی بیشتر برای کنکور و روش های تستی مفیده فیلم هاشون
من چندتا فیلم دیدم خیلی خوبه -
سلام به بچه های آلایی من همه ی فیلم های رایگان آلا رو میبینم می خوام بدونم که راه ابریشم چه فرقی داره و میشه با همون فیلم های رایگان کنکور رو خوب داد؟
Mohammad N بله میشه
ولی راه ابریشم با برنامه و همراه جزوه های تستی و کنکورچه هست که خیلی خوبه -
حیف که یازدهمی هستم وگرنه مخریدمش
ایلشاد احمدیان سلام چرا نمیتونی بخریش؟
-
حیف که یازدهمی هستم وگرنه مخریدمش
ایلشاد احمدیان
سلام اگه برات مقدوره بخر چون سال دیگه قیمتش فک کنم بالاتر بره و اگه نیم آپدیت هم بشه برا تو هم آپدیت میشه و اینکه از الان پایه آن رو قوی کنی و با توجه به اینکه مدارس تعطیل هستن و وقت کلیییییی داری به نظرم الان برای شما خیلی خوبه و مباحث دهم و یازدهم رو راحت جمع میکنی و تابستون میتونی پیش خوانی ۱۲ رو شروع کنی که خیلی جلو میفتی -
Mohammad N آره میشه! به شرطی که درکنار فیلم دیدن خودت هم تست بزنی فرقشون تو تعداد تست ها و وجود برنامه هست همین (: (و کمی فشرده هست)
-
Mohammad N سلام اگه دلت بخواد میتونیم توی ی بحث از فیزیک با هم مباحثه کنیم من با راه ابریشم تو ... بعد خودت مقایسه کن
-
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟ -
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟Mina Sadeghi در راه ابریشم استاد ثابتی گفته است:
سلام کسایی که ریاض
ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟Mina Sadeghi سلام خیر به موقع اگر ویرایشی نیاز باشه انجام میدن و در اختیارمون میذارن
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد