جهاد مغنیه
-
@jahad-20 سلام برای سالگرد شهادت شهید مغنیه برنامه ای دارین ؟
@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20 سلام برای سالگرد شهادت شهید مغنیه برنامه ای دارین ؟
سلام فعلا خیر
پیشنهادی دارین؟ -
میدونی که؟(:
درد و دلام بمونه واسه دفترم
اونجا که کسی نبینه
که نگن ریا کار شده
بد شدم درست
ولی هربار دستم و گرفتی
نذاشتی از لبه ی پرتگاه بیوفتم
میدونی که دلیه حرفام
میدونی که از اولشم فقط
به خاطر اینکه شهید بودی و مقامت بالا
این کار و کردم
قصد دیگه ای نداشتم
ولی ...
جور دیگه ای معنا شد برا بقیه
بمونه واسه شبا
حرفای من و تو
آسمون نظاره گره قشنگ تریه (: -
سوریه شهید شده؟
-
سوریه شهید شده؟
Dr Aryan 0
بله -
https://fa.alalamtv.net/news/3023191/لحظه-ناراحت-کننده-شهادت-شهید-مدافع-حرم--فیلم
دعا کنید ما هم لیاقت یدا کنیم
-
-
الحشر
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنظُرْ نَفْسٌ مَّا قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ; ﻭ ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺗﺄﻣﻞ ﺑﻨﮕﺮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻓﺮﺩﺍﻱ ﺧﻮﺩ ﭼﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ; ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻴﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ .(١٨)توضیح : بی گمان توجه به نفس، نقش بسزایی در خود سازی و رشد و کمال اخلاقی انسان دارد. توجه به نفس که از آن در علم اخلاق به محاسبه و مراقبه نفس یاد می شود
به این معناست که انسان در تمامی لحظات زندگی ، از نفس خویش مراقبت و حساب کشی نماید تا به اعمال نیک روی آورد و دچار لغزش نگردد؛ سپس اعمال نیک و بدخویش را به شماره آورد و برای اعمال نیک ، شکرگزاری و برای گناهان استغفار نماید. آن گاه اعمال روزانه ی خود را با روز گذشته مقایسه و میزان پیشرفت خویش را بسنجد. مراقبه و محاسبه تاثیر مهمی در کنترل هوای نفس و لغزش های گاه و بیگاه آن دارد و بدون آن ، وصول به کمالات اخلاقی نا ممکن است.حدیث: امام صادق سلام الله علیه: حساب رسی نماید پیش از آن که به حساب شما رسیدگی شود.
𑨧للهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
-
#تلنگر
#قبل از اينكه گناه
كني....
یاد کن، #پروردگارت را که پنهان و آشکار را می داند « یعلم خاﺋﻧﺔ الاعین وما تخفی االصدور»
یاد کن، #ملائکه را که همه اقوال واعمالت را می نویسند« ما تلفظ من قول الا لدیه رقیب عتید»
یاد کن، لحظه #مرگ و #سکرات سخت آن را که محتاج« یک نیکی» خواهی شد....
یاد کن، #عذاب قبر
و تاریکی
️ آن را که فقط اعمال نیک آن را روشن خواهد کرد.....
یاد کن، روز #محشر را که همه مردم عریان مبعوث می شوند....
یاد کن، روزی که #پرونده ها را بررسی کنند و به دست راست یا چپ انسانها می دهند....
️
یاد کن، روزی را که خورشید سوزان قیامت بالای سرت قرار گیرد....
یاد کن، #لحظه ای را که اعضای بدنت بر علیه تو گواهی دهند....
یاد کن، روزی را که #مجرمین فریاد می زنند وای برما این اعمالمان است ، همه گناهان کوچک و بزرگ را درج کرده است.
قبل از اينكه گناه
كني....
یاد کن، به زودی تو باید از #پل_صراط عبور کنی« وان منکم الا واردها»
یاد کن، #پروردگارت را که، بدون مترجم و رو در رو از تو سوال می کند....
________ــــــــــــــــــــ
-
جهاد چند ساله بود؟
-
جهاد چند ساله بود؟
Dr Aryan 0 23 سال
-
ز همه دست کشیدم...
کهتو باشی #همهام#باتوبودن..
ز همه دست کشیدن دارد.... -
|◦ "شهدا"مثلآیہهاـےقرآنمقدسند؛
تقدسآیہهاـےقرآنبہایناست
کہحکایتازحقّدارندوشهدانیز:) ◦|
شادی_روح_شهدا_صلوات
#خادم_المهدے -
[ #شهیـدانـہ ]•
خاصیٺ ࢪفیق شهید
رفیق شهید یعنے:
تو اوج نا اُمیدی
یہ نفࢪ پارٺے بین ٺو و خدا بشہ!..♡
وجوری دستت رو بگیره
ڪہ متوجہ نشے..♡#خادم_المهدے
-
@jahad-20
رفیق شهید داشتن به چه دردی می خوره؟؟؟
من منکر شهادت و این جور کارا نیستم ولی خب واسم جای سوال داشته همیشهBitsy
اعتقاد دارم که رفیق شهید داشتن میتونه خیلی ارامش بخش باشه اینکه یه شهید رفیقت باشه علاوه بر اینکه سعادت بزرگی باعث دلگرمی ادمی میشه
من خودم وقتی با رفیق شهیدم حرف میزنم خیلی انرژی میگیرم زوحیه ای که بهم میده واقعا جای دیگه نمیتونم بدست بیارم
شاید درکش سخت باشه ولی وقتی برای یک بار هم تجربش کنی شیفته حسی میشی که بهت دست داده
خب ماهمه تو زندگی نیازمند دوستیم چه بهتر که این دوست کسی باشه که از همه لحاظ تکمیل باشه
من رفیق شهیدم شهید ابراهیم هادی
از وقتی زندگی نامه این شهیدو خوندم شیفته این شهید شدم و واقعا تو زندگیم خیلی کمکم کرده -
یکی که شهید میشه همه گناهاش بخشیده میشه؟