b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
استوکیومتری
-
سلام
تو سوالات استوکیومتری همیشه باید واکنش باشه تا ما بر اساس اون بنویسیم؟یا نه سوال استو کیومتری بدون واکنش هم داریم؟
چون یه روش هس که وقتی مول میخوان تو صورت کسر ضریب مولی رو مینویسیمبدون واکنش چطوری از این روش استفاده کنیم؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@یازدهم
@دوازدهم
@همیار
z Gheibi -
ata mohseni یکی میشه توضیح بده؟؟؟؟
-
ata mohseni ؟؟؟
-
ata mohseni سلام
فکز کنم منظورت از اون بدون واکنش محاسبه مثلا جرم مولی هست
ببین برای ما توی مسائل شیمی مسائل رو به دو شکل میدن:
۱-یا میخوان مثل همین که گفتی جرم مولی و رو محاسبه کنیم یا مثلا درصد خلوص رو پیدا کنیم یا ppm و ...
که در این شرایط اطلاعاتی که میدن و میخوان مربوط به یک ماده هست مثل NaCl یا سایر مواد
۲- توی این دسته مسائل یک واکنش میدن که (یا خودشون نوشتن یا خودت باید بنویسی ) که بر اساس اون باید پیش بری و توی این مسائل یه جورایی باید به ارتباط میان مواد واکنش دهنده و فرآورده پی ببری
که اینجا چون روابط مهمه پس نیازه واکنش باشه -
ata mohseni منظورت جرم مولیه؟
-
homayoon ebrahimpoor مثلا مول رو میدن ما بالاش ضریب مولی رو مینویسیم
خوب ضریب مولی رو با واکنش نویسی میتونیم بدست بیاریم دیگه
بدون واکنش نویسی چطوری میتونیم ضریب مولی رو بدست بیاریم؟؟؟
-
ata mohseni این عکسی که پایین تر فرستادی اینا یک روش برای حل سوالات استوکیومتری هست
و سوالت اینکه : گفتی مثلا مول رو میدن گرم میخوام
گفتم که اگه مول آب رو بدن گرم آب رو بخوان میشه مسائل دسته یک ولی اگه گرم بخار آب رو بدن و مول کربن دی اکسید بخوان میشه جزو مسائل دسته دوم -
Mahdi Tab من الان با روشی که پایین فرستادم سوالات رو حل میکنم و مشکلی ندارم
که تو این روشی که فرستادم باید واکنش باشه اگه نباشه نمیتونمالان تو کتاب ما اینجوری میگن و باروش تناسب نمیتونیم حل کنیم چون باید واکنشی باشه تا ضریب مولی رو با موازنه بدست بیاریم
-
sarnisa6 اخه در اون حد واکنش نویسی که میگیم چیز عجیبی نیست
یا اون واکنش هایی رو که توی کتاب گفتن باید خودت بنویسی یا یه سری واکنش سوختن و اینا که توی کتاب گفته محصولاتشون چی میشهالبته من یه بار هم توی ویدیو های شیمی موسسه کنکور آسان هست (الان اسم اونی که شیمی تدریس میکنه یادم نیست ) دیدم توی اموزش هاش واکنش نویسی رو هم توضیح میداد ولی پخش و پلا بود و باید کلا شیمیشو ببینی
-
ata mohseni نه اونا روشی برای حل مسائل استوکیومتری هست و باید ضریب داشته باشی
-
ata mohseni الان این عکسی که فرستادی چون واکنش نداره و (در نتبجه)ضریبی هم نداره نمی تونی از اون روشی که فرستادی بری و باید با روش کتاب بری
البته دقت کن روش کتاب برای حل مسائل استوکیومتری به کار میره ولی این روش که عکسش رو فرستادی فقط استوکیومتری هست -
ata mohseni Mahdi Tab ???
-
sarnisa6 در استوکیومتری گفته است:
نمیدونم و مشتاقم که واکنش نویسی یاد بگیرم ولی هیچ منبعی پیدا نمیکنم که واکنش نویسی رو در حد نظام جدید و نه خیلی پیشرفته یاد داده باشن
سلام ویدئوی جلسات ۷ و ۸ صفرتاصد شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو ببینید
کل واکنش نویسی رو توضیح دادن -
ata mohseni سلام
من با اون روش بالایی و روش کتاب میرم و بنظرم اینا بهترن