رشته تحصیلی دوم...
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.چند وقتی هست که یه چیزی ذهنمو درگیر کرده. هر چقدر دربارش سرچ کردم بازم به نتیجه نرسیدم. حالا میگم شاید شما تونستید راهنماییم کنید.
آيا میشه هم زمان تو دوتا رشته تحصیل کرد؟! یعنی یه رشته از علوم تجربی و یه رشته از علوم ریاضی؟! بهتر بگم بعد از اینکه یه رشته تو علوم تجربی قبول شدی بری دانشگاه و یک سال بعد دوباره کنکور شرکت کنی و ایندفعه یه رشته از ریاضی رو تو دانشگاه در کنار رشته اولیه بخونی؟!
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء -
شخص در یک سال فقط اجازه داره در یک کنکور نظری شرکت کنه و همچنین اگر رشته روزانه قبول بشه مهم نیست چ رشته و کجا یک سال از کنکور محروم میشه و باید یک سال بعد از قبولی اولیه کنکور مجدد بده
-
سلام
تااونجایی که من میدونم این امکان نیست،و اگر موقع انتخاب رشته مشخص بشه شما دانشجوهستین محروم میشین
میتونین وقتی دانشجوهستین کنکوربدین،اما بعدش باید مدارک انصرافتون از رشته قبلی تایید بشه تابتونین تورشته دوم تحصیل کنین@ida-shateri چقد بد
ممنونم از راهنماییتون.
-
شخص در یک سال فقط اجازه داره در یک کنکور نظری شرکت کنه و همچنین اگر رشته روزانه قبول بشه مهم نیست چ رشته و کجا یک سال از کنکور محروم میشه و باید یک سال بعد از قبولی اولیه کنکور مجدد بده
H_R ممنون. یعنی وقتی کنکور داد میشه هر دو رشته رو باهم خوند؟!
-
H_R ممنون. یعنی وقتی کنکور داد میشه هر دو رشته رو باهم خوند؟!
Faeze Radseresht گفتم ک اصلا شما نمیتونید دوتا کنکور نظری رو با هم بدید
-
Faeze Radseresht گفتم ک اصلا شما نمیتونید دوتا کنکور نظری رو با هم بدید
H_R آها. ممنون
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.چند وقتی هست که یه چیزی ذهنمو درگیر کرده. هر چقدر دربارش سرچ کردم بازم به نتیجه نرسیدم. حالا میگم شاید شما تونستید راهنماییم کنید.
آيا میشه هم زمان تو دوتا رشته تحصیل کرد؟! یعنی یه رشته از علوم تجربی و یه رشته از علوم ریاضی؟! بهتر بگم بعد از اینکه یه رشته تو علوم تجربی قبول شدی بری دانشگاه و یک سال بعد دوباره کنکور شرکت کنی و ایندفعه یه رشته از ریاضی رو تو دانشگاه در کنار رشته اولیه بخونی؟!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاءFaeze Radseresht در رشته تحصیلی دوم... گفته است:
سلام دوستان.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاءدقیقا سوال منم هست شاید همیاران بتونن کمک کنند.
-
سلام دوستان.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاءFaeze Radseresht سلام باید از مشاور متخصص پرسید چون این مسائل جزئیات خاصی داره
اما شرایط تحصیل دو رشته تا اونجایی که من میدونم؛ دو رشته در یک حیطه برای رتبه های زیر صد کشور مثلا میشناسم کسی که دریک دانشگاه هم پزشکی خونده هم پرستاری -
Faeze Radseresht سلام باید از مشاور متخصص پرسید چون این مسائل جزئیات خاصی داره
اما شرایط تحصیل دو رشته تا اونجایی که من میدونم؛ دو رشته در یک حیطه برای رتبه های زیر صد کشور مثلا میشناسم کسی که دریک دانشگاه هم پزشکی خونده هم پرستاریz Gheibi آها. ممنونم
-
دانشجو های دانشگاه تهران میتونن مثل اینکه بعد از یک سال دو رشته رو بخونن
-
z Gheibi آها. ممنونم
Faeze Radseresht خواهش میکنم
-
دانشجو های دانشگاه تهران میتونن مثل اینکه بعد از یک سال دو رشته رو بخونن
Masih shirdel ممنون
-
z Gheibi آها. ممنونم
Faeze Radseresht خواهش میکنم