b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
استوکیومتری
-
sarnisa6 اخه در اون حد واکنش نویسی که میگیم چیز عجیبی نیست
یا اون واکنش هایی رو که توی کتاب گفتن باید خودت بنویسی یا یه سری واکنش سوختن و اینا که توی کتاب گفته محصولاتشون چی میشهالبته من یه بار هم توی ویدیو های شیمی موسسه کنکور آسان هست (الان اسم اونی که شیمی تدریس میکنه یادم نیست ) دیدم توی اموزش هاش واکنش نویسی رو هم توضیح میداد ولی پخش و پلا بود و باید کلا شیمیشو ببینی
-
ata mohseni نه اونا روشی برای حل مسائل استوکیومتری هست و باید ضریب داشته باشی
-
ata mohseni الان این عکسی که فرستادی چون واکنش نداره و (در نتبجه)ضریبی هم نداره نمی تونی از اون روشی که فرستادی بری و باید با روش کتاب بری
البته دقت کن روش کتاب برای حل مسائل استوکیومتری به کار میره ولی این روش که عکسش رو فرستادی فقط استوکیومتری هست -
ata mohseni Mahdi Tab ???
-
sarnisa6 در استوکیومتری گفته است:
نمیدونم و مشتاقم که واکنش نویسی یاد بگیرم ولی هیچ منبعی پیدا نمیکنم که واکنش نویسی رو در حد نظام جدید و نه خیلی پیشرفته یاد داده باشن
سلام ویدئوی جلسات ۷ و ۸ صفرتاصد شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو ببینید
کل واکنش نویسی رو توضیح دادن -
ata mohseni سلام
من با اون روش بالایی و روش کتاب میرم و بنظرم اینا بهترن -
ata mohseni سلام من با روش کتاب درسی و روشی که اول فرستادی میرم چ به نظرم اینا بهترن
-
-
ata mohseni سلام
اتفاقا سوال هایی که واکنش ندارن راحت تر هستند ،سوال هایی مثل این ساده هستند و نیاز به روش خاصی ندارد و با یک هم ارزی ساده حل میشن -
ata mohseni نمیدونم ،فکرنمیکنم شخص خاصی یادم داده باشه ، هم ارزیه یعنی حرکت کن از داده تا برسی به خواسته ، روش کتاب هم همینطوره ،خیلی خوب هم هست ، نمیشود برای هر نوع خاص مسئله،روش خاص داد،چون بعدا یادتون میره
-
ata mohseni نمیدونم ،فکرنمیکنم شخص خاصی یادم داده باشه ، هم ارزیه یعنی حرکت کن از داده تا برسی به خواسته ، روش کتاب هم همینطوره ،خیلی خوب هم هست ، نمیشود برای هر نوع خاص مسئله،روش خاص داد،چون بعدا یادتون میره
-
ata mohseni در استوکیومتری گفته است:
Mahdi Tab ببین با این روش میتونم مساعل کتابو حل کنم؟
و استوکیومتری رو که با روشی که قبلا گفته بودم برم؟؟؟؟
این روش به نظرتون خوبه؟
z Gheibi -
ata mohseni هر جایی میتونید استفاده کنید
خودم به شخصه موافق حفظ فورمول نیستم چون در لحظات حیاتی فقط اونچیزی توی ذهنتون میمونه که خیلی تمرینش کردید نه اونی که حفظش کردید
روش درست ، این فورمول ها همه از دل همین روش زنجیرهای اومدن ،زیادتست بزنید و تمرین کنید بعد میبینید که کم کم مراحل حل تون خلاصه میشه و به همین فورمول ها میرسید ،اون موقع دیگه فقط فورمول را مینویسید و فراموش هم نمی کنید -
ata mohseni سلام بقول استاد صنیعی برای استوکیومتری ها اصلا لزومی نیست ک فرمول خفظ کرد برای شیمی اصلا لازم نیست فرمول خفظ کرد جز در مواردی ک ی سری از فرمول ها فقط پایه هستند باقی رو بزار ب باید مفهومی بودن و اصلا جای نگرانی نی اگر ما نکته بین باشیم ب قطع یقین میشه بدون فرمول هم ب جواب رسید از اینا گذشته ب قول استاد باید استوکیومتری رو ب دو دید نگاه کرد یکی اطلاعات مسئله یکی هم واکنش ک اگر ی واکنش طوماری هم داد فقط و فقط ب اون مواردی ک لازمه باید اکتفا کرد و ی چیز مهم تر خیلی وقتا پیش اومده اصلا واکنش نداده اما اما نوشتن واکنش لازمه حتما باید شیوه واکنش نویسی رو بدونید ک با تمرین حله