سلام
photo_2025-01-15_23-09-02.jpg
اینجا برای این تست گزینه ی 4ش و کلا این تیپ گزینه برای فصل الکتروشیمی سوالم اینه که چطور محاسبشون میکنید؟
من واقعا گیر میکنم
مثلا ماده رو گفته اما باید دست بزاریم رو اتمی که مدنظرشه و با توجه به تعدادش جوابو پیدا کنیم.
ممنون میشم توضیح بدین
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
استوکیومتری
-
سلام
تو سوالات استوکیومتری همیشه باید واکنش باشه تا ما بر اساس اون بنویسیم؟یا نه سوال استو کیومتری بدون واکنش هم داریم؟
چون یه روش هس که وقتی مول میخوان تو صورت کسر ضریب مولی رو مینویسیمبدون واکنش چطوری از این روش استفاده کنیم؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@یازدهم
@دوازدهم
@همیار
z Gheibi -
ata mohseni یکی میشه توضیح بده؟؟؟؟
-
ata mohseni ؟؟؟
-
ata mohseni سلام
فکز کنم منظورت از اون بدون واکنش محاسبه مثلا جرم مولی هست
ببین برای ما توی مسائل شیمی مسائل رو به دو شکل میدن:
۱-یا میخوان مثل همین که گفتی جرم مولی و رو محاسبه کنیم یا مثلا درصد خلوص رو پیدا کنیم یا ppm و ...
که در این شرایط اطلاعاتی که میدن و میخوان مربوط به یک ماده هست مثل NaCl یا سایر مواد
۲- توی این دسته مسائل یک واکنش میدن که (یا خودشون نوشتن یا خودت باید بنویسی ) که بر اساس اون باید پیش بری و توی این مسائل یه جورایی باید به ارتباط میان مواد واکنش دهنده و فرآورده پی ببری
که اینجا چون روابط مهمه پس نیازه واکنش باشه -
ata mohseni منظورت جرم مولیه؟
-
homayoon ebrahimpoor مثلا مول رو میدن ما بالاش ضریب مولی رو مینویسیم
خوب ضریب مولی رو با واکنش نویسی میتونیم بدست بیاریم دیگه
بدون واکنش نویسی چطوری میتونیم ضریب مولی رو بدست بیاریم؟؟؟
-
ata mohseni این عکسی که پایین تر فرستادی اینا یک روش برای حل سوالات استوکیومتری هست
و سوالت اینکه : گفتی مثلا مول رو میدن گرم میخوام
گفتم که اگه مول آب رو بدن گرم آب رو بخوان میشه مسائل دسته یک ولی اگه گرم بخار آب رو بدن و مول کربن دی اکسید بخوان میشه جزو مسائل دسته دوم -
Mahdi Tab من الان با روشی که پایین فرستادم سوالات رو حل میکنم و مشکلی ندارم
که تو این روشی که فرستادم باید واکنش باشه اگه نباشه نمیتونمالان تو کتاب ما اینجوری میگن و باروش تناسب نمیتونیم حل کنیم چون باید واکنشی باشه تا ضریب مولی رو با موازنه بدست بیاریم
-
sarnisa6 اخه در اون حد واکنش نویسی که میگیم چیز عجیبی نیست
یا اون واکنش هایی رو که توی کتاب گفتن باید خودت بنویسی یا یه سری واکنش سوختن و اینا که توی کتاب گفته محصولاتشون چی میشهالبته من یه بار هم توی ویدیو های شیمی موسسه کنکور آسان هست (الان اسم اونی که شیمی تدریس میکنه یادم نیست ) دیدم توی اموزش هاش واکنش نویسی رو هم توضیح میداد ولی پخش و پلا بود و باید کلا شیمیشو ببینی
-
ata mohseni نه اونا روشی برای حل مسائل استوکیومتری هست و باید ضریب داشته باشی
-
ata mohseni الان این عکسی که فرستادی چون واکنش نداره و (در نتبجه)ضریبی هم نداره نمی تونی از اون روشی که فرستادی بری و باید با روش کتاب بری
البته دقت کن روش کتاب برای حل مسائل استوکیومتری به کار میره ولی این روش که عکسش رو فرستادی فقط استوکیومتری هست -
ata mohseni Mahdi Tab ???
-
sarnisa6 در استوکیومتری گفته است:
نمیدونم و مشتاقم که واکنش نویسی یاد بگیرم ولی هیچ منبعی پیدا نمیکنم که واکنش نویسی رو در حد نظام جدید و نه خیلی پیشرفته یاد داده باشن
سلام ویدئوی جلسات ۷ و ۸ صفرتاصد شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو ببینید
کل واکنش نویسی رو توضیح دادن -
ata mohseni سلام
من با اون روش بالایی و روش کتاب میرم و بنظرم اینا بهترن