جهاد مغنیه
-
#تلنگر
#قبل از اينكه گناه
كني....
یاد کن، #پروردگارت را که پنهان و آشکار را می داند « یعلم خاﺋﻧﺔ الاعین وما تخفی االصدور»
یاد کن، #ملائکه را که همه اقوال واعمالت را می نویسند« ما تلفظ من قول الا لدیه رقیب عتید»
یاد کن، لحظه #مرگ و #سکرات سخت آن را که محتاج« یک نیکی» خواهی شد....
یاد کن، #عذاب قبر
و تاریکی
️ آن را که فقط اعمال نیک آن را روشن خواهد کرد.....
یاد کن، روز #محشر را که همه مردم عریان مبعوث می شوند....
یاد کن، روزی که #پرونده ها را بررسی کنند و به دست راست یا چپ انسانها می دهند....
️
یاد کن، روزی را که خورشید سوزان قیامت بالای سرت قرار گیرد....
یاد کن، #لحظه ای را که اعضای بدنت بر علیه تو گواهی دهند....
یاد کن، روزی را که #مجرمین فریاد می زنند وای برما این اعمالمان است ، همه گناهان کوچک و بزرگ را درج کرده است.
قبل از اينكه گناه
كني....
یاد کن، به زودی تو باید از #پل_صراط عبور کنی« وان منکم الا واردها»
یاد کن، #پروردگارت را که، بدون مترجم و رو در رو از تو سوال می کند....
________ــــــــــــــــــــ
-
جهاد چند ساله بود؟
-
جهاد چند ساله بود؟
Dr Aryan 0 23 سال
-
ز همه دست کشیدم...
کهتو باشی #همهام#باتوبودن..
ز همه دست کشیدن دارد.... -
|◦ "شهدا"مثلآیہهاـےقرآنمقدسند؛
تقدسآیہهاـےقرآنبہایناست
کہحکایتازحقّدارندوشهدانیز:) ◦|
شادی_روح_شهدا_صلوات
#خادم_المهدے -
[ #شهیـدانـہ ]•
خاصیٺ ࢪفیق شهید
رفیق شهید یعنے:
تو اوج نا اُمیدی
یہ نفࢪ پارٺے بین ٺو و خدا بشہ!..♡
وجوری دستت رو بگیره
ڪہ متوجہ نشے..♡#خادم_المهدے
-
@jahad-20
رفیق شهید داشتن به چه دردی می خوره؟؟؟
من منکر شهادت و این جور کارا نیستم ولی خب واسم جای سوال داشته همیشهBitsy
اعتقاد دارم که رفیق شهید داشتن میتونه خیلی ارامش بخش باشه اینکه یه شهید رفیقت باشه علاوه بر اینکه سعادت بزرگی باعث دلگرمی ادمی میشه
من خودم وقتی با رفیق شهیدم حرف میزنم خیلی انرژی میگیرم زوحیه ای که بهم میده واقعا جای دیگه نمیتونم بدست بیارم
شاید درکش سخت باشه ولی وقتی برای یک بار هم تجربش کنی شیفته حسی میشی که بهت دست داده
خب ماهمه تو زندگی نیازمند دوستیم چه بهتر که این دوست کسی باشه که از همه لحاظ تکمیل باشه
من رفیق شهیدم شهید ابراهیم هادی
از وقتی زندگی نامه این شهیدو خوندم شیفته این شهید شدم و واقعا تو زندگیم خیلی کمکم کرده -
یکی که شهید میشه همه گناهاش بخشیده میشه؟
-
Dr Aryan 0 شهادت بالاترین درجه است
ولی فکر میکنم اگه حق الناس گردن شهید باشه شهادتش قبول نمیشع
چون بحث حق الناس جداست -
همه گناهان به غیر حق الناس ،یعنی حق النفس و حق الله بخشیده میشه و میتونه شفاعت کنه ما رو در روز قیامت
-
سوال یک دختربچه ۹ساله شیعه ازمدیر خود که باعث شد تمام کارشناسان شبکه های وهابی جوابی بجز سکوت برایش نیافتند:*
ما درکلاس ۲۴نفر هستیم،معلم ما وقتی میخواد از کلاس بیرون بره
به من میگه:
خانم محمدی،شما مبصر باش تا نظم کلاس بهم نریزه...
و به بچه ها میگه:
بچه ها،گوش به حرف مبصر کنید،تا من برگردم...حالا شما میگید پیامبر(ص) از دنیا رفت و کسی را به جانشینی خودش انتخاب نکرد؟
آیا پیامبر(ص) به اندازه معلم ما بلد نبود یک مبصر و یک جانشین بعد از خودش تعیین کند که نظم جامعه اسلامی به هم نریزد؟؟؟جواب مدیر اهل سنت به دانش آموز شیعه:
برو فردا با ولیات بیا کارش دارم!!!
دانش آموز رفت و فرداش با دوستش اومد!!!
مدیرگفت:
پس چرا ولیتو نیاووردی؟
مگه نگفتم ولیتو بیار؟
دانش آموز گفت:
این ولیه منه دیگه...
مدیر عصبانی شدوگفت:
منظور من از ولی سرپرسته،پدرته، تو رفتی دوستتو آوردی؟
دانش آموز گفت:
نشد دیگه...
اینجا میگی ولی یعنی سرپرست...
پس چطور وقتی پیامبر میگه این علی ولی شماست میگید معنی ولی میشه دوست!!!!!!!!بنازم به این بچه شیعه
اگر شیعهای و عاشق علی و ولایت علی هستی تا میتونی این مطلب رو ارسال کن
*یـــــــــــــــــاعلـــــــــــــــــــــــــــــی * -
-
aynaz masoumi
خیلی ارادت داریم به شهید ابراهیم هادی
-
مسیر تهران ـ نطنز رو اگه انسان هفتهای یک بار تردد کند، خیلی خستهکننده خواهد بود. آقا مصطفی هفتهای دو یا سه بار این مسیر رو میرفت و برمیگشت.
روزهگرفتن در سایت نطنز هم خیلی سخت بود؛ هوا آنقدر گرم میشد که لبها ترک برمیداشت و خون میآمد. همه اینها نشاندهنده سختیهای ایشون بود ولی هیچ وقت از سختیها نمیگفتن.
یک بار پیش آیتالله خوشوقت رفته بودن و از ایشون پرسیده بودن که "ظهور چقدر نزدیکه؟"
آقای خوشوقت فرموده بودن "این بستگی داره که شما در نطنز چه کار میکنید."یک بار که خیلی گلایه کردم، مصطفی فرمایشهای آقای خوشوقت رو گفت، من دیگه گلایه هم نکردم. چون احساس میکردم اگه بخوام جلویش رو بگیرم، جلوی امام زمان(عج) ایستادم.
راوی: همسر شهید
پ.ن:
حقوقدانانی که به دنبال رضایت غرب بودند، ظهور امام زمان(عج) رو به تاخیر انداختند...۲۱ دی ماه، سالروز شهادت مصطفی احمدی روشن
-
همه گناهان به غیر حق الناس ،یعنی حق النفس و حق الله بخشیده میشه و میتونه شفاعت کنه ما رو در روز قیامت
Abolfazl Mousavi
پس دلش نخواد شفاعت نمیکنه؟ -
Abolfazl Mousavi
پس دلش نخواد شفاعت نمیکنه؟شما با همین یک صلوات برای شادی روحشون ، می تونید شفاعت ایشون را داشته باشید ،به همین راحتی
-
Abolfazl Mousavi
پس دلش نخواد شفاعت نمیکنه؟عزیزم شما دعا کن من شهید بشم جنازم نیاد ،خودم قول میدم تا آخرش پای شفاعتت باشم
-
عزیزم شما دعا کن من شهید بشم جنازم نیاد ،خودم قول میدم تا آخرش پای شفاعتت باشم
Abolfazl Mousavi
ایشالله قسمت ماهم بشه